icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

tea1909
22. led 2019

Fotka z dnešního rána...

matys13
22. led 2019

@tea1909 mě taky tedka bolelo břicho jako kdyby měla přijít ms a mimi tam stejně bylo..máš pozitivní test, tak věř tomu že tam je.. nic jinýho si nepřiznávej

tea1909
22. led 2019

@matys13 moc děkuju!!! Dodáváš mi sílu (a vy všichni tady)!! Je to prostě příroda a bude to tak, jak to má být. Pomohli jsme tomu jak jsme mohli, ale tělo a miminko musí taky samo. Tak to je. Jen - pokud to skončí, tak mě strašně štve, proč to prostě nemohlo jen prostě nevyjít...proč tyhle naděje a trápení.

tea1909
22. led 2019

@matys13 pozitivní zatím je, ale vidíš sama - takový pozitivní / nepozitivní 🙄

matys13
22. led 2019

@tea1909 viděla jsi tady můj test? kdybych udělala ten 1 zelenej, tak má tu druhou čárku stejně silnou jako ji máš ty a to jsem v 8 tt

juliia
22. led 2019

@tea1909
A dnes 11.den po et? A půjdeš na krev? Ja bych zasla treba od 2 dny at vidis jak roste. Drzim moc palce....ted to může byt tak i tak....taky jsem to zažila

tea1909
22. led 2019

@matys13 @juliia
Jj dnes jsem 11. den od ET. Včera jsem špinila, ještě i dnes dopoledne a(silněji, ale hnědé). Od oběda je to krev. Ne moc (jako klasická menstruace), ale je to krev. A břicho bolí dost. Na odběr krve jedu do CARu v pátek. Zítra zkusím zase test, jak se to posouvá. Ještě vám sem hodím fotku všech 3 pro porovnání.

tea1909
22. led 2019
matys13
22. led 2019

@tea1909 budu držet palce aby to zítra zesílilo.. ale takhle to vypadá že to sílí.. tak snad to krvácení není nic vážného..

tea1909
22. led 2019

@matys13 taky mi připadá, že to nepatrně sílí. Ale nechci si nic namlouvat. Příští 2 dny ukáží. Moc díky za podporu 😊

matys13
22. led 2019

@tea1909 já jsem sice na čtení testů levá, ale tady to vidím.. kolikrát si říkám jak to tam ty ženský viděj? to na to berou lupu? ale ty tvoje sílej.. já jsem taky krvácela, byla tam i sraženina a mimi tam pořád je.. určitě tam bude i tvoje.. podpora je důležitá tedka

tea1909
22. led 2019

@matys13 😂 taky jsem si kolikrát říkala, kde to vidí. Ale ono třeba i na těch mých je to v reálu vidět asi víc, než na téhle fotce. Díky moc, zítra dám určitě zase vědět, jak to se mnou vypadá 😘

misko5
22. led 2019

@tea1909 to vypadá hezky, drz se!

luciebx
23. led 2019

@tea1909 já taky vidím a určitě sílí. Vydrž vydrž držím co mám

tea1909
Autor odpověď smazal
tea1909
23. led 2019

@luciebx
@misko5
@matys13
@juliia
Tak holky já nevím. Tohle je peklo. Dnešní test zase nepatrně zesílil. Ale krvácím pořád. Tak proč to sílí? Vždyť to nedává smysl...?!
Moc vám všem děkuju!! Jste zlaté!! 🤗😘

tea1909
23. led 2019

Test z dnešního rána.

luciebx
23. led 2019

@tea1909 hele někdo krvácí první měsíce ze ani neví ze je těhu. Jak beres utros.

luciebx
23. led 2019

@tea1909 a třeba je to cévka nebo tak

tea1909
23. led 2019

@luciebx na cévku mi to krvácení přijde silné. Utrogestan jsem měla 2-2-2 a v pondělí (když začalo to lehké špinění) mi to zvedl na 4x2 - takže zavádím i v noci (po 6 hodinách).

matys13
23. led 2019

@tea1909 ja kdyz jsem krvacel tak co jsem si tak hledala, tak ze nekrery krvaceji vic a miminko tam stejne drzi..urcite tam je.. Jinak by testy nesili si myslim

tea1909
23. led 2019

@matys13 taky jsem samozřejmě hledala různě po diskuzích. A zjistila jsem, že se to krvácení fakt objevuje často. Ale musím říct, že poměrně často to potom třeba stejně později skončí neúspěchem. No, nemá asi cenu předjímat. Na zítra jsem si vzala dovolenou, ať jsem ještě v klidu, uvidím co zase ráno test a v pátek jedu na tu krev do CARu.

matys13
23. led 2019

@tea1909 budu ti držet palce at je všechno v pořádku.. já jdu na kontrolu až příští týden.. a pak si myslím že budu muset zas do práce.. chjo, jak mě se tam nechce :(

tea1909
23. led 2019

@matys13 děkuju moc! Dám zítra zase vědět, jak to vypadá. Ty máš kontrolu příští týden který den? Ultrazvuk? Budu na tebe myslet, určitě pak ukaž fotečku, jakou dostaneš 😊. Takže teď jsi 8 tt? Takže ten větší screening bys měla mít někdy na konci února? No, třeba by tě ještě Dr. nechal doma, když budeš chtít. Myslím, že jsou v tomhle takový rozumný. A v práci to ví (proč jsi doma)??

matys13
23. led 2019

@tea1909 v pterý tam jsem objednaná..ale až na 2 hodinu.. takže si počkám než tam půjdu.. to nevím, jen říkal že při další návštěvě mi řekně o poradně či co.. já se v tomhle nevyznám.. je to moje první těhotenství a nijak extra dopředu jsem nehledala.. doma jsem na neschopence od obvodačky.. tam jsem přimo řekla že jdu na ivf a chci bejt doma v klidu.. v práci to ví jen pár lidí že se snažíme.. ale že přímo chodíme do centra tam vedení neví. ono to tam je docela stresujicí.. jako pro těhotný by tam na lince práce byla, ale toho stresu tam je dost.. a ještě tam všichni pomlouvaj.. prostředí to není moc hezký.. a co jsem byla u dr minule, tak o tom, že bych mohla bejt doma nic neříkal

tea1909
23. led 2019

@matys13 a mluvila jsi s ním přímo o tom, jakou máš práci a že bys ráda byla doma - po tom IVF? ..myslím, že s tím nebude mít problém, kór když ho upozorníš na to krvácení.

matys13
23. led 2019

@tea1909 minule jsem to neřešila.. navíc jsem mu dala zprávu z pohotovosti a tu si přečetl.. takže o tok krvácení on ví.. já dělám ve fabrice jako dělník.. jsou tam sice i práce kde se jen sedí a nic těžkýho se nenosí, ale ten kolektiv na všech směnách je docela naprd.. on by měl vědět co dělám za práci..ale minule hlavně řešil ty léky co mám z centra a že je nezná a neví jesstli mi je má nechat nebo ne..

on je to takovej vtipálek.. když jsem mu řekla o fotku tak se u toho tak divně culil a říkal že neví jestli to půjde vyfotit a pak ještě hledal jak by ho vyfotil.. tak nevím.. já na to mluvení s doktorama moc nejsem :(

jeanne_g
23. led 2019

@tea1909 Tak to jsou teda nervy s tim krvacenim, ale testik pekne zesilil. Držím palce, ať se drží 🍀

tea1909
23. led 2019

@jeanne_g děkuju moc! Nervy to teda jsou pořádný 😥 ....hlavně mi vadí to živení se v naději. Kdyby to raději rovnou nedopadlo, než taková naděje a potom zklamání. Ale nejhorší je asi ta bolest břicha. Kdyby to byla klasická ms, tak už mám stoprocentně v sobě aspoň jeden Brufen. Holky tohle prostě nemůže dopadnout dobře. To přece není možný....

tea1909
23. led 2019

@matys13 gynekolog řekl o lécích předepsaných CARem že je nezná a že neví, jestli ti je má nechat nebo vysadit? Jako vážně? Tak ten je fakt v obraze 😬
Ale neschopenku ti podle mě napíše. Jsi po IVF, po krvácení, se zaměstnáním ve fabrice. Byl by blázen, kdyby tě nutil do práce proti tvé vůli. ...si myslím 😉

Strana