Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@juliia Ahoj, jasně. No, samozřejmě nic, ale to už se dalo čekat....
Holky nepouzitel gonal mam vyhodit do lekarny do ty krabice nebo jste ho hazeli normal do kose?
Holky tak hlasim 8.den po ET pozitivni test. Mam hroznou radost. Ale stejne se asi budu do toho 3.mesice porad hrozne bat, aby se neco nepos....
@volfici Na krev jdu pristi tyden ve ctvrtek... do ty doby budu asi hodne nervozni.
Hlavne mam pocit ze se mi trochu rozjizdi hyperstimulak, picha me hodne jakoby u zaludku, jsem nafoukla jak balon...
@vkackah Ja uz mam teda ten 8.den docela viditelnou carku... Tak budu drzet palce. Priznaky krome unavy a boleni prsou take zadne nemam. A tohle je od utrogestanu... takze v klidu😉
Ahoj, nezbyl někomu menopur? Když tak do zprávy please? 😉
holky nabizim gonal f 450 nenacate baleni, take orgalutran injekce 1 ks. za 1000kc
jeee kecam mam gonal f 300.
Ahoj holky, gratuluji maminkam 😘 a na nas dalsi doufam brzy dojde taky. Jdu si pro radu. Jsem dnes paty den.po KET. Jeste jsem necitila nic jako ted citim......mam taky divny pocity v brise. Takovy jako by se tam rozpinal nejaky balonek, prsa boli jen z boku ale jakoby me pali bradavky, ale tak no zvlastne😅 minuly pokus jsem mela dve carky od sesteho dne, prsa bolela strasne moc, ale pak zaclo klesat hcg a odeslo to. Skoro se bojim testovat jako😵jo a dnes rano na wc potopa....takovy vodnaty vytok ale jako dost.....kalhotky uplne mokry😂 nekdo z vas, kdo by to mel podobne?❤

@gabcat @juliia @volfici
Moc dekuji.. asi mi tam fakt nejakou cevku narusili.. ted vecer byl klid...