Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Moc dekuji holky... dneska jsem jak naspeedovana.. :D jinak jsem 8 den po Ket 5ti denni hatchujici blastocysty.
ahoj holky, tak presne jak jsem predpokladala mrcha dorazila presne na cas :( takze je opet vsechno v haji :( kdyz se dari tak se dari :( jinak ostatnim preji mooooc stesti at vam to vyjde holky 🙂
☹to me moc mrzi, preji pevne nervy a brzy hlavu vzhuru. Jednou k tomu miminku dojdeme vsechny❤kazde to ale trva jinou dobu. Vim jak to boli...vyplakej se a pak najdes novou silu❤
@akinom891 chápu, že teď nemáš sílu, ale věřím, že za pár dní ji budeš mít. Vím, že se to lehce řekne, ale člověk musí myslet pozitivne😘
Minimální stimulace je, že si pichas jen třeba 75 jednotek stimulaci, kdez to u klasického ivf se píchá 3 až 4x tolik. Minimální stimulace není tak velká zátěž pro tělo. Je po ní méně vajíček, ale více kvalitních. Já měla 3 vajíčka, všechny tři vydržely 5denni kultivaci a dvě z toho jsou nejvyšší kvality a jedno je dvojkove kvality. Minimální stimulaci nehradí pojišťovna. Platila jsem 25. 500kc kde je zahrnuta stimulace, oplodnění PISCI, mrazení a embryo glue. Měla jsi teď embryo glue?
Ahojky Vsem pro vsechny mam asi zajimavou zkusenost. Jsem po druhem pokusu ivf. Z29. 8.Vcera trinacty den mi nabirali krev na Hcg. Odpolko jsem delala jeste test doktor max a Mamavit oba desitkove a na obou slabi duch. Rano opakuji test a opet duchove ale o neco silnejsi. A volam pro vysledek krve a svete div se negativni. V poledne jsem opakovala a opet duch. Zrovna mi i dochazeli leky a kdybych je vysadila tak by to hned odeslo. Ale dusik sili volala jsem sestre na kliniku a mam prijt znova v patek na krev. Holky ale dnes jsem 14den a teprve duch Dam vsrm vedet jak to dopadlo. Mam tedy vysi pitny rezim. Ale ja malem vysadila leky.....
Jsem 14,den po ivf. Skusim to vyfotit jestli to pujde videt Dali mi leky
@lenanicol
Pekny no 🙏
Ja teda mela podobnou zkušenost 12.den po transferu me odvezla rychla s hyperstimulakem a HCG bylo 37....normalne by ti asi rekli, že je to negativni...nevim...doktor mi rekl, že to jeste nic neznamená. No těhotná jsem nakonec byla, ale v 8.tt revize bohužel.
Tak preji, at to dopadne lepe! 😘
Holky tak s fotkama zklamu ja mam telefon na reklamaci. A tento ma fotak v haji neni to na te fotce videt. Ale byla jsem stim testem i v lekarne a podle nich je to slabe potitivni ale hlavne to postupne sili. Ale fakt je ten duch slabej ale ms nedosla mela prijt osmeho.
@rosalline opravdu velká bolest v podbřišku, nafoukle břicho, a na to že jsem hodně pila hodně, moc málo jsem chodila na wc... tak jsem to aspoň měla já.. pomohly mi až kapacky
@adydejka2609 mně bude hrozit, neboť jsem zřejmě měla PCO. Teď to čtu, co to je za hrůzy, že se žena může i udusit..... jsem z toho docela vyjevená.
Zabránit se tomu asi moc nedá, viď?
@adydejka2609 děkuji za odpověď.

@vkackah krasny duch krasnyyyy❤😍a ted zacne krasne rust a silit 😘