Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky, mohu se k Vam pridat? Prave podstuluji sve 1.IVF, nyní 4.den stimulace. Manzel ma spatny spermiogram a ja mam nizsi AMH. Takze nase prognozy nejsou uplne nejlepsi, ale uvidime, jak se zadari 🙂
@rossallinda zadari uvidis 🙂 a jak snasis stimulku? Mas pero, nebo redis normalne v ampulce?
@satinem mám pero, Gonal, zatím to naštěstí snáším naprosto bez problému, píchá mi to manžel a na sobě nic nepozoruji. Od zítřka začínám píchat i Cetrotide, toho se trochu obávám, když si čtu příbalový leták a nežádoucí účinky, ale uvidíme. Jak jste to snášely vy?
@rossallinda
Cetrotide me jen pálil v miste vpichu. Jinak vse bez obtizi. 😉
@rossallinda jooo to zvladnes, hele pero je nic.....u cetrotidu uz mas jinou jehlicku. Neni lepsi si to pichst sama? Jakože vis kdy mas citit pichnuti a tak.....ja bych to nezvldla, kdyby mi to pichal partner. Cetrotide jak rika juliia....jen to trosku stipne. Nemas se ceho bat 😍
@rossallinda ahoj, to zvládneš a všechno dobře dopadne! Já zvládala celou stimulaci bez nežádoucích účinků, u Cetrotide jsem se taky bála a v pohodě. Držím moc palce 🙏
Ahoj holky vy co máte po ET nebo KET v necháváte neco z jídelníčku? Já se nějak nehledám. Jim na co mám chuť. Doufám, že to není špatne.
@satinem no kdyz to tak slysim tak si to zitra mozna pichnu sama...manzel ma tendenci mi tam tu jehlu vzdycky zasunout celou, coz by u Cetrotide asi trochu bolelo 🙂)
@volfici moc dekuji, snad se zadari, i kdyz jsem v tomto spis realista 🙂
Tobe preji, at se miminko hezky vyviji 🙂
@rossallinda jasnyyy sama si pichni. U gonalu sr musi zapichnout cela jehlicka, ale u cetrotite je ta jehla malinko vetsi, to by asi bolelo 🙂
@marryline ahaaa tak to nevim hele. Jako stejne kdyz jsou holky tehotny normalne, tak jim trva dele nez na to prijdou a taky ji co chteji. Myslim ze to neni takovy problem. Ale to chilli bych si rozmyslela. Kdyz uz ho jis tak spis mene. Ostre pry roztahuje cevy....ale kdo vi ze jo. Asi se nestresuj a papej na co mas chut, at jsi spokojena a embryjko taky bude šťastne😍
❤🤰👏velka gratulace.....cert vem hyperstymulak....ten odejde a pak uz si to jen krasne uzivej❤
A ted dlouhe cekani na 12 tyden.. hlavne my neumime lhat.. tak to bude komicke udrzet v tajnosti..

@vkackah kolikátý jsi dnes den po transferu? 🙂