icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
23. únor 2019

@jeanne_g Pan užasňák 🙂 moc gratuluji

rosalline
24. únor 2019

@jeanne_g je perfektní! Moc gratuluji! Za sebe, je to top v životě.... jsem neskonale šťastná

luciebx
24. únor 2019

@jeanne_g juuuuuu kouzelný uzlicek 🤩💖🤩 obr gratulace 🎉🥰🎉

juliia
1. bře 2019

Holky, nesu dobré zprávy. Máme po screening ve 21.tt a všechno vypadá v pořádku. Máme velkou radost. A teď uz se budu jen těšit a těšit a už asi neodolám a něco malého té naší princezně koupím. 🙂

luciebx
1. bře 2019

@juliia juuuuuu úžasný. Gratulace.

matys13
1. bře 2019

hrozný.. v úterý jsem byla na dentální hygieně.. ten den super.. vůbec to nebylo.. ale od středy co si čistím zuby a mezizuby sama tak mám nateklou dásen a bolej mě snad obě strany u stoliček.. vůbec se to nezlepšuje.. dneska jsem se mezi 5 a 6 snažila dostat půl hodiny.. pak když to vypadalo že se to povedlo, tak jsem akorát začla krvácet.. tak já už nevím co dělám špatně..

bylo mi řečeno že se mi pak zlepšej zuby, a jelikož mám dásna v zánětu tak mi prej hrozí i riziko předčasnýho porodu.. ale od toho úterý mě ty zuby pořád jen bolej a dásna mám skoro všude nateklý..a to jsem si na tom mezizubí dneska zničila novej kartáček..

já fakt nevím proč jsem tam vůbec lezla.. nechám si zbytek zubů vyrvat a budu mít od nich konečně klid :(

pardon, ae dneska už jsem to někam musela napsat :(

volfici
3. bře 2019

@jeanne_g moc ti gratuluji ❤️ je úžasný. Ať je vám spolu jen dobře a ať jste zdraví 🍀

hanimili
13. bře 2019

Holky tak hormonální profil dopadl dobře teď příští čtvrtek ultrazvuk a plánování 3.IVF 🙂
Změnila jsem úplně životosprávu a zhubla 9kg snad to pomůže. Cítím se skvěle věřím že to vyjde 😊

koudelka82
13. bře 2019

@hanimili tak už jdete na 3.? my jsme minulý týden zažádali a jdeme taky na pokus č.3. Snad už to vyjde"do třetice....". Budu moc držet palce 😘

hanimili
14. bře 2019

@koudelka82 ano už 3.IVF ale změnili jsme kliniku jsme teď v Olomouci tak třeba to pomůže ☺️

juliia
14. bře 2019

@hanimili
@koudelka82
Holky moc Vám držím palce ať je ten rok 2019 úspěšný! :-*

koudelka82
14. bře 2019

@hanimili taky jsme zkusili změnit kliniku 🙂

@juliia moc dekuji 😘

hanimili
21. bře 2019

Holky já mám dnes takovou radost byla jsem dnes na kontrolním ultrazvuku a domluvit se na 3.IVF. Zhubla jsem skoro 10kg a hned velké zlepšení sliznice 7. 1mm a funguje mi i líp druhý vaječníky mám na něm ovarium 19mm dostala jsem ovitrel a máme to zkusit přirozeně 🙂za měsíc znovu a když to neklapne zkusíme ještě jeden cyklus tak a pak 3.IVF.Hormonalni profil mám v pořádku jen jednu hodnotu nižší budu mít větší dávky ale doktorka věří že Těch vajíček bude víc.
Já jsem tak plná naděje ať už přirozeně a nebo umělé.... 💓
To jsem potřebovala začít zas věřit že budeme rodiče 💓🙂

koudelka82
21. bře 2019

@hanimili to jsou moc skvělé zprávy 😊👏 budu moc drzet pěsti, aby se zadarilo přirozene, to by byla pecka 😊🙏

hanimili
21. bře 2019

@koudelka82 děkuji po tom všem třešnička na dortu 💓😍taky Ti držím moc palce vím co vše máš za sebou 😘

koudelka82
21. bře 2019

@hanimili dekuju moc 😘

luciebx
21. bře 2019

@hanimili uzasna zprava 💖🤩💖

juliia
10. dub 2019

Ahoj holky ,dnes jsem mela kontrolu, 27.týden a vážíme 1200g 🙂 Odhad porodní vahy 3600g.
Teď mě čeká test na cukrovku, jak to prosím probíhá?

@hanimili
@koudelka82
Co je u vás nového?

luciebx
10. dub 2019

@juliia juuu krásná zprava. Hezky odhad. Budu se těšit na další info. Už se to krátí viď 😊

juliia
11. dub 2019

@luciebx
Děkuji :-*
No máš pravdu, jak mi to na začátku neutikalo, když mi nebylo dobře, tak teď to docela nabralo spad a začínám poslední trimestr. 🙂

luciebx
11. dub 2019

@juliia teď to poletí ze nebudeš ani vědět jak. 🤩

koudelka82
11. dub 2019

@juliia to jsou krásné zprávy 🙂 Miminku se daří dobře, to mám radost 🙂

U nás 3.ivf dopadlo úplně nejhůř jak mohlo. Jenom 4 vajíčka, z toho 1 zralé, které se neoplodnilo :,( . Nakonec jsme 3.ivf nechali stornovat na pojišťovnu a něco doplatily, aby nám zůstaly ještě 2 pokusy. O další IVF můžeme žádat až v půlce června, tak mezitím chci zkusit minimálku. Moc si od toho neslibuji, ale každý na to reaguje jinak, tak se nechám překvapit a budu vědět, že jsem pro to udělala maximum. Uvidíme, jak na to budu reagovat, pokud dobře, budeme pokračovat v minimálce, pokud špatně, stopneme to a v tom červnu bychom zkusili dlouhý protokol. Děkuji za optání 🙂

juliia
12. dub 2019

@koudelka82
Děkuju:-*
Jejda, tak to ne mrzí, že to nevyšlo. Mě potkalo něco podobného u 1.IVF, 11folikulu, 6 vajíček, 5 oplodnění, 2 blastocysty, obě nedoporucene po PGD k transferu, takže takový pokus k ničemu. O to jsem se více obávala 2.IVF, my nechali krátký protokol, jen jsme vyměnili gonal za menopur a měli jsme 3/4 roku pauzu. Tam jsme zkusili asi 4x nativ, ale vyšlo až 2.IVF 4.transfer.
Moc držím palce! :-*

koudelka82
12. dub 2019

@juliia ja vím, ze jsi taky bojovala dlouho. Je to k zblazneni, ale snad se nám taky jednou postesti. O další IVF můžeme žádat až v půlce června, tak to chceme zkusit zatím takto s tou Femarou a uvidíme. Pokud nebudu na minimalku reagovat, tak zkusíme pak dlouhy protokol. Budu vědět, že jsme zkusili maximum. Moc si od te minimalky neslibuji, ale každý prý na to reaguje jinak. Tak uvidíme 🙂 příští týden bych měla dostat MS, tak začnu asi s tema tabletkama, nějak 8.dc bude utz a uvidí se, jak na to reaguji, bud to stopneme nebo přidáme ještě třeba Menopur.

tea1909
1. kvě 2019

@luciebx
@matys13
@juliia
@jeanne_g
@volfici
Ahoj holky, je skvělý, že je u vás všechno v pořádku a všem se vám dari. Chvíli jsem se odmlčela. V rámci cyklů, stimulací a vyšetření jsem čekala na termíny a výsledky. Vyšlo mi extrémně nízké AMH (0,02), takže prý prakticky vyhaslé vaječníky a taky zvýšené autoimunitní reakce. Čekali jsme na různé výsledky a teď se měli domlouvat na dalším postupu - už nezbývá moc času, i přes můj ne zase tak vysoký věk (34) už prakticky nemám vajíčka (v podstatě přechod).
A teď jsem najednou zjistila, že jsem těhotná!! V mezičase se k neuvěření všech zadařilo přirozeně. Zatím 5tt, ještě nepotvrzená srdeční akce. Mám takový strach. Pokud to nevyjde teď, myslím, že už nás nečeká ani IVF.

matys13
1. kvě 2019

@tea1909 no tak to hrozně gratuluju :o takový krásný překvapení.. určitě bude všechno jak má být a taky budeš mít své vytoužené mimi brzy u sebe.. přeji krásné těhotenství bez problémů 🍀

tea1909
1. kvě 2019

@matys13 děkuju!! Jsem z toho pořád tak překvapená, že tomu ještě nevěřím. A vlastně se i bojím věřit. Navíc nemám vůbec žádný příznaky, takže je to takový neuchopitelný. Kéž by už bylo o 2 měsíce později, teď to bude nejhorší.

A jak to vypadá u tebe???

luciebx
1. kvě 2019

@tea1909 wow. Nepovidej. No to je úžasný. Příroda ví co děla. Tak budu mooooc sledovat až napíšeš ze mate srdíčko. Takže jde vidět i prez výsledky kdy lékaři řeknou ze nemáš vajíčka si dokázala otěhotnět. Grstujacf

tea1909
1. kvě 2019

@luciebx přesně tak. V duchu jsem vyčítala svému gynekologovi (se 40 letou praxí), že posledních 5-6 let často říkáte, že "my si myslíme, že tomu rozumíme, ale my tomu třeba vůbec nerozumíme a příroda si to stejně udělá po svém". Už tomu rozumím a věřím. Měli jsme si zkrátka něčím projít, něco pochopit. A teď můžeme jen doufat, že teď už to příroda myslí vážně a dopřeje nám. Pořád tomu nevěřím. Nechci tomu věřit...a pak být zase zklamaná.

matys13
1. kvě 2019

@tea1909 já jsem taky neměla žádný příznaky když už se mi tam to mimi usadilo.. doted je prakticky nemám.. jen mě pobolívá podbřišek a třísla..ale to je prej normální..já jsem tedka ve 23 týdnu a všechno vypadá v pořádku.. tak uvidíme co a jak se bude dít dál

Strana