Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky...tak zase po nějaké době 😊. Jak jste si užili léto? Co dovolené? ....já poctivě ukrajuju, teď začínám 23.tt. máme za sebou 2. screening a vše je v pořádku. Jen čípek se bohužel opět zkracuje. Jsem na 25 mm. Tak se jen modlím,aby to dál nešlo moc rychle, je přece jen ještě příliš brzy.
Podělím se s 3D úlovkem z UTZ.
A prý - je to HOLKA 😍🌼
@hanimili wow, super, to je štěstí jako blázen 🙂 moc gratuluji 😘😊
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla a koukám na novinky. Gratuluju k miminkům i pozitivním testům. Všem ostatním držím palce, ať se brzo zadaří. Náš Jiřík, zázrak na první pokus už bude mít rok a půl. V pondělí jsem byla na KET našeho jediného zbylého embrya, teď večer mě docela začalo pobolívat břicho, tak uvidíme, jestli bude mít Jiřík sourozence....
My jsme oslavili 3.měsíc 😍

@juliia úžasná!! Gratuluju moc a přeju hlavně zdravíčko. 🌸🌻