icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

marryline
13. zář 2017

@vkackah kolikátý jsi dnes den po transferu? 🙂

vkackah
13. zář 2017

Musela jsem pozdeji vstavat at nemam cas myslet na testovani.. ale jsem nervozni zda zitra bude silnejsi...

@marryline dneska jsem 9 den po Ket

marryline
13. zář 2017

@vkackah ty jo tak to máš Teda výdrž 👍 já chci testovat 7 nebo 8 den po ET.

marryline
13. zář 2017

@vkackah máš nějaké příznaky?

vkackah
13. zář 2017

@marryline ja uz mam dva testy za sebou.. 6 den negativni a 8 den duch..
Priznaky klasika jako vsichni.. jak pred menstruaci, unava, sem tam mi je tezko od zaludku + mam silene moc slin v puse.. nevim jestli toto s tim souvisi..

rossallinda
13. zář 2017

Ahoj holky, mohu se k Vam pridat? Prave podstuluji sve 1.IVF, nyní 4.den stimulace. Manzel ma spatny spermiogram a ja mam nizsi AMH. Takze nase prognozy nejsou uplne nejlepsi, ale uvidime, jak se zadari 🙂

satinem
13. zář 2017

@rossallinda zadari uvidis 🙂 a jak snasis stimulku? Mas pero, nebo redis normalne v ampulce?

satinem
13. zář 2017

@juliia nemela jsem pregnyl....pred ketem jsem lepila jen naplasti climara a jinak nic. Presne jak rikas, kazdy mi rika at jeste nenervuju, ale ono to nejde....to jako neni na povel😂

rossallinda
13. zář 2017

@satinem mám pero, Gonal, zatím to naštěstí snáším naprosto bez problému, píchá mi to manžel a na sobě nic nepozoruji. Od zítřka začínám píchat i Cetrotide, toho se trochu obávám, když si čtu příbalový leták a nežádoucí účinky, ale uvidíme. Jak jste to snášely vy?

juliia
13. zář 2017

@rossallinda
Cetrotide me jen pálil v miste vpichu. Jinak vse bez obtizi. 😉

satinem
13. zář 2017

@rossallinda jooo to zvladnes, hele pero je nic.....u cetrotidu uz mas jinou jehlicku. Neni lepsi si to pichst sama? Jakože vis kdy mas citit pichnuti a tak.....ja bych to nezvldla, kdyby mi to pichal partner. Cetrotide jak rika juliia....jen to trosku stipne. Nemas se ceho bat 😍

volfici
13. zář 2017

@rossallinda ahoj, to zvládneš a všechno dobře dopadne! Já zvládala celou stimulaci bez nežádoucích účinků, u Cetrotide jsem se taky bála a v pohodě. Držím moc palce 🙏

marryline
13. zář 2017

Ahoj holky vy co máte po ET nebo KET v necháváte neco z jídelníčku? Já se nějak nehledám. Jim na co mám chuť. Doufám, že to není špatne.

satinem
13. zář 2017

@marryline ja se taky nehlidam.....vlastnr minule jsem snedla i smazeny jatra s tatarkou 😂ale ted uz jatra nene. Jink fakt vse. Aji slabe kaficko si davam😉

marryline
13. zář 2017

@satinem no já si uvědomila že jim hodně hermelín a polévku s chilli. Myslíš že to vadí? Mě dr. Na nic neupozornoval :(

rossallinda
13. zář 2017

@satinem no kdyz to tak slysim tak si to zitra mozna pichnu sama...manzel ma tendenci mi tam tu jehlu vzdycky zasunout celou, coz by u Cetrotide asi trochu bolelo 🙂)

rossallinda
13. zář 2017

@volfici moc dekuji, snad se zadari, i kdyz jsem v tomto spis realista 🙂
Tobe preji, at se miminko hezky vyviji 🙂

satinem
13. zář 2017

@rossallinda jasnyyy sama si pichni. U gonalu sr musi zapichnout cela jehlicka, ale u cetrotite je ta jehla malinko vetsi, to by asi bolelo 🙂

satinem
13. zář 2017

@marryline ahaaa tak to nevim hele. Jako stejne kdyz jsou holky tehotny normalne, tak jim trva dele nez na to prijdou a taky ji co chteji. Myslim ze to neni takovy problem. Ale to chilli bych si rozmyslela. Kdyz uz ho jis tak spis mene. Ostre pry roztahuje cevy....ale kdo vi ze jo. Asi se nestresuj a papej na co mas chut, at jsi spokojena a embryjko taky bude šťastne😍

tipry
13. zář 2017

@volfici Tak dneska uz jsem byla v Gennetu na krvi, 13.den 1340 hednotek hcg. Takze tehu potvrzeno. Jinak taky bohuzel hyperstimulak 1.stupne. Dostala jsem injekce Fraxiparine, pichat zatim do prvni kontroly za 3 tydny☹

vkackah
13. zář 2017

@tipry gratulace... hodne pij a bilkoviny do sebe..

volfici
13. zář 2017

@tipry krásné 😍 paráda, moc gratuluju 😘. Hyperstimulák přejde, hodně pij a hodně bílkovin, bude to dobrý 😊

satinem
13. zář 2017

❤🤰👏velka gratulace.....cert vem hyperstymulak....ten odejde a pak uz si to jen krasne uzivej❤

rosalline
13. zář 2017

@marryline Ahooj, jak ti je? Jsi v pohodě? Cítíš už něco?

marryline
14. zář 2017

@rosalline ahojky, zatím cítím jen občasné pichnuti v bříšku, bolí mě prsa, únava a jsem nafoukla, ale může to být vše z utrogestanu. Už se doma šílené nudím 😀 zítra už jdu do práce. Strašně se bojím testování, že budu zklamaná :(

vkackah
14. zář 2017

Holky tak dneska silnejsi carka.. 4 roky snazeni a vseho mozneho.. obrszek jsem trochu ztmavila aby byla videt prvni carka..

marryline
14. zář 2017

@vkackah supeeeeer👏moc gratuluji 😍🤰❤

volfici
14. zář 2017

@vkackah paráda, týden plný dobrých zpráv tady 🍀😘

vkackah
14. zář 2017

A ted dlouhe cekani na 12 tyden.. hlavne my neumime lhat.. tak to bude komicke udrzet v tajnosti..

juliia
14. zář 2017

@tipry
Gratulace k potvrzeni 👏👏

@vkackah
No parada, carka krásně sili 👏
Jen tak, urcite to po tech 4 letech snazeni a cekani musi vyjit!😘

Strana