Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, tak jsem do sebe píchla poslední jehlu, dnes to byl pro změnu koktejl jménem Ovitrelle 😂 a ve čtvrtek punkce. Cítím se úplně normálně, možná trochu nafouklá, ale jinak nic zvláštního. Zítra večer se ale začnu cítit nervózně, to vím už teď 😯
Tak mam aktuální zpravy z laboratoře.
2 embryjka jiz dosahla stadia blastocysty a dnes se vitrifikuji a budeme cekat cca 2 týdny na vysledek genetiky.
2 embryjka se zatim dál kultivuji a mam si volat zítra jak to vypadá.
1 embryjko to bohužel vzdalo.
Držte prosim dal palecky a dekuju za pozitivni energii...urcite to pomůže. Je to náš jediny pokus.🙏❤
Holky, prosím, v 1/2016 jsem menila pojistovnu. Z vzp na rbp. Koncem srpna mam zacit stimulovat, ale vcera mi prisel dopis z rbp, ze aby mohli schvalit ivf potrebuji vypis gynekologickych vykonu do 12/2015 z puvodni pojistovny. Na vzp jsem hned psala, ale na vyrizeni zadosti maji mesic. Znamena to, ze nemuzem zacit s ivf dokud neni schvaleno pojistovnou? Nebo da se zacit a schvaleni prijde dodatecne?
Tak my nakonec mame 5 mrazacku.. dneska prisla MS a zaciname pripravu na KET. Holky, snad nam to vsem vyjde..
@tcz
Dekuji moc 😘
Genetiku mame hrazenou pojistovnou, na základě doporuceni genetika.
Jen se u nas v caru doplaci za kultivaci, vitrifikaci, slamky, uchovani embryi k cene za ICSI +punkci za 16000 jeste 20000Kc. Jinak dle ceniku kdybych si to hradila cele sama, tak 70000 s PGD. Takhle mi 50000 pojišťovna hradi.
Takze my platíme 36000 + co si jeste dovybereme ...treba embryoglue..atd

@volfici nechci strašit, ale počet folikulu nic moc neznamená. Já jich měla 19 a vajíčka jen 4. De mnou tam byla paní, která měla 10 folikulu a 8 vajíček.... Držím palce, ať jich máš více, podle slov embryolozky je po oplodnění ještě padesáti procentní "propad", tedy že se o polovinu vajíček ještě přijde. Stejně pak stačí jen jedno 🙂