Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@juliia Jako čekání na PGD bylo nekonečné. U nás to trvalo navíc strašně dlouho. Na výsledky jsme čekali asi 7 týdnů. Jediné "štěstí" bylo že jsme se v těch 7 týdnech stěhovali, tak mě to dostatečně zaměstnalo. Ale přijde mi že horší bylo to, když mi každý den volali jak na tom embrya jsou. To byl pro mě větší stres. U toho čekání na PGD jsem si nějak nepřipouštěla, že by alespoň 1 nebylo zdravé. Asi to opravdu chce pozitivně myslet 🙂
@pxtulka
Jej, my se take prave stěhujeme 👏😂
Mne rekli vysledky do mesice...uvidime, nemám si ani volat, ze mi daji vedet oni.
Myslím pozitivně, obe se od zacatku vyvíjela naprosto bez problémů a 5.den byly blastocysty...to musí klapnout 🙏
Je pravda, že ted uz ma cely proces nahlizim jinak, pri nativu mi dávali 5i buněčné embryo a to vlastně clovek ani nevi zda te blastocysty jeste dosáhne. Sama embryolozka mi do tel . říkala, že ten 5.-6. den je zlomovy a nejvic jich odpadne.
Svagrova mela take finalne 2 embrya , ale nedáva si PGD. Mela pozitivni test, jedno ale bylo spatne a stahlo i to druhe a byla z toho zamlklina.
Takze ono opravdu asi lepsi vydržet ty nervy na vysledky PGD a vědět, že to embryjko je zdrave. A u nas vzhledem k veku je to uz asi skoro povinnost.
Dekuju moc za podporu! 😘

@tipry to zvládneš! Já si včera připadala už jak profík 😊 dnes už žádná injekce nebude a normálně mi to asi tak pikosekundu bylo i líto 😂