icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
10. zář 2017

@volfici
@tcz
Ja to taky tak pochopila.....ze jedno bylo zavedeno a u dalsich byla genetika. Tento system nechapu, me ani nenabidli et bez toho vysetreni. Mela jsem tedy jen dve embrya, ale i tak

vkackah
10. zář 2017

@juliia
Moc dekuji... ja testnu az v utery, to budu 8 den po Ket..

Jinak dneska me boli spodek jak nevim co, az mi z toho je spatne od zaludku, ze jsem ani nevecerela..

volfici
10. zář 2017

@satinem @tcz jojo, jedno hned zavedli, zbytek poslali na testy. My žádné dispozice nemáme, genetiku doporučili kvůli mému věku. Já si nepřipouštím, že by to nejlepší a nejkrásnější, co mi zavedli, bylo špatné.... 😉

tcz
10. zář 2017

@volfici
Tak to nepochybne ❤ Kazdopadne me to zaujalo, zkobzultuju to se svym dr, jestli by to slo i u me. Geneticke vysetreni mame s muzem v cajku a mam to doporuceno taky kvuli vyssimu veku. V patek jsem dostala prvni stimulacni injekci a ve stredu si jdu uz pro leky a zacnem, tak to pri jednom probereme. Diky za info 👍

juliia
10. zář 2017

@volfici
@tcz

Doufam, že tenhle tyden se to uz dozvime 🙏

juliia
10. zář 2017

@satinem
Mam tam taky 2 ❤❤

satinem
11. zář 2017

👶👶dve embrya no super krasa, jsou to ti nejlepsi z nejlepsich❤a znas jejich pohlavi?

juliia
11. zář 2017

@satinem
Jeste neznam výsledky? Tobe to rekli?

satinem
11. zář 2017

@vkackah ahojky, tak ja dneska tez snehobilo....a citim v podbrisku od vcera pocity na MS. Ale celkem intenzivne, akorat zr MS bych mela mit az 18.9.:confused:

juliia
11. zář 2017

@satinem
To mas 1. nebo 2. transfer?
Zkus jeste pozdeji znovu. Pocity na MS muzou byt i pozitivniho charakteru.😘

satinem
11. zář 2017

@juliia ja mam uz druhy transfer. Prvni vysel, ale pak se pustil. Mela jsem tenkrat pozitivni test i hcg a pak najednou fiiiiii a odesel. Ted mam druhy❤

juliia
11. zář 2017

@satinem
O to vic drzim palečky, aby to ted vyšlo!🙏 Kolikaty jsi dnes den?
A řekli ti ta pohlavi po PGD?

juliia
11. zář 2017

@volfici
No 16.8.mi odchazeli k PGD...tak to cekam kazdym dnem...🙏

vkackah
11. zář 2017

@satinem ja mam to same.. tlaci me spodek, sem tam krece... snad to bude ok..m

marryline
11. zář 2017

Ahoj holky, tak právě mám po transferu. Ze tři vajíček vydržely 5 denní kultivaci všechny 3 😍 dvě jsou jedničkove kvality a jedno dvojkove. Jedno mi zavedli a dvě mám v mrazácku😍 teď jen čekat, zda se uchytilo 🙏 za jak dlouho od transferu jste si dělali TT? 🙂

chiara75
11. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@marryline Držím palce, já 6. den (s negativním výsledkem, který se potvrdil).

chiara75
11. zář 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@marryline Určitě tu jsou ale i holky s pozitivním výsledkem 6. den 🙂

rosalline
11. zář 2017

@marryline ahoj, a kolik ti jich odebrali původně? Jestli tomu dobře rozumím tak po oplodnění zbyla tři, která také vydržela. Jinak už se těším, až na tom budu brzy stejně jako ty :o). Doufám, že mě to čeká už nyní v říjnu. Bolelo tě to? Držím pěsti, ať to klapne!!!! :o)

satinem
11. zář 2017

@juliia tak koukam na ten ranni pocuranek no a je tam uplne slabej duchacek ❤tak snad bude silit a nevidim ho tam jen silou podvedomi

satinem
11. zář 2017

@vkackah pry to muze byt znameni zahnizdovani......jinak ono mi to tak jako strili do krize ta bolest.....fakt jako by.mela byt menstruace.....aby se v tom pak nekdo vyznal,😅

satinem
11. zář 2017

@juliia joooo jinak reknou ti to pred zavedenim embrya, kdyz budes chtit......sle kazdy car to ma asi jinak. U nas to rekli uplne bez problemu❤

juliia
11. zář 2017

@satinem
Zajimalo by me podle ceho vybrali ktere z tech dvou embryi stejné kvality a geneticky zdrave zavedou jako prvni? Do toho si asi zasahovat nemohla vid?

Hele to vypadá nadejne...i ten test...i ty bolesti 👍

satinem
11. zář 2017

@juliia hele ja myslim ze to je uplne jinak.....ta embrya se zamrazi po odberu bunky, buňka jde na pgd....a embrya jsou kazde zvlast zamrazeny. No a pak proste vezmou jedno a rozmrazi....nasledne se embryo zacne dal vyvijet a delit a dalsi den ti jej zavedou. Myslim ze proste pokud mas dve sestidenni hatchujici blastocysty, tak vezmou nahodne. Jine by to bylo, kdyby tam byl rozdil ve vyvinu. Jinak snad mas pravdu, snad mi carka bude silit❤trpim ale s tim utrogestanem. Ja ho nemam rada....uz jsem z toho zase cela podrazdena😠

marryline
11. zář 2017

@rosalline ahojky 🙂 já měla jít původně na 3 iui. Dostala jsem minimální stimulaci na IUI jenže když jsem šla na utz tak dr. Viděla 7 folikulu a řekla že s tímhle na iui nemůžu jít,tak mi nabídla Ivf. Za dva dny jsem šla na odsati a odsali mi 7 folikulu a v nich byly 3 vajíčka, zbytek prázdný a všechny tři vajíčka vydržely 5 denní kultivaci 🙂.

Co se týče bolesti tak úplná pohoda. Měla jsem jen nafoukle břicho, ale jinak pohodička. Možná je to i tím, že mám minimální ivf. Jsem sama v šoku, že všechny tři vajíčka vydržely. Četla jsem, že u té minimální stimulace je méně vajíček, ale více kvalitních, které vydrží kultivaci, ale zase větší šance je podle mě u klasického ivf 🙂 ty se chystáš na klasické? Jinak určitě se toho neboj, konečně se začalo něco dít. U iui to bylo jen samé čekání, ale u ivf šlo všechno tak rychle 🙂

rosalline
11. zář 2017

@marryline Já právě byla v pátek poprvé na konzultaci na klinice a už jsem si odnášela léky - Menopur. jaký je rozdíl u minimální stimulace? Já mám menopur 75 a mám si od 2DC píchat 4 dávky 1x denně....nevím, jestli je to moc nebo málo...nebo jak..:o). Ale ano, chystám se na klasické ivf.

vkackah
11. zář 2017

@satinem ty jsi dneska 6 den po transferu ale sestidenni HB, ze?? Ja testnu zotra a uvidim..

marryline
11. zář 2017

@rosalline tak pokud máš 75 jednotek tak to jsem měla i já jen jiný název injekci. Podle je to taky minimální stimulace, pokud máš jen 75 jednotek. U klasického ivf je přes 200 jednotek co jsem tak četla. Postup je stejný, jen u minimální stimulace je méně vajíček, ale je mnohem šetrnější pro tělo a nehrozí u ní hyperstimulacni syndrom. Ono záleží jaký je u vás problém. My měli pomalejší spermie ale já jsem podle výsledků v pořádku.

marryline
11. zář 2017

@vkackah
@satinem holky moc držím palce při testovani🙏❤

marryline
11. zář 2017

@rosalline promiň já si to blbě přečetla. Pichas 4 dávky. Já pichla 75 jen jednu dávku, takže máš klasické ivf 🙂 aspoň máš větší jistotu na víc vajíček. Moc držím palce 🙂

rosalline
11. zář 2017

@marryline tak to budu mít 300 jednotek. Potěš tedy, když pravděpodobně mívala polycystické vaječníky. Mám ty dávky pro prvních 5 dní, pak na ultrazvuk...uvidíme, co bude dál. Já tobě taky moc držím palce, ať to vyjde!!!!!!

Strana