icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

jezz1e
4. zář 2017

@chiara75 Já bych teda ještě neházela flintu do žita. Při svém přirozeném otěhotnění jsem našla ducha taky až 14 den po oplodnění ( k tomu došlo rozhodně 10dc, pak přítel odjel).

chiara75
4. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@jezz1e Díky za podporu. Myslím, že u přirozeného je to trochu jinak, přítel odjel, ale ovulace mohla přijít až 3 dny nato, spermie přežijí. U ivf je to přesnější... Stát se může cokoliv, ale cítím, že to tak není - už od čtvrtka, takový vnitřní pocit...

chiara75
4. zář 2017
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Zase tak super se necítím, ale měla jsem jediné embryo, tak se nešlo na něj upínat. Jen doufám, že příště už těch zralých dokáží vydolovat více (resp. nastimulují mě lépe). Tobě už se to blíží, viď? Ve středu? Držím palce, třeba nakonec budeme stimulovat ve stejnou dobu.

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 to ano....ta první stimulace je vesměs taková testovací... ačkoli drahá jako čert. Příště to bude určitě úspěšnější. Jdu tam 8.9. Je to možné, že nakonec budeme stimulovat stejně. Doufám tedy, že mě tato klinika - ivf cube - okouzlí a to vše, co jsem si o ní načetla, bude odpovídat skutečnosti..... Protože jestli ne, tak budu hledat jinou.....ale pevně věřím, že to bude ok. Dnes jdu ještě ke svému gyn. na folikulometrii. Poslední cyklus přirozeně. Kdyžtak, když bude folikul na správné straně, by mi píchl ovitrelle. Ale já tenhle cyklus taky nelenila a zesílila si všechno dávkování podpůrných prostředků na maximum :o). Před snídaní si dávám 2 tabl. drmku, pak něco sním, dám si po jedné tabletě macy a železa. Přijdu do práce, uvařím si kotvičník, pak si udělám nosifol, přijdu domů, dám si večer tabletu macy a železa a vypiji další nosifol. Normálně mívám ovulaci 19-22 DC a teď se mi zdá, že mi začala včera, jsem dnes 16DC. Jsem asi chodící ovulace. Dnes mi už x chlapů a žen řeklo, že mi to sluší :o)))))))), jsem nabuzená tak, že asi vábím samečky ze širokého okolí..:o)))))..na pohlaví nezáleží..:o))))

chiara75
4. zář 2017

@rosalline 🙂 Pěkně! S tím drmkem pozor, mě zastavil ovulaci. Je potřeba brát ho jen od doby, kdy bezpečně víš, že ovulace byla a skončit 1. den stimulace (je to přírodní progesteron). Kotvičník naopak od 1 DC do ovulace (estrogeny), někdy se doporučuje spíš kontryhel. Hodně prý k dobré ovulaci pomáhá Sarapis (původně pro ženy v menopauze). Já mám ovulaci jak hodinky, cyklus taky, ale ty vajíčka... kvalita AA, ale asi jen pár dní.

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 no to mi neříkej! 😖 to s tím drmkem. Jsem v jedné soukromé skupince, kde holka měla ovulaci za dlouho, pak jeden měsíc brala drmek, ovulace se uspíšila a teď je v tom. Hned ten měsíc. Kruciš, jsem šla po její zkušenosti a nic si nenastudovala. Beru ho od minulého pondělí!!!! to jsem tele! Kontryhel piji v ms asi tři dny ...malinko mi pomáhá k panadolu proti bolestem, ale hrozně mě vysušuje (ruce)

volfici
4. zář 2017

@chiara75 to mě mrzí 😔 tak snad další pokus dopadne dobře ✊🍀 už budou vědět, jak na tebe

chiara75
4. zář 2017

@volfici Doufám, nedozrálá vajíčka byla i při 1. ivf s minimální stimulací, tehdy 100%, teď jsme se posunuli na nějakých 30 %, třeba to příště bude ještě lepší 🙂 Doufám, že u Tebe vše ok a není Ti moc zle!

chiara75
4. zář 2017

@rosalline Jestli ten drmek bereš v menším množství, tak asi ok. Já brala celkem vysoké dávky.

rosalline
4. zář 2017
chiara75
4. zář 2017

@rosalline Nepíší to tam. Nicméně, mám fakt zkušenost, že když jsem ho brala, zastavila se ovulace, dokonce mi dr. tehdy řekl že už neovuluju... Vysadila jsem ok. Brala bych fakt asi až od ovulace...

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 no teď už ten rychlík nezastavím.:o). Uvidím, co mi můj doktůrek dnes řekne. Brala jsi nějaká povzbuzovadla i v průběhu této stimulace nebo je vše zakázáno?

chiara75
4. zář 2017

Holky!!! Já teď vytáhla z tašky tt, který jsem si dělala v práci ráno na záchodě a je tam takový...duch. Ale dlouho po limitu a kole je to takové rozpité... Je to GS Mamma Test, co myslíte, je ještě šance nebo to ty testy dělají?

volfici
4. zář 2017

@chiara75 zkus za dva dny znova. Já bych fakt ještě naději neztrácela...

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 tak to vidíš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i po limitu může znamenat těhotenství...spíš jsi toho ducha ráno ani nezaznamenala. Za prvé mohou doznívat hormony ti napíchané, za druhé..testuj nyní každý den, jestli nesílí.... Mě nikdy mamatest falešností nezklamal....spíš neukáže než ukáže

volfici
4. zář 2017

Jinak já dneska ještě zkusila, testy 8,10 a dnes 13 den po ET. Výsledky krve budou odpoledne 😀

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 pošli nám foto prosím...my to tu zanalyzujeme :o))))))))))))))))))))))))))))))))

chiara75
4. zář 2017

@rosalline Skvělý, díky moc 🙂

rosalline
4. zář 2017

@volfici ty jedeš vlčice jedna..:o)))))) krásné dálnice...:o)

chiara75
4. zář 2017

Tak tady je, ale asi 3-4 hodiny po limitu... (když jsem se dívala po půlhodině,nic tam nebylo)

chiara75
4. zář 2017

@volfici Roste skvěle!

juliia
4. zář 2017

@volfici
Paráda...mam za tebe ohromnou radost! 👏😍

@chiara75
7.den po ET je jeste fakt brzy, zkus za 2 dny znovu.😘
Jeste bych neztracela nadeji.🙏

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 jo, to je tenhle. Já mám zkušenosti jenom z proužkovým. Ale ta čárka je tam krásně viditelná.... neobjevila by se, kdybys neměla nějaké hcg v těle.... píchali ti nějaký pregnyl..nebo tak něco? Ale když srovnám s volfíci...tak ta tvoje intenzita čárky odpovídá tomu, co má volfíci 8dní po ET

chiara75
4. zář 2017

@rosalline Pregnyl už nemám, protože jsem testovala už o víkendu 🙂 No, je možná podobná, ale až po těch několika hodinách.

volfici
4. zář 2017

@chiara75 fakt zkus pozítří znova, já tomu věřím ✊🙏🍀

volfici
4. zář 2017

@rosalline už s testováním končím, dneska jsem dobrala poslední test, dálnice splněna, krev budu vědět za hodinku a pak devět měsíců vydržet....

chiara75
4. zář 2017

@volfici Už to máš za osm! 🙂

rosalline
4. zář 2017

@chiara75 zkus tedy jiný druh testu....budu na tebe myslet. Já vím, že ob den by to bylo lepší....ale kdy to zkusíš....já tu zase budu jako na trní..:o)

chiara75
4. zář 2017

@rosalline Zkusím, Obávám se, že už dnes večer koupím až půjdu z práce 🙂

tipry
4. zář 2017

@volfici Krásný testy!! Tak krev bude určo taky v pořádku....tak ted už to pojede, ultrazvuky, screeningy... Do porodu to uteče🙂
Já to testnu asi v pátek. Dýl to asi nevydržim🙂

Strana