icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
14. zář 2017

@vkackah anoooooooooooooooooooo...je jako o dost tmavší..:o)))))) budete mít miminko..:o))) Zrovna včera jsem přemýšlela, kdyby se u mě to umělé podařilo.....a najednou bych byla těhotná a najednou bych na ultrazvuku slyšela srdíčko.....že tomu snad nebudu věřit, ačkoli důkazy budou jasné..:o)). Po tolika letech..... no nic, nebudeme ale předbíhat..:o))))

juliia
14. zář 2017

@satinem
Bude dnes testik? Myslim na Tebe!😘

rosalline
14. zář 2017

@marryline ale taky jsou to všechno příznaky těhu. Jsou to pozitivní známky...:o))). Bát se budeš už asi vždycky. Jestli budou dvě čárky, jestli se udrží, jestli dopadne dobře screening.....atd...

luciebx
14. zář 2017

@vkackah super.. kasne sili.. jen tak dal..

sticker
volfici
14. zář 2017

@marryline neboj, nebudeš, bude pozitivní 😍😘

marryline
14. zář 2017

@rosalline máš pravdu. Chtěla jsem testovat v neděli, ale počkám asi do pondělí 🙏 ty se máš jak? 🙂 co nového u tebe?

tcz
14. zář 2017

Holky s puregonem pomoooc. Dneska jsem si pichala poprve sama a nejsem si jista jestli jsem se opravdu pichla. Od doktora jak mi to ukazoval a pichal si to nepamatuju. Kdyz stlacuju pist dela to ten samy zvuk jako kdyz se navoluji jednotky? Mi se zda, ze jsem to v ordinaci neslysela a ted me to zmatlo. Dekuji za odpovedi nechci vyvolavat sestricce jak magor

rosalline
14. zář 2017

@marryline nic moc...jsem 26DC...v pondělí jsem měla pozitivní ovulační test...ale bazální teplota mi nestoupla....až teprve dnes jsem začala mít krvavé nitky ...a to u mě značí ovulaci...ale už neuvěřím ničemu....a kdoví kdy to dostanu..... jestli mi ale teplota stoupne v sobotu tak +13 dní do ms...tzn. teprve 28.9. to dostanu...a 29.9. si začnu píchat.......nevím, jak dlouho bude trvat stimulace? Jak dlouho trvala u tebe?

marryline
14. zář 2017

@rosalline já si pichla první injekci 2DC a pichla jsem 9 dní, takže 10DC jsem si pichla poslední a v ten samý den jsem ještě pichala Ovitrelle a za dva dny na odsati 🙂 neboj, třeba se Zadari tento měsíc přirozeně a když ne, tak máš aspoň na co se těšit, protože ivf tě posune blíže k miminku ❤

luciebx
14. zář 2017

@tcz pokud si zmackla pist tak to sis to urcite pichla.. ja teda pichala gonal a natahovani davky a stisknuti pistu melo ten samy zvuk. U dr ses mohla soustredit na neco jineho.. kdyztak mrkni na youtube tam je hodne videii z toho jak si holky pichaji

lenanicol
14. zář 2017

Ahojky vsem holky tak jsem tu zpet. A napjata jak guma od trenek. Zas cekam na krev odpoledne bude vysledek. Do patku jsem to nevydrzela. Dusik zase zesilil ale porad je jeste slabi a to jsem 16den od. Embrio transferu. Asi si dnes sezeru nehty nez se to dozvim.

raelyn
14. zář 2017

@tcz vždy si zkontroluj zda je míň látky v ampulce, podle toho poznáš, že je to v pořádku 😉 někdy nemusí vyjít jedna a musí se dodat z druhého podle toho kolik jednotek pícháš 😉 youtube je super nápad určitě tam něco bude

luciebx
14. zář 2017

@lenanicol ahojky, ukaz testik. radi koukneme

lenanicol
14. zář 2017

Rada bych ale nejsem doma jela jsem na tu krev bude po treti hodine

tcz
14. zář 2017

@luciebx
Dekuju moc, to me nenapadlo a fakt ze jo, stejny rachot. Diky za radu.

satinem
14. zář 2017

❤krasnyyyy velika gratulace 😘konecne se stesticko usmalo😍

tcz
14. zář 2017

@raelyn
No ale divej se. Mam ampulku 300 jednotek, pichala jsem si 2 davky po 150 jednotkach, takze by mela byt ampule logicky prazdna, ale furt tam kousek zbyl viz foto. Ja se omlouvam ze stresuju a obtezuju, ale ja to nechapu ☹

koudelka82
14. zář 2017

Ahoj holky, připojím se k Vám 🙂 Všem, kdo podstupuje IVF přeji hodně štěstí a pevných sil a těm, co se zadarilo moc, moc gratuluji 🤰🙂
My máme za sebou 1.ivf - neúspěšné. Na další se chystáme, pokud to pojišťovna stihne schválit, začátkem října. Budu tady mít taky nějakou bojovnici, která bude začínat tak nějak podobně ? 😉

satinem
14. zář 2017

@juliia no hele nevim😔nejak se mi to nezda. Carka je silnejsi alr nejak hodne silna neni. Ale oproti tomu prvnimu testu je to silnejsi

juliia
14. zář 2017

@lenanicol
Drzim palecky, aby HCG narostlo 🙏

satinem
14. zář 2017

@tcz neboj se, vzdy je tam troska do rezervy....nic jsi nepokazila❤

juliia
14. zář 2017

@satinem
Ja bych jeste nesmutnila, kazdemu HCG roste jinak rychle a na 9.-10. den je to dostacujici 👍🙏😘
Ja bych zkousela dal jak bude silit.🙂

rosalline
14. zář 2017

@satinem ....no teď oči na stopkách....měla by sílit každým dnem. Kdy půjdeš na krev? .

rosalline
14. zář 2017

@marryline ok...takže když budu počítat, tak do 7.10. bych si píchala. 9.10. by přišlo odsátí, pak 5 dnů růst embryií....takže 14.10. přesně za měsíc bych už tu mohla vyšilovat, jestli se udrží nebo ne...:o))))))) To jde! Důležité je mít plán :o)))))))))))))

tcz
14. zář 2017

@satinem
Dekuji moc za uklidneni a pomoc. Moc si toho vazim ❤

rosalline
14. zář 2017

@marryline přirozeně se nepodaří...má mi dozrávat na pravé straně a pravý vejcovod mám neprůchodný....

satinem
14. zář 2017

@tcz uplne v pohode❤je to fajn ten zbytek, kdyz pak trrba potřebuješ dopichnout jeste par jednotek, tak se to prave vytahuje z tech pouzitych kompuli. Počítá se s tim, ze muzr clovek omylem kousek vystriknout bokem a tak. Preji krasnou stimulaci😘

luciebx
14. zář 2017

@tcz ono je vždy v ampulkach víc množství

satinem
14. zář 2017

@juliia
@rosalline dekuju holky😘 no pockam na krev, ta rozhodne. 19.9.mam jit, tak uvidime. Mam zajimavou zkusenost. Testy drmax mi skoro carku nezachytili a testy primo do proudu moci gs, mi delaji den za dnem silnejsiho ducha.

satinem
14. zář 2017

@koudelka82 budu ti moc drzet pesticky, at je toto ivf pro tebe uspesne😍

Strana