icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

matys13
8. zář 2018

@juliia jj dnesa jsem 9 den po et.. zase trochu krve a pobolívání břicha.. v caru mi dali jen vaginální gel.. žádný jiný přášky nemám..

není na test ještě brzo?

juliia
8. zář 2018

@matys13
Beres utrogestan?
Ja poprve testovala 11.den a byly krásné//
Ted jsem testla 10.den a uz byly taky krasne videt //, ale zeslably...
Jestli se neco zavrtava tak uz by jsi mohla mit 9.den videt alespon náznak.
Jinak ascorutin je volne prodejný na zastaveni krvaceni vit.C

matys13
8. zář 2018

V caru jsem dostala crinone.. V tom je progesteronum.. Nic jinyho nerikali ze mam brat.. Jen 13.9. Prijit na kontrolu.. Ale to krvaceni mi prijde ze je horsi

juliia
8. zář 2018

@matys13
Ja to teda mela 6.den po KET i s tema bolestma jako ty. Poprve vubec.
No ted asi vic udelat nemůžeš, jen vydržet.

juliia
8. zář 2018

Ja dnes teda taky nic moc...ze by test silil se říct neda, jsem z toho na prasky ☹

matys13
8. zář 2018

@juliia takže to píchání v pobřišku a krev je normální?

juliia
8. zář 2018

@matys13
Ja to mela akorat ten 6.den, ale muze to znamenat vic věcí, pokud vyloženě nekrvacis, tak musíš vydržet. Ja bych zkusila test.

fanunka
8. zář 2018

@juliia kup si obyc test tyhle jsou prý nah*** uz jsem o nich tady cetla. Dr max se osvědčil

matys13
8. zář 2018

@juliinka no ta krev je jen na toaletáku a trochu v záchodu.. jinak ze mě nevytéka.. a to břicho je trochu lepší.. včera mě bolelo víc a častěji.. dneska v něm spíš píchá

matys13
8. zář 2018

tak testovat už asi nemusím.. krve je víc a víc.. a břicho pořád bolí :(

juliia
8. zář 2018

@matys13
Tak to me mrzi ☹
Ja uz budu mit v pondeli jasno, jdu na krev. Carka nesili, tak to tipuji na biochemko. No coz, zhluboka nadechnout a hura do dalsiho pokusu.

Mate mrazacky?

matys13
8. zář 2018

@juliia jo, ještě tam máme 6 miminek.. dohromady mi vzali 11 vajíček, z toho se jich 8 oplodnilo.. jen 1 se trochu zpozdilo.. tedka mi zavedli 1..mrazili jsme to po 1.. doporučili nám to..

nevíš jak to tedka probíhá? po ms půjdem rovnou na další pokus? já že mám neschopenku tak jestli si ji mám rušit..

držím pěsti at tam je.. třeba je jen pomalejší

juliia
8. zář 2018

@matys13
Máme jich tam taky ještě 6 🙂
Ja mela po et 3 mesice pauzu, potratila jsem.
Jestli to ted nevyjde, tak bych chtěla jit hned s dalsi MS do druheho KET.

matys13
8. zář 2018

@juliia chlap si myslí že si vymějšlím, že tam prej pořád jen.. nechce mi věřit že tý krve už je docela dost.. chjo, jsem z toho dost smutná..

to bych chtěla taky.. ve čtvrtek jdu na kontrolu tak uvidíme co mi doktor řekne.. ale když to nevyšlo ted, tak nevím jaká je šance že to vůbec někdy vyjde :(

juliia
8. zář 2018

@matys13
Je to taky o nahode...mne 1.transfer vysel a do testu jsem nemela vubec žádné příznaky.
Ted jsem mela 6.den spineni a bolest...holky mi tu psaly, že je to urcite zahnizdovani. Od 10.dne citim prsa a testy nesili, oproti ETU mam ted pri KETU spis duchy. ☹

matys13
8. zář 2018

@juliia jak dlouho se snažíte? my už asi nějakejch 5 let.. ale do caru chodíme až od lonského prosince.. předtím jsem chodila ke svému dr.. a doted nevím proč nám to vlastně nejde.. jen mi říkal, že mám ty vaječníky trochu vejš.. ale i tak.. já jsem doted nikdy neměla ani pozitivní test.. i kdyby se to pak nepovedlo.. a ted tohle.. už tak nějak tomu přestávám věřit

merilina
8. zář 2018

Holky, tak já dnes konečně porodila. Je to nepopsatelny, jak porod, tak i poté. Držím vám všem palce a věřím, ze na každého dojde ( v dobrém slova smyslu). Mejte se tu fajn 😊✊✊✊👐

juliia
8. zář 2018

@merilina
Krásná zpravicka! HODNE ŠTĚSTÍ S MIMINKEM

sticker
juliia
8. zář 2018

@matys13
My se snazime 4 roky.
2016 1.IVF a nedoslo ani k jedinemu transferu. Pred tim jsem mela po 6.IUI 1 zamlkle teh.v 8.tt
Letos 2.IVF 8 snehulacku
1.ET- //, hematom a potrat v 7.tt
1.KET - 12.den po transferu

juliia
8. zář 2018

@matys13
Jinak mame veskera vysetreni a na nic nam nepřišli.. u nas hraje roli muj vek...bude mi 40

matys13
8. zář 2018

@juliia tak me je letos 30, ale i tak uz je to dost.. Bratrova pritelyne v listopadu rodi druhy a me nejde ani to jedno..
Tedka mi prislo ze krve bylo min, ale to se mohlo i zdat.. Uz je mi lip, vzala jsem si prasek na bolest tak podbrisek uz necitim.. Ale nechce se mi vuvec nic delat..nemam do niceho chut

jeanne_g
8. zář 2018

@merilina Gratuluju k mimcu!!!! @juliia Juli, treba se to jeste vyvrbi, treba jeste vyprchaval Ovitrelle a mimi teprv zacina. Držím palce 😙 a kdyžtak dalsi ket, hlavně ze jsou zasoby

luciebx
8. zář 2018

@merilina juuuuu gratulace 🎊🎉🤩

adrusenkaaa
8. zář 2018

Holky vy se tak mate, vy co jste porodily a cekate miminko. Moc Vam to preji ♥️ me je 30 let a miminko zatim nikde. Nekdy to na me doleha jako dnes. Zkousely jste nekdy lecitele? V utery jsem k jednomu objednana. Podiva se ni, zda nejsem zablokovana. A pak jdeme na 3 Ivf.

adrusenkaaa
8. zář 2018

@juliia taky cekame 4 roky na nase miminko.

jeanne_g
8. zář 2018

Holky, u nas dramo jako prase, jsem v nemocnici s velkym krvacenim a zanetem mocovych cest. Myslela jsem, ze je konec, spousta krve a vypadl ze me nejaky cucek. Ale mimi se zatim drzi a na ultrazvuku to nevypadalo nijak spatne. Modlim se, at vydrzi. Jsme 15 tt.

matys13
8. zář 2018

@jeanne_g budu držet palce at tam vydrží.. určitě to zvládnete

juliia
8. zář 2018

@jeanne_g
Jej....drzte se!!! Určitě to zvládnete oba dva :-*

juliia
8. zář 2018

@adrusenkaaa
Tak to mame stejné....na zacatku jsem si rikala, jak je rok dlouha doba a ted mi to uz ani neprijde.

juliia
8. zář 2018

Holky jsem sjela pro digitální test clear blue a vysel mi negativní☹(( To uz nemam šanci☹

Strana