icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

juliia
4. říj 2018

@volfici
Dekuju za podporu:-*

hanimili
4. říj 2018

@juliia Mooc držím palečky 😘😘

jeanne_g
8. říj 2018

@juliia Juuli, tak co??? Dnes jsi 11 den? Mrcha nedorazila? Zitra budes testit? Moc drzim palce!!!

jeanne_g
8. říj 2018

@hanimili Co ty, zlato, jak jste na tom? Trochu jsem ztratila prehled? Ceka te KET?

hanimili
8. říj 2018

@jeanne_g Máme po nezdarenem druhém KET už nemáme žádné vajíčko teď máme pauzu a příští rok asi Olomouc😉

juliia
8. říj 2018

@jeanne_g
Zatim se držím, ted posledni 2 dny me dost pobolivalo bricho, dnes uz je to zase lepsi.
Nevim zda zitra seberu odvahu na test 🙂...ve čtvrtek jdu na krev

volfici
8. říj 2018

@juliia určitě to bude dobrý, držím palce 🍀 🍀 🍀

jeanne_g
8. říj 2018

@juliia Neboj se a testni, at vis, na cem jsi. Ono to tam bude!!!🍀🍀🍀😘

jeanne_g
8. říj 2018

@hanimili To je mi líto. Někdy to prostě trva dýl. Určitě se dočkáte, pěkně si od všeho odpocinte, zrelaxujte, věnujte se sobě. To je důležité...

misko5
9. říj 2018

@hanimili to je mi líto, drž se holka, jsou ti nervy..rok uteče jak voda..kolik ti je? už to platíš sama??

misko5
9. říj 2018

@juliia tak coooo????

juliia
9. říj 2018

@jeanne_g
@volfici
@misko5
Netestovala jsem a ted jsem v praci. Mela jsem hroznou noc, strasny sny a hlavne vecer silenej PMS, běhala jsem kazdych 5 minut na zachod jestli uz nekrvacim....☹

volfici
9. říj 2018

@juliia jej 😔 tak snad to bude spíš dobrý znamení 🍀

jeanne_g
9. říj 2018

@juliia To nemusi vubec nic znamenat, pms a pocinajici těhotenství jsou podobne. Zkus ten testik, az budes mit příležitost...

hanimili
9. říj 2018

@misko5 37let máme ještě 2.IVF

juliia
10. říj 2018

Holky jsem moc smutna, bohužel to vypadá, že to neklaplo ☹
13.den po T...

adrusenkaaa
10. říj 2018

@juliia to me mrzi. Ale naznak na druhou carku tam je ne? Nebo me sali zrak.

juliia
10. říj 2018

@adrusenkaa
Dekuju...jj je, ale 13.den by mel asi vypadat jinak ☹

jeanne_g
10. říj 2018

@juliia Achjo 😥 To me moc mrzi...Jako dusik tam je ale. Tak treba se uhnizdilo pozdeji. Bylo to z ranni moči?

luciebx
10. říj 2018

@juliia jeste nezoufej. duchacek tam je... muze se vse jeste vybarvit. jaka je to citlivost

juliia
10. říj 2018

@jeanne_g
Dekuju :-* jj, delany rano.
No vypada to na biochemko...zitra krev

juliia
10. říj 2018

@luciebx
Je to desítkovy test, poprve jsem mela uz 11.den krasnou 2.carku...takze bohužel☹

luciebx
10. říj 2018

@juliia ach jo. To mě mrzí. Vím jak to bolí. 😢 nevzdavej to 💗

hanimili
11. říj 2018

@juliia drž se zlato😘třeba se ještě stane zázrak 💓

luciebx
11. říj 2018

@juliia zkoušela si test ještě dnes ?

juliia
11. říj 2018

@luciebx
@hanimili
Jste moc hodne...rano jsem jela podle instrukci na krev a budou volat odpoledne vysledek.
Na zazraky věřím, ale vice nadějí vkladam do našich 4 bojovnícku, ktere mame u ledu. 3.transfer bohuzel nebyl ten vyherni ac jsem v to hodne věřila.
Teď spis řeším zda jit hned do dalšího pokusu ci pauza. Ani nevim co je lepší. Cyklus mam prirozeny, takze tomu vlastne nic nebrání.

jeanne_g
11. říj 2018

@juliia Uvidis, co krev. Hcg tam bude, tak budes muset asi vickrat, jestli roste. Test jsi nezkousela? Jestli se citis dobre a budes mit peknou sliznici, jdi klidně hned do dalsiho ket, pokud to ted neklapne. Ten pravý tam je, ceka na tebe!!! Budu držet palce😘

hanimili
11. říj 2018

@juliia Tak co? Co krev pozitivní že jo? 💓

misko5
11. říj 2018

@hanimili já si myslím,,že tak kolem 16hod.bude vědět

juliia
11. říj 2018

@jeanne_g
HCG 13.7....negativni
Mam se rozmyslet zda budu chtit rovnou dalsi ket nebo cyklus pauzu.
Kazdopadne se k dr.objednam 10.den na UZ a asi se rozhodnu podle aktuální situace.

Strana