icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
31. pro 2018

@matys13 tak jak digi test ?

luciebx
31. pro 2018

@matys13 tak jak digi test ?

matys13
31. pro 2018

@luciebx ten dopadl takhle, ale vcera me bolela prava strana podbrisku, vecer to zaclo bolet jako pri ms.. Rano chvili klid a pak to zas zaclo bolet a dokonce jsem mela krev na intimce a na papire.. Ale ta krev tam byla jen 1x a jen trochu... Jen ty krece slabsi zustali

juliia
1. led 2019

@matys13
Ahoj, to vypadá krásně, drzim palce at je vse jak ma být! 🙂
Snad ty křeče odeznely, me taky vzdycky vydesilo necekane dloubani nebo pichani v brise, nastesti to vzdycky rychle odeznelo. Ale clovek se lekne.

matys13
1. led 2019

@juliia ahoj, sice jsem našla i trochu krve, ale fakt jen málo, a ty křeče po poledni přestali.. sice jsem tam cítíla celý den mírný tlak.. ale už to nebolelo.. i z centra mi psali že se to stát může.. a dneska jen sem tam píchne..ale nebolí to.. takže už jsem klidnější 🙂

hanimili
7. led 2019

Ahoj po dlouhé době se o5 hlásím změnili jsme kliniku a na 3IVF jdeme do Olmiku 🙂6.2.2019 máme první konzultaci

juliia
7. led 2019

@hanimili
Tak super. Hodne stesti, at vam je rok 2019 naklonen! :-*

luciebx
7. led 2019

@hanimili super. 👊💪👊🎉🤩

tea1909
7. led 2019

Ahoj holky, jestli nevadí, přidám se 😊. Teď jsem vás tu pročítala asi 7 stránek zpět (někdy od léta) a je neuvěřitelný, co jste tu na střídačku za tak krátkou dobu prožily. Moc moc gratulu vám, kterým to vyšlo!!!!!! Já jsem dnes po odběru vajíček. Bohužel uzrály jen 3, takže se moc moc bojím, aby došlo vůbec k ET 😕. ..na mrazáčky asi nebude.

matys13
7. led 2019

@tea1909 třeba to vyjde a za chvíli se budeš těšit.. jen se nesmíš moc stresovat.. dycky nějak bylo a nějak bude.. já to po prvním pokusu hrozně řešila a hrozně jsem se bála.. ale pak jsem šla na druhej pokus a to jsem si na to skoro nevzpomněla a pak jsem si dělala test a pozitivní.. tedka jsem doma a čekám na kontrolu jestli vůbec bude vidět srdíčko.. pořád se člověk má čím nervovat 🙂 ale hlavu vzhůru.. budu držet palce

tea1909
7. led 2019

@matys13 díky moc!! Je to přesně tak. Člověk to stejně hlavou neovlivní. A když, tak nervama spíš negativně. Jsem zvědavá, co mi ráno řeknou. Mám volat jak se daří oplodnění. Máme za sebou 4 IUI a před 2 lety na jaře zamlklé těhotenství po přirozeném.
Moc ti držím palce, aby bylo vše v pořádku. Pořád se jen usmivej 😊

matys13
7. led 2019

@tea1909 děkuju.. snažím se usmívat.. ale kolikrát mě přepadne nálada a říkám co kdyby.. ale většinou se snažím na to spíš nemyslet.. to je asi nejlepší.. Ale takhle daleko jsem předtím nebyla.. takže je to pro mě velkej úspěch... jen už aby byla kontrola a já věděla na čem jsem 🙂

962011
8. led 2019

@matys13 držím pěsti. My se snažili 3 roky. 5 IUI, 1IVF, 1KET. A zrovna dnes mají mrazáčci 5 měsíců. Jsou to nervy a nikdy na to období nezapomenu. Já to z té hlavy nemohla dostat. Lehce se to říká... 3 vajíčka je málo, ale je to víc jak nic😁. Já měla 19 folikulů, z toho 9 použitelných vajíček a zůstalo 5 embryí... velký odpad Drž se a přeji ať se ti tento rok splní tvé největší přání (že já vím, jaké? 😇)

juliia
8. led 2019

@tea1909
Ahoj, preju dnes jen same dobré zpravy 🙂
Znam to moc dobře. Pri 1.IVF jen 5 oplodnenych vajicek a z toho 2 blastocysty, bohuzel po PGD nedoporucene k transferu.
Pak nekolik nativu, ani jednou jsme nedosáhli transferu, bud uteklo vajicko nebo byl folikul prazdny a jednou se 3.den zastavil vyvoj.
Rok 2018 2.IVF, menopur, 12 folikulu, 11 oplodnenych vajicek, 8 blastocyst, jedna po rozmrazeni nevhodna k transferu. 1.ET- vysnene //- HCG 870, bohužel spontánní potrat v 7.tt, 2.a 3.KET - nizke HCG - biochemické těhotenství, 4.KET - HCG 1430 a nyni 13.tt těhotenství,

....zitra screening - Těším se a bojim zaroven, at je vsechno v poradku, drzte nam palce! :-*

juliia
8. led 2019

@962011
Teda uz 5 mesicu ...neuvěřitelne to leti 🙂
Za chvilku budes psat, ze uz zacinaji behat 🙂

matys13
8. led 2019

@962011 my toho za sebou zas tolik nemáme.. jsme se snažili stylem že jsme to nechávali na přírodě.. ale pak moje stará doktorka šla do důchodu a novej se mě ptal, tak jsme to začli řešit aktivněji. do caru jsme chodili rok. a při všech těch vyšetřeních ani nevím co mi vlastně je a proč to nešlo.. chlap má normální spermie, já mám ovulaci, jediný co mi našli, tak že u jednoho vejcovodu je nejasná průchodnost.. ale na druhý straně funguju normálně.. takže mi při ketu dali jen víc hormonů a tedka tam drží.. tak snad se udrží

matys13
8. led 2019

@juliia mě ani krev v caru nebrali.. já měla pozitivní test a pak viděl váček na ultrazvuku a pak mě poslal k mému gyn že do 2 týdnů další a už by mělo být vidět srdíčko

962011
8. led 2019

@matys13 taky jsme úplně zdraví a přirozeně prostě ne a ne. A vzhledem k mému věku už nebylo na co čekat a zkoušet to dál bez pomoci lékařů

962011
8. led 2019

@juliia to mi povídej. Už jsem vyřadila 3 velikosti a mám nachystanou 4. Když vidím tu 50 (tu měli jen v porodnici)...tak malí přece nikdy nebyli! Ale jo, byli 😄

matys13
8. led 2019

@962011 a tak to mě pořád doktor říkal že mám ještě dost času.. ale mě to tak už ani nepřijde.. rok jsme chodili do caru

tea1909
8. led 2019

Ahoj holky! Info z dnešniho rána.
Embriolog mi rekl: "všechna 3 vajíčka byla oplození schopná a všechna 3 se oplodnit podařilo a vypadají dobře. Lépe to dopadnout nemohlo, teď je budeme sledovat, jak se vyvíjí. Zavolejte zase zítra ráno."
.....takže zatím super 💖💝 ....ale ještě je dlouhá cesta. Od včerejšího večera zavádíme Utrogestan 2-2-2... Tak mě napadá - někde jsem četla, že tělo si vezme co potřebuje a co vyteče, nepotřebuje. ..protože že mě toho zase tolik nevytíká (oproti dřívější zkušenosti) ....to by znamenalo, že toho potřebuje dost 😅

juliia
8. led 2019

@tea1909
Super zpravy, drzim dal palce. Takze zpravy budes dostávat kazdy den?
Ja zavadim jeste ted 2tbl na noc a vyteka více nez , kdyz jsem mela 2-2-2, tak uz ho mozna moje telo ted nepotrebuje a neco na tom bude. 🙂

tea1909
9. led 2019

@juliia díky moc!! Jj jsem s nima v kontaktu každý den v 9 ráno, vždycky mi řeknou, jak se vajíčka vyvíjí. Dnes mi embriolog řekl, že jedno se vyvíjí ideálně, jedno trochu zlobí a jedno zlobí hodně. A zítra se bude domlouvat, jestli bude transfer v pátek nebo v sobotu. Tak moc moc doufám, že vydrží aspoň to jedno. Ale dneska je mi nějak blbě (jako od žaludku a taky mi chvílemi začne bušit srdce). Nevím, jestli to může být tím Utrogestanem??

tea1909
9. led 2019

@juliia a jak dnes dopadl screening?? Máte toho za sebou tolik...teď už bude určitě všechno v pořádku?? 💕

matys13
9. led 2019

@tea1909 mě bylo špatně včera večer.. pak jsem si lehla, přešlo to, ale za chvíli jsem dostala zas šílenej hlad a z toho mi zas bylo špatně.. tak jsem se tu cpala aspon piškotama at mi není z toho hladu špatně.. snad se to nebude opakovat dneska..

super že aspon to jedno je ideální.. snad to bude v pořádku a hezky se uhnízdí

tea1909
9. led 2019

@matys13 mně při prvním těhotenství taky bylo vždycky těžko a špatně večer. Ráno jsem byla jak znovuzrozená, ale večery byly náročný. Snad se ti to nebude opakovat často

matys13
9. led 2019

@tea1909 tohle by se i nějak dalo.. víc mě vaděj ty bolesti podbřišku.. ale nebolí mě děloha, ale střeva.. na velkou jdu většinou každej den, nebo ob den, ale jak se to tam hejbe tak mě to dost často bolí.. jak si lehnu tak mám pokoj.. ale nechce se mi proležet celej den jen kvůli tomuhle.. je to takový píchání otravný.. ani nekrvácím. jen se dycky leknu co se děje.. dneska se mi to tam hejbe celej den

tea1909
10. led 2019

@matys13 to je jasný, tomu rozumím. Mám se střevy potíže od malinka, chápu, jak je tohle nepříjemný. Kór, když je tam poblíž malé klubíčko.

Já mám zase zprávy z dneška ...jsou to bojovníčci 🙂 řekl mi, že se srovnaly ve vývoji a zase se vyvíjí pěkně všechny 3. Transfer zítra dopoledne. 😊

matys13
10. led 2019

@tea1909 já právě nevím jestli mě bolí břicho kvůli miminku nebo kvůli těm střevům.. je to dost nepříjemný.. ale doufám, že na mimi to nemá žádnej vliv.. že tam je a už mu bouchá srdíško.. apon doufám..

no tak vidíš.. .to je super.. když věříš tak je to hnedka lepší.. zítra ti ho tam vydrží.. budu držet palce

tea1909
10. led 2019

@matys13 kdy jdeš na kontrolu?? Srdíčko určitě buší a má se k světu. U nás zítřkem nastane 14 dní čekání a nejistoty 😣

Strana