Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky s puregonem pomoooc. Dneska jsem si pichala poprve sama a nejsem si jista jestli jsem se opravdu pichla. Od doktora jak mi to ukazoval a pichal si to nepamatuju. Kdyz stlacuju pist dela to ten samy zvuk jako kdyz se navoluji jednotky? Mi se zda, ze jsem to v ordinaci neslysela a ted me to zmatlo. Dekuji za odpovedi nechci vyvolavat sestricce jak magor
@marryline nic moc...jsem 26DC...v pondělí jsem měla pozitivní ovulační test...ale bazální teplota mi nestoupla....až teprve dnes jsem začala mít krvavé nitky ...a to u mě značí ovulaci...ale už neuvěřím ničemu....a kdoví kdy to dostanu..... jestli mi ale teplota stoupne v sobotu tak +13 dní do ms...tzn. teprve 28.9. to dostanu...a 29.9. si začnu píchat.......nevím, jak dlouho bude trvat stimulace? Jak dlouho trvala u tebe?
@rosalline já si pichla první injekci 2DC a pichla jsem 9 dní, takže 10DC jsem si pichla poslední a v ten samý den jsem ještě pichala Ovitrelle a za dva dny na odsati 🙂 neboj, třeba se Zadari tento měsíc přirozeně a když ne, tak máš aspoň na co se těšit, protože ivf tě posune blíže k miminku ❤
Ahojky vsem holky tak jsem tu zpet. A napjata jak guma od trenek. Zas cekam na krev odpoledne bude vysledek. Do patku jsem to nevydrzela. Dusik zase zesilil ale porad je jeste slabi a to jsem 16den od. Embrio transferu. Asi si dnes sezeru nehty nez se to dozvim.
Rada bych ale nejsem doma jela jsem na tu krev bude po treti hodine
❤krasnyyyy velika gratulace 😘konecne se stesticko usmalo😍
Ahoj holky, připojím se k Vám 🙂 Všem, kdo podstupuje IVF přeji hodně štěstí a pevných sil a těm, co se zadarilo moc, moc gratuluji 🤰🙂
My máme za sebou 1.ivf - neúspěšné. Na další se chystáme, pokud to pojišťovna stihne schválit, začátkem října. Budu tady mít taky nějakou bojovnici, která bude začínat tak nějak podobně ? 😉
@koudelka82 budu ti moc drzet pesticky, at je toto ivf pro tebe uspesne😍

@vkackah anoooooooooooooooooooo...je jako o dost tmavší..:o)))))) budete mít miminko..:o))) Zrovna včera jsem přemýšlela, kdyby se u mě to umělé podařilo.....a najednou bych byla těhotná a najednou bych na ultrazvuku slyšela srdíčko.....že tomu snad nebudu věřit, ačkoli důkazy budou jasné..:o)). Po tolika letech..... no nic, nebudeme ale předbíhat..:o))))