Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@hanimili
To uz proste musi vyjit :-*
@jeanne_g
Uz mi bylo i lepe 🙂 Zaludek jak na vodě, cely den me navaluje a jsem protivná. Do toho mam ted rymu, takze nemam na nic ani do niceho chut. Ale chodím do toho do prace a nevim jak to ted budu davat, protože se ta nauzea zhorsuje, dnes rano to bylo hodne vyzivny. Ale statecne trpim a modlim se, aby vse bylo v poradku.
@volfici
Moc dekuju :-*
Ahoj holky, spolubojovnice. Dlouho tu nikdo nenapsal, tak se toho rada ujmu. Vanoce nam.jiz klepou na dveře, tak bych vám vsem chtela popřát klidné a pohodové svatky naplněné jen laskou, vonavym cukrovim a dobrým jidlem.
Hlavne at se vsem splni to nejvroucnejsi prani! :-*
@juliia to jsou krásné zprávy ❤️ screening bude určitě v nejlepším pořádku a ani se nenaděješ a půjdeš rodit.
Všem přeju krásné Vánoce, pohlaďte prcky a bříška, zdraví a rodina je to nejdůležitější, ostatní je nepodstatné.
Těm, které ještě na ten svůj zázrak čekají, držím palce, ať příští Vánoce už jsou +1❤️
Ahoj holky, tak my už máme ten náš druhý poklad u sebe 🙂) pořád nemůžu uvěřit, jak je možný, ze se povedl bez IVF, ačkoli nám nikdo nedával žádné šance. Prostě příroda si holt občas dělá, co chce, a navzdory medicíně a prognózám nám přichystán překvapení. Tak doufám, ze to bude aspoň povzbuzení pro všechny, kterým se to zatím nepovedlo. V ten správný čas to prostě přijde, určitě se dočkáte 🙂 tak přeju všem krásné svátky a všem těhulkám co nejpohodovější očekávání na drobečky
Ahoj holky, teď už sem moc nekoukám, ale i tak vám všem přeji, aby ten příští rok, 2019, byl tím pravým a osudovým. Tím rokem, který z vás udělá rodinu, tak jako udělal rok 2018 rodinu z nás. Věřím, že ten další rok už se dostane na každou z vás. Hlavně neztrácet naději, protože na každou to miminko čeká. Jen vydržet a počkat na něj. S pokorou a laskou😍😘

@juliia 💖🎉💖🎉krásná fotka. Moc gratuluji