icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

misko5
1. kvě 2019

@tea1909 to je krásné, zázraky se dějí! držím palce!

tea1909
1. kvě 2019

@matys13 páni, už ve 23 tt?? No to hrozně uteklo 😊. Dost mě to znervózňuje, že nemám žádný příznaky. Já vím, že je poměrně brzy, ale člověk by měl aspoň pocit, že se něco děje. Takhle mám sto chutí si každý den dělat test, ale nechci být jak blázen.

matys13
1. kvě 2019

@tea1909 já to měla stejně jako ty.. taky jsem pořád nějak nevěřila že tam vážně je.. před každou kontrolou jsem se klepala že už tam není.. a měla strach.. ten mám tedka pořád..

ale já se pro změnu skoro nemůžu hýbat.. sice jsem něměla příznaky v prvním trimestru ale tedka toho mám až až.. kdykoli se zvednu ze židle nebo z postele tak mě bolí levý podbřišek a pak kolikrát při chůzi mě bolej třísla.. je to dost nepříjemný.. v noci se přetočit v posteli je taky docela náročný.. všude to tahá. ale už cítím i pohyby.. to mě uklidnuje 🙂

tea1909
2. kvě 2019

@misko5 děkuju moc! Vypadá to fakt skoro jako zázrak 😍.

@matys13 člověk místo aby si to užíval, tak se pořád pozoruje a lekne každého píchnutí, vid? Já si neužila ani první těhotenství před 9 lety. Do 5. měsíce vše ok, žádné příznaky, jen hrozná únava. Ale pak to začalo - cukrovka (i s píchání inzulinu), zánět močáku, zácpy, městnání v ledvině - hospitalizace, a pak od 28.tt hospitalizace pro otvírání čípku - až do 35 tt a 36+2 porod. Takže já si rostoucí bříško užila na nemocniční posteli.
Přeju ti, aby vše bylo jen v pořádku. Už jsi byla na tom testu cukrovky, vid?
Dnes bych měla asi na kontrolní odběr krve. Můj gyn.ma ke všemu až do příštího týdne dovolenou.😑

juliia
2. kvě 2019

@tea1909
No to je paráda!!! :-*
Moc ti to přeju a držím palce, aby bylo vše jak má být!....

Naprosto souhlasím, že člověk si někdy musí ujít dlouhou cestu ke svým snům, ale už to máme tak předem nachystané a všechno má svůj důvod.

My už jsme překročili hranici 30.týdne a teď budu mít kontroly už po 14 dnech, tak to bude utíkat.

Byla jsem na tom glykemickem screeningu, ale vyšla mi první hodnota hraniční, tak mi ho nedělali a zítra jdu na kontrolní odběr. Byla jsem před týdnem s doznivajici virózou, kaslala jsem tak, že jsem si musela držet břicho, jak to bylo nepříjemné.

matys13
2. kvě 2019

@tea1909 úplně každýho píchnutí se už nebojím.. vím že se nesmím tolik hlídat.. to bych se z toho asi zbláznila..ale jo, máš pravdu.. jak cítím něco jinak tak se hnedka bojím že se něco děje.. a ještě jak jsem silnější postavy tak si neužívám ani to rostoucí bříško.. asi ani žádný mít nebudu.. při poslední kontrole jsem něměla přibraný ještě ani kilo.. takže se to snad moc nezvedne..
jinak na cukrovku jsem objednaná na 14.5. tak se toho docela děsím.. já nerada čistou vodu, vždycky mám po ní žízen a navíc můžu pít naposledy hodinu před tím vyšetřením.. já jsem zvyklá každou chvíli si toho pití aspon malinko cucnout.. tak to bude katastrofa.. a bez jídla.. už abych to měla z krku a snad to dobře dopadne..
na další kontrolu jdu až příští týden.. takhle po měsíci je to dlouhý :d

hanimili
2. kvě 2019

Ahoj holky moje aktuální situace je taková že čekám na MS mám první den spozdeni.
Až mrcha dorazí začínáme ze 3.IVF🙂
Zhubla jsem už 13kg a vše se tak nějak zlepšilo i ta moje poškozená sliznice na některých místech má i přes 7mm.
Teď už jen doufat že bude víc vajíček a konečně to vyjde 😊

hanimili
2. kvě 2019

@tea1909 Miluju když někdo napíše že se i zázraky dějí vždy mě to zvedne chuť bojovat 💓💓
Držím moc palečky a věřím že to dotáhnem až do porodnice🙂🙂

juliia
2. kvě 2019

@hanimili
hodně štěstí 🙂 Jak se říká: Do třetice všeho dobrého:-*

hanimili
3. kvě 2019

Holky dnes je to 15 den co jsem si aplikovala Ovitrell a zkoušeli jsme to přirozeně mývam to po 26 až 27 dnech pravidelně i minuli měsíc s Ovitrell a teď MS nikde nechce se mi moc věřit že by se to povedlo 😲3dny už spozdeni... Stalo se to někomu že měl větší spozdeni?

tea1909
3. kvě 2019

@hanimili zázraky se fakt dějí 😊. Vím, že nechceš být zklamaná, ale co ten test zkusit? Třeba se dějí zázraky na všech frontách 😊. Ovitrelle už bude vyprchané...zkus to!

hanimili
3. kvě 2019

@tea1909 uvidíme počkám aspoň do neděle 🙂

luciebx
3. kvě 2019

@hanimili wow. Ses dobra ze vydrzis. Já nikdy nevydržela hi hi

volfici
3. kvě 2019

@tea1909 moc moc držím palce 🍀 ať to dobře dopadne

hanimili
3. kvě 2019

@luciebx já několikrát nevydržela a pak sem byla zklamaná 😕no tak teď si to oddaluji akorát zítra to bude 14dni od plánovaného styku tak to ve mě hloda že by konečně 😂🙂💓🤰i tak se mi nechce věřit že by se na nás usmálo konečně štěstí před 3.IVF a léky co na mě čekají doma😂

hanimili
4. kvě 2019

Tak MS už přišla zítra začínáme 3.IVF 🙂

luciebx
4. kvě 2019

@hanimili tak přeji vše nej nej do dalšího pokusu

tea1909
7. kvě 2019

Holky díky moc za podporu a za držen palečků. Pořád tomu nevěřím. Protože na potvrzení srdeční akce jdu až příští týden ve čtvrtek - to je věčnost a kromě trochu zvýšené únavy nemám vůbec žádný příznaky. Ale tenhle čtvrtek (pozítří) mám dovolenou, tak možná skočím k mému gyn. - ráda bych konzultovala případnou změnu cukrovku a současný postup (v prvním těhotenství jsem jo měla dost silnou, na inzulinu). Tehdy říkali, že budu sledovaná hned od začátku. Tak si říkám, že by mohlo být vidět i to srdíčko. Budu začátek 7.tydne (6+0).

tea1909
7. kvě 2019

@hanimili držím palce na další pokus! Do třetice to bude určitě ok. Piš průběžně novinky a pocity. Myslíme na tebe

juliia
7. kvě 2019

@hanimili
Tfuj tfuj....držím palecky:-*

hanimili
8. kvě 2019

Dnes 4. den picham injekci a jako cítím to fest 4 ampule Menopuru v pátek ULT jsem zvědavá kolik jich tam bude a zároveň se bojím.
Nejhorší je že jsem zvyklá chodit běhat a teď nemůžu moc mi to chybí 😲🙂

jeanne_g
8. kvě 2019

@hanimili Ahoj, drzim moc palce a přeju štěstí 🍀😚

hanimili
10. kvě 2019

Právě jsem byla na ultrazvuku na každým vaječníku mám 5 vajíček 😲to jsem v životě neměla v pondělí kontrolní ultrazvuk a tam se rozhodne snad dorostou prosím 🙂punkce středa, čtvrtek

tea1909
10. kvě 2019

@hanimili držím všechny palce co mám. Uvidíš, že tentokrát to bude dobrý 😊. Dej zase vědět.

Mimochodem, u nás už buší srdíčko a je to 7tt. Snad se nic nepokazí a vše bude ok. Usínám pokaždé když si někde sednu. Katastrofa. A večer mi bývá pěkně blbě.

hanimili
10. kvě 2019

@tea1909 tak super gratuluji 😘Bude to dlouhý víkend zítra jdeme na svatbu a v pondělí budu vědět na čem jsem 🙂

tea1909
10. kvě 2019

@hanimili svatbu si užij, určitě se budeš dobře bavit a přijdeš na jiné myšlenky . A v pondělí dej vědět, jak to dopadlo

hanimili
13. kvě 2019

@tea1909 ahoj tak pořád je tam kolem 9vajicek velikosti 14mm až 18mm opu mě čeká ve čtvrtek tak doufám že jich odsaji co nejvíc 😍💓🤰hodně to cítím

luciebx
13. kvě 2019

@hanimili tak to je super. Držím vše co mám

juliia
14. kvě 2019

@hanimili krásný zpravy, na čtvrtek držím palce ať je tam co nejvíc kvalitních vajíček:-*

tea1909
15. kvě 2019

@hanimili tak super, jde to dobře 😊. Moc držím palce. Já mám zítra taky osudový den. Jedu na další aplikaci injekce imunoglobulinů a kontrolu. Minulý týden jsem měla potvrzenou srdeční akci, ale hrozně se bojím zamlklého těhotenství. Mám pocit, že odezněly i ty minimální příznaky, které jsem měla. ....

Strana