icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

tea1909
22. črc 2019

@juliia úžasná!! Gratuluju moc a přeju hlavně zdravíčko. 🌸🌻

juliia
23. črc 2019

@tea1909
Moc děkujeme:-*

jeanne_g
25. črc 2019

@juliia Naaaadhernaa, obri gratulace😍💐🍾

juliia
26. črc 2019

@jeanne_g
Taky moc děkujeme :-*
Malá je zlatíčko, tak snad ji to vydrží🙂

tea1909
28. srp 2019

Ahoj holky...tak zase po nějaké době 😊. Jak jste si užili léto? Co dovolené? ....já poctivě ukrajuju, teď začínám 23.tt. máme za sebou 2. screening a vše je v pořádku. Jen čípek se bohužel opět zkracuje. Jsem na 25 mm. Tak se jen modlím,aby to dál nešlo moc rychle, je přece jen ještě příliš brzy.
Podělím se s 3D úlovkem z UTZ.
A prý - je to HOLKA 😍🌼

tea1909
28. srp 2019
luciebx
28. srp 2019

@tea1909 juuuu gratulace k holčičce. Krásná fotka 🤩💖

misko5
28. srp 2019

@tea1909 jůůů, krásná fotka gratuluji

juliia
29. srp 2019

@tea1909
Krasna princezna, užívej si to, strašně to letí. Nám už bylo 6 týdnů🙂

hanimili
7. říj 2019

Zázraky se dějí přirozeně 😍😉

juliia
8. říj 2019

@hanimili
No nekeke 😍😍😍 Obrovska gratulace, to je paráda, zasloužíš si to 😘
Udělala jsi mi hezké ráno, držím dál palečky. 🙂

luciebx
8. říj 2019

@hanimili to vážně wow 🥰🎉🥰💖🤩 gratulace.

koudelka82
8. říj 2019

@hanimili wow, super, to je štěstí jako blázen 🙂 moc gratuluji 😘😊

misko5
9. říj 2019

@hanimili tyy Joo, krása, povídej, prehanej, to je teda pecka! Držím palce!!!

sticker
hanimili
10. říj 2019

@misko5 ahoj shrnu to tak před 14dni jsem uběhla svůj první půlmaraton 21km v sobotu další týden 6km další závod a v pondělí jsem zjistila že jsem těhotná 💓😘😍
Neskutečný že to vůbec vydrželo mám vitamíny nosifol a chodím na jógu zhubla jsem 17kg.. Je to neskutecny zázrak 👶💓

volfici
16. říj 2019

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukám na novinky. Gratuluju k miminkům i pozitivním testům. Všem ostatním držím palce, ať se brzo zadaří. Náš Jiřík, zázrak na první pokus už bude mít rok a půl. V pondělí jsem byla na KET našeho jediného zbylého embrya, teď večer mě docela začalo pobolívat břicho, tak uvidíme, jestli bude mít Jiřík sourozence....

misko5
16. říj 2019

@volfici Krásný kluk, držím palce na druhého.

luciebx
17. říj 2019

@volfici ahoj. Držím vše co mám 💖🤩💖

volfici
17. říj 2019

@misko5
@luciebx děkuji, holky, budu informovat 😊

juliia
17. říj 2019

@volfici
Ahojky, Jiricek je krásnej a držím moc palečky ať to vyjde i napodruhé. ✊✊✊Jsi v těch nejlepších rukách přeci ✌😊

juliia
17. říj 2019

My jsme oslavili 3.měsíc 😍

volfici
17. říj 2019

@juliia Moc děkuji a mám radost, že se u vás povedlo a došlo vše až do zdárného konce 💓

juliia
18. říj 2019

@volfici
No byl to běh na dlouhou trať...Ale už je vse zapomenuto a v postýlce nám spinká naše štěstí.

Transfer ti ted dělala sama Višňova?

volfici
18. říj 2019

@juliia v Libereckém Gennetu takovou doktorku nemáme 🙂 máme tam na IVF tři a už se na mě vystřídaly všechny ☺️ a všechny jsou super.
Zatím mě trochu pobolívá břicho, hlavně večer, asi z únavy za celý den, v úterý zkusím test, to bude osmý den, tak třeba tam už něco bude 😊

hanimili
30. říj 2019

Dnešní kontrola 😍😍

luciebx
30. říj 2019

@hanimili kraaaassaaaaa

luciebx
30. říj 2019

@volfici a co u vas? jak dal?

volfici
31. říj 2019

@luciebx Ahoj, bohužel KET nevyšel. Další už nemáme. Další IVF cyklus už bychom museli hradit sami. Necháme to chvíli uležet a pak uvidíme...

luciebx
31. říj 2019

@volfici tak to mě mrzí. Třeba se zadari samo. Držím co mám

tea1909
1. lis 2019

@hanimili Úžasný! Jen tak dál 😊. Tleskám, držím všechny palečky a užívej. Kolikátý týden? Ty přirozený zázraky jsou obří bojovníci - já už jsem 32 tt a stále v práci (ještě příští týden).

Strana