Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
ahoj holky, kdysi jsem tu chodívala, tady do této diskuze, někdy v roce 2017 🙂 tehdy jsme to vzdali po několika nevydařených ketech a ted jdeme do toho znova, od včerejška mám jedno embryjko v břichu 🙂
@catchulinecka držím palečky ❤já mám tyden po ET 😉
@catchulinecka super 🤩🎉💖
@luciebx děkuju, tobě vidím, se podařilo druhé vytoužené, gratluju moc!!!!!!!!!
@hanimili a kdy se chystáš testovat? 🙂
@hanimili a jo, promin, už to čtu 😀 v sobotu, tak strašně moc štěstí, at si nemůžeš to víno dát! 😀
@koudelka82 už v sobotu mám večer akci tak ať vím 😉
@catchulinecka taky moc držím palečky 😘
@hanimili to čekání je šílené. Moc držím pěsti, aby jsi tam měla // 🙂
holky, všem hodně štěstí!!
@misko5 děkujeme 😘😘😘
Holky já to nevydržela po 7letech mám pozitivní test štěstím se sblaznim💓😍 🤰vím že je brzy 11den a druhá čárka je slabá ale krásná prosím ať zůstane s námi 🤗😊👶
@hanimili to je nádhera tyhle testy! taky moc gratuluju!!! at je vše na dobré cestě a štěstí vás neopouští 🙂
@hanimili paráda!!!

@koudelka82 Já už mám 1 tyden za sebou 🙂testovat budu už v sobotu večer mám dámskou akci tak at vím jestli mám být na vodě a nebo si můžu trochu vína dát 😉
jsou to nervy říkám se tentokrát to vyšlo a pak pochybuji ale co jsme změnili kliniku tak vše zlepšilo k lepšímu tak doufám že to vyšlo❤👶🙏