icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

luciebx
3. čer 2019

Tak my 18teho slavime rok a půl. Mazec

hanimili
4. čer 2019

@luciebx jj poslední 3dny teď netestuji ale nevím jestli vydržím ale zkusím to asi až o víkendu 🤗👶🤔😉

tea1909
4. čer 2019

@hanimili tak to na sebe budeme zase vzájemné myslet. Já mám 18.6. ten screening ve 12.tt a kontrolu na diabetologii. Moc držím pěsti. A testovala jsi zase?

tea1909
4. čer 2019

@hanimili jo už to vidím a čtu.... čárka sílí, tak teď už tam snad koblížek vydrží 💖

tea1909
4. čer 2019

@jeanne_g to je poklad 😍

tea1909
4. čer 2019

@luciebx je šílené, jak to letí...ještě chvíli a půjde do školky...a pak najednou do školy...jak to přibrzdit?

hanimili
6. čer 2019

Holky bohužel to nedopadlo HCG jen 3.1😕😥

luciebx
6. čer 2019

@hanimili to vážně ? Kdy si byla na krvi? Kolikaty den po transferu si.

hanimili
6. čer 2019

@luciebxjo bohužel včera 15 den a HCG jen 3.1 😪

luciebx
6. čer 2019

@hanimili to mě mrzí 😢💖

tea1909
6. čer 2019

@hanimili 😢 to mě moc mrzí, ach jo. Přesně takhle jsem to měla já v lednu - chytil se, ale neudržel. Poslali nás pak ještě na imunologii a tam se zjistila zvýšená autoimunitní reakce. Poslali mě na konzultaci do Pražského Gennetu, aby se to řešilo a léčilo před jakýmkoli dalším pokusem. Měsíc jsem čekala na termín a když jsem tam jela, byla jsem těhotná - spontánně (ale ještě jsem to nevěděla). Pak jsem mu hned volala, tak hned nasadil léčbu. Teď si píchám každý den injekci a jednou za 14 dní mi jinou aplikují v nemocnici. Mrňous se zatím drží, ale mám strach, to je jasný.
Byla jsi na té imunologii? Může to být docela důležité vyšetření. Řekl mi, že je to pravděpodobně důvod pro lemu a komplikací, které jsem měla v prvním těhotenství. Ale že tenkrát bylo tělo o 9 let mladší, tak si s tím ještě jakž takž poradilo.

hanimili
6. čer 2019

@tea1909 imunologii mě nikdo nedělal zeptám se na to děkuji za radu 😉

jeanne_g
6. čer 2019

@hanimili Achjo, moc mě to mrzí. Testy vypadaly tak nadejne...Drz se a imuno urcite vysetrit😚

juliia
7. čer 2019

@hanimili
Jak už jsem ti psala jinde, je mi to moc lito, vyjde to s mrazackem!😘

tea1909
28. čer 2019

Ahojky holky, pořád sem nakukuju a teď dlouho nikdo nic nového. Tak jak se vám daří? Co ta vedra? Snášíte to? Já mám za sebou screening a vypadá vše ok, jen vyšly hraniční hodnoty na riziko Downa, tak bude doktor nabírat ještě Triple test. Jsem teprve ve 14.tt, tak až za 3 týdny. Trochu mě to znejistilo, ale říkal, že mám být v klidu.
@hanimili je něco nového?

juliia
14. črc 2019

Ahojky, ráda bych vám všem predstavila naší vytouzenou dceru Elen, 4kg a 52cm 🥰

catchulinecka
14. črc 2019

@juliia jééé, nádherná! moc gratuluji, krásné míry 🙂

luciebx
14. črc 2019

@juliia juju kouzelna... koukam ze to ivf dela velke miminka. ta nase mela taky 4 kg presne🙂)

misko5
14. črc 2019

@juliia Gratuluji! Elenka je tak krásná! Pěknej uzlík teda! Navíc je to nádherný pocit vidět takhle zhmotněnou touhu a tu trnitou cestu, kterou jste museli projít..to je fakt zázrak..!

juliia
15. črc 2019

@luciebx
Děkujeme 😊, jj jsme macici, ale ven šla krasne, šikovná byla, stačila na tlačeni 1 kontrakce 😍

juliia
15. črc 2019

@catchulinecka
Moc děkujeme 😊

juliia
15. črc 2019

@misko5
Moc dekuji😘 No co ti budu povídat, nemůžeme se na ni vynadivat, je to malý zázrak 🥰

hanimili
15. črc 2019

Gratuluji je nádherná 💓😍

juliia
15. črc 2019

@hanimili
Moc děkuji:-*
Jak to u vás teď vypadá?

hanimili
16. črc 2019

@juliia No tak nějak litame po vyšetření zítra ultrazvuk když bude dobrá sliznice tak KET jinak mi budou brát vzorek sliznice.
Jinak k večeru genetika poprvé tak uvidíme 😉
Nějak se mi do toho nechce tak snad dobré znamení

rosalline
16. črc 2019

@juliia moc gratuluji!! Je překrásná a veliká!! Takže MUDr. Višňová má další zářez ❤️

juliia
17. črc 2019

@hanimili přeju ať je to v pořádku a jet se podaří:-*

juliia
17. črc 2019

@rosalline
Děkuji moc:-*
Přesně tak, další její úspěch🙂

utrikocku
21. črc 2019

Ahoj holky, omlouvám se, že Vám vpadávám do skupiny. Chtěla jsem se poradit. V červnu jsem byla na KETU a zadařilo se, vše se krásně vyvíjelo až do 8. tt, kdy přestalo bít srdíčko. Doktorka navrhla revizi, dala mi jen 5 dní, jestli se nerozjede spontánní potrat a nevypadá to. Moc se bojím, aby revize neměla negativní vliv na další otěhotnění, již tak mám současných problémů dost, je to už má druhá revize. Je tady někdo, koho to také potkalo? Jak se Vám pak dařilo otěhotnět? Myslíte si, že ta revize je dobrý nápad, nebo byste to zrušili a daly tomu více času...?

juliia
22. črc 2019

@utrikocku
Ahoj, to je mi líto. Taky jsem si tím prošla. 2016 revize v 8.tt , pak jsem otěhotněla v 5/2018, bohužel přestalo bít srdíčko v 7.tt , revizi jsem nechtěla, do 5 dnů přišel spontánní potrat. Ale já už krvacela, když ještě bylo srdíčko, byl tam totiž hematom. Tak mi pomohla tepla vana a vino a rozjelo se to. Někdo nechává i 2 týdny zda si příroda pomůže sama. Určitě je to pro tělo přirozenější, ale nikdo nezaručí, že se nakonec stejně revizi nevyhnes, může tam něco zůstat. Každopádně jsem otěhotněla za 4 měsíce a teď mi tu spinká krásná holčička. Tak hodně stesti

Strana