icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
23. lis 2018

@juliia 💖🎉💖🎉krásná fotka. Moc gratuluji

juliia
24. lis 2018

@luciebx
Holky, moc vam dekuju :-*

hanimili
25. lis 2018

@juliia koukám že mé proroctví vyšlo aspoň u tebe 😘držím moc palečky 💓

juliia
25. lis 2018

@hanimili
Dekuju zlato :-*
Drzim moc palecky, aby jsi me brzy nasledovala! Jak jste ted na tom? :-*

hanimili
25. lis 2018

@juliia Nijak teď si dáváme pauzu příští rok půjdeme do Olmika.. Tak uvidíme 😉Mám stebe radost 😘

jeanne_g
25. lis 2018

@juliia A jak se citis, tehulko?
@hanimili Budu na tebe myslet, je to dlouha cesta...Kdy s tim pristi rok zacnete a na jakou jdete kliniku?

volfici
25. lis 2018

@juliia to je paráda, jen tak dál, držím všechny palce ❤️❤️❤️

juliia
25. lis 2018

@hanimili
To uz proste musi vyjit :-*

@jeanne_g
Uz mi bylo i lepe 🙂 Zaludek jak na vodě, cely den me navaluje a jsem protivná. Do toho mam ted rymu, takze nemam na nic ani do niceho chut. Ale chodím do toho do prace a nevim jak to ted budu davat, protože se ta nauzea zhorsuje, dnes rano to bylo hodne vyzivny. Ale statecne trpim a modlim se, aby vse bylo v poradku.

@volfici
Moc dekuju :-*

jeanne_g
26. lis 2018

@juliia Tak to ti je teda krásně špatně 😁To znamená, že mimi se čile zabydluje 😉 Opatruj se a bacha na nachlazení!!!

juliia
18. pro 2018

Ahoj holky, spolubojovnice. Dlouho tu nikdo nenapsal, tak se toho rada ujmu. Vanoce nam.jiz klepou na dveře, tak bych vám vsem chtela popřát klidné a pohodové svatky naplněné jen laskou, vonavym cukrovim a dobrým jidlem.
Hlavne at se vsem splni to nejvroucnejsi prani! :-*

juliia
18. pro 2018

U nas momentalne začínáme 11.tyden, nevolnosti zatim přetrvávají, ale uz jsem se s tim nejak naucila zit, ikdyz někdy to teda stoji za to.
Na začátku ledna nas čeká screening, věřím, že i tuhle metu zdarne zdolame a budeme se moct jiz naplno těšit na nového clena rodiny.

rosalline
18. pro 2018

@juliia tak potichoučku obrovská gratulace ❤️

misko5
18. pro 2018

@juliia děkujeme za přání..jejku, to je krásný drobeček,,moc vám to přeji..ať je už jen vše dobré..

jeanne_g
19. pro 2018

@juliia Krásné, tak at vam screening dobře dopadne.😘Nam uz se to zacina do porodu kratit 🙂 @rosalline Pani a jak vy se mate 😉?

luciebx
19. pro 2018

@juliia úžasná fotka. Gratulace 🤩💖🤩🎉

rosalline
21. pro 2018

@jeanne_g já mám pomalu 4 měsíční mimčo a užívám si to, co to jde. Kolikrát nemůžu ani uvěřit, že jsem měla takové štěstí .... toběuž to klepe ba pupík?

volfici
21. pro 2018

@juliia to jsou krásné zprávy ❤️ screening bude určitě v nejlepším pořádku a ani se nenaděješ a půjdeš rodit.
Všem přeju krásné Vánoce, pohlaďte prcky a bříška, zdraví a rodina je to nejdůležitější, ostatní je nepodstatné.
Těm, které ještě na ten svůj zázrak čekají, držím palce, ať příští Vánoce už jsou +1❤️

gabcat
22. pro 2018

Ahoj holky, tak my už máme ten náš druhý poklad u sebe 🙂) pořád nemůžu uvěřit, jak je možný, ze se povedl bez IVF, ačkoli nám nikdo nedával žádné šance. Prostě příroda si holt občas dělá, co chce, a navzdory medicíně a prognózám nám přichystán překvapení. Tak doufám, ze to bude aspoň povzbuzení pro všechny, kterým se to zatím nepovedlo. V ten správný čas to prostě přijde, určitě se dočkáte 🙂 tak přeju všem krásné svátky a všem těhulkám co nejpohodovější očekávání na drobečky

juliia
22. pro 2018

Holky vsem moc dekujeme :-*
Kdyz to tu ctu, tak si clovek uvědomuje, jak to strašně vsechno rychle utíká. @rosalline uz 4.mesice? ....neuvěřitelné🙂

@gabcat
Moc gratuluji a uzivej si toho pokladu....je to to největší štěstí:-*

volfici
22. pro 2018

@gabcat krásný dáreček ❤️ moc gratuluju a ať vám dělá jen samou radost 🥰

matys13
28. pro 2018

Ahoj, dlouho jsem tu nebyla.. Pred 2 tydny jsme byli na ketu a dneska jsem si mela udelat test, taky to tam vidite?

luciebx
28. pro 2018

@matys13 no super.. krasna carka jen at sili 🍀

matys13
28. pro 2018

@luciebx děkuju 😍

volfici
28. pro 2018

@matys13 no to teda! Tak držím všechny palce a pěsti 🍀

juliia
29. pro 2018

@matys13
To je krasny dodatecny darecek pod stromecek, moc ti gratuluji a drzim palce :-*

matys13
29. pro 2018

@juliia moc děkuju.. snad se tam udrží a už bude všechno v pořádku

matys13
30. pro 2018

Puvodni testy jsou porad stejne svetly, tak jsem si radsi udelala i jinou znacku

luciebx
30. pro 2018

@matys13 krása. Udělej rovnou digital a uvidíš jak budou týdny odpovídat. Mě tyhle slabé levné testy taky skoro nic neuvázal. Mají málo barviva.

matys13
30. pro 2018

@luciebx janý, ten budu dělat zítra ráno

hanyas
31. pro 2018

Ahoj holky, teď už sem moc nekoukám, ale i tak vám všem přeji, aby ten příští rok, 2019, byl tím pravým a osudovým. Tím rokem, který z vás udělá rodinu, tak jako udělal rok 2018 rodinu z nás. Věřím, že ten další rok už se dostane na každou z vás. Hlavně neztrácet naději, protože na každou to miminko čeká. Jen vydržet a počkat na něj. S pokorou a laskou😍😘

Strana