Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Hlásím 8 folikulů a 8 oocytů 😉. Zítra ráno budu vědět kolik bylo zralých a kolik se podařilo oplodnit. Nakonec jsme šli do PISCI, nebylo to teda nutné, ale když už, tak jsem pro to chtěla udělat co nejvíce.....
@volfici
Tak to jsou vyborne zpravy!👏
Vam nerikaji hned kolik jich je zralych?
U nas se ta zralost hodnotila hned a nezrale ani neoplodnovali.
Asi kazdy car pracuje jinak.
Tak my máme nakonec 2 bojovnicky v mrazaku a ted to cekani na PGD. Věřím, že budou obe zdravá.
Jak dlouho ti rikali, že se u vas ceka na výsledek PGD?
Mne rekli az mesic ale uz jsem cetla jinde i měsíc a pul...😲
To PCSI znamena, že vybiraji nejlepsi spermii??
@juliia děkuju
Embryoložka mi řekla, že oplodnění proběhne až po dvanácté, to už jsem byla pryč. Tak asi před oplodněním vyloučí ty neznalé. To je děs, v tu chvíli tě otázky nenapadnou a pak je už pozdě 😄. PISCI je že pomocí nějakého roztoku vyberou jen zralé spermie a pak je použijí na oplodnění.
Dva bojovníčci to zvládnou, oba budou určitě zdraví.
Na výsledky vůbec nevím, jak dlouho se u nás čeká. Zeptám se v úterý, když si vzpomenu v správnou chvíli 😉
Dobré ráno 🌞Holky, právě mi volali z embryologické laboratoře, z těch 8 bylo 6 zralých a všechny se povedlo oplodnit 😄, takže držte šesterčatům palce 😂🙏
Ja jsem si musela volat sama do embrio laboratore.. je to ruzne dle CAR
Ahoj holky, tak jsem podle kontroly 6+2, bylo vidět i srdíčko, takže tuto skupinku opouštím (a doufám, že už se nevrátím 😉). Všem vám moc držím palce, ať to vyjde co nejdříve bez zbytečného trápení.
❤

@pxtulka asi zkusím ještě zítra a pak OB den. Každý podle me nemá moc smysl, ale uvidím, jestli vydržím. Zásobu mám dost velkou