icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

vkackah
5. zář 2017

@gabcat @juliia @volfici
Moc dekuji.. asi mi tam fakt nejakou cevku narusili.. ted vecer byl klid...

vkackah
Odpověď byla odstraněná
juliia
6. zář 2017

@tipry
Držím palce na patek a jsem napnuta 🙏❤

@chiara75
Tak co, testila jsi dneska nebo to nechas na zitra?

juliia
6. zář 2017

@vkackah
Tak to je dobre, že to takhle samo prestalo, tak uz drzim palecky at se ty // povedou !😍

chiara75
6. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@juliia Ahoj, jasně. No, samozřejmě nic, ale to už se dalo čekat....

volfici
6. zář 2017

@chiara75 škoda 😔

tipry
7. zář 2017

Holky nepouzitel gonal mam vyhodit do lekarny do ty krabice nebo jste ho hazeli normal do kose?

vkackah
7. zář 2017

@tipry ja ho mam jestw doma.. mam jeden zabaleny, nepouzity, tak se ho pokusim prodat samoplatci a ten pouzity zkusim darovat nekomu komu chybi jedna nebo 2 davky...

tipry
8. zář 2017

Holky tak hlasim 8.den po ET pozitivni test. Mam hroznou radost. Ale stejne se asi budu do toho 3.mesice porad hrozne bat, aby se neco nepos....

volfici
8. zář 2017

@tipry juchuuu 😍😍😍😍😍, boží, boží, mám hroznou radost! Kdy jdeš na krev?

luciebx
8. zář 2017

@tipry to je krásný. Gratulace

vkackah
8. zář 2017

@tipry gratulujuuuuu... ukazat ukazat..

Ja jsem dneska 4 den po Ket a jsem nervozni.. zadne pocity, zadne pichani atd..

tipry
8. zář 2017

@volfici Na krev jdu pristi tyden ve ctvrtek... do ty doby budu asi hodne nervozni.
Hlavne mam pocit ze se mi trochu rozjizdi hyperstimulak, picha me hodne jakoby u zaludku, jsem nafoukla jak balon...
@vkackah Ja uz mam teda ten 8.den docela viditelnou carku... Tak budu drzet palce. Priznaky krome unavy a boleni prsou take zadne nemam. A tohle je od utrogestanu... takze v klidu😉

volfici
8. zář 2017

@tipry to je krásná čárka 👏, tak hodně pij a ty bílkoviny, snad se moc nerozjede a rychle ustoupí. Juchuuu, já mám takovou radost, že se ti povedlo 😘

tipry
8. zář 2017

@volfici Jee, dekuju. No ja tomu jeste ani nejak porad nemuzu uverit...
Jj nakoupila jsem si zase jeste ty nutridrinky.
A co ty, delas jeste obcas kontrolni test nebo cekas na ten prvni utz?

volfici
8. zář 2017

@tipry už netestuju, poslední test jsem si udělala ten samý den, co jsem byla na krvi. Teď už jen čekám na UTZ.

rosalline
8. zář 2017

Ahoj, nezbyl někomu menopur? Když tak do zprávy please? 😉

luciebx
8. zář 2017

holky nabizim gonal f 450 nenacate baleni, take orgalutran injekce 1 ks. za 1000kc

luciebx
8. zář 2017

jeee kecam mam gonal f 300.

juliia
9. zář 2017

@tipry
Mo gratuluji 😍
To jsou krasne zprávy hned po ranu. 👏👏

satinem
9. zář 2017

Ahoj holky, gratuluji maminkam 😘 a na nas dalsi doufam brzy dojde taky. Jdu si pro radu. Jsem dnes paty den.po KET. Jeste jsem necitila nic jako ted citim......mam taky divny pocity v brise. Takovy jako by se tam rozpinal nejaky balonek, prsa boli jen z boku ale jakoby me pali bradavky, ale tak no zvlastne😅 minuly pokus jsem mela dve carky od sesteho dne, prsa bolela strasne moc, ale pak zaclo klesat hcg a odeslo to. Skoro se bojim testovat jako😵jo a dnes rano na wc potopa....takovy vodnaty vytok ale jako dost.....kalhotky uplne mokry😂 nekdo z vas, kdo by to mel podobne?❤

satinem
9. zář 2017

@tipry moc gratuluji💃🤰a zavadela jsi jedno embryo, nebo dve? Krasna druha carka na osmy den.....to musi byt nejakej malej silak👍

volfici
9. zář 2017

@satinem takové pnutí v břiše jsem měla taky, střídalo se to s takovými vlnami, skoro jako MS křeče, ale jinak.... Blbě se to popisuje 🙂

satinem
9. zář 2017

@volfici jak rikas....blbe se to popisuje....no musim pockat na test, akorat premyslim ktery den. V utery byl KET, tak asi v pondeli😈

vkackah
9. zář 2017

@satinem já jsem měla KET v pondělí, dneska jsem si koupila testy, ale chci vydržet taky do pondělí... jinak já měla ve čtvrtek pocit nafouklého břicha a včera jak popisuješ bolení jak před MS.. dneska jsem unavená, bolí mě svaly, ale to může být tím utrogestanem..

satinem
9. zář 2017

@vkackah tak ja prvne mela myslim sesty dem ducha.....takze mysl ze uz by si mohla aji zitra testnout. Ale taky to asi budu oddalovat 🙂 se bojiiiim. Kamoska ted mela pozitivni test a rikala ze ji celou dobu pichalo v podbrisku 🙂

vkackah
9. zář 2017

@satinem asi zítra testnu ráno.. si myslím že do pondělí nevydržím :D

satinem
9. zář 2017

@vkackah ja si myslim😝❤vsak testni a uvidis, jako vis co....testem tomu clovek neublizi a I kdyby nebyl hned pozitivni, tak proste jeste malo hcg v moci, tak se pocka dalsi dva dny.....pockrj abych taky netestovala uz zitra 😂

volfici
9. zář 2017

@vkackah tak to se těším na výsledek!

vkackah
9. zář 2017

@satinem a jaké embryjko ti dávali? já mám hatchující blastocystu..

Strana