Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@satinem Moc dekuju 😘 Jsou to hrozne nervy a boj, ale věřím a doufám, ze to zvladnem 🙂
Bohužel nám nezůstalo ani nic na zamrazeni, tak musíme cely cyklus začít znova.
@koudelka82 jo to je vzdycky nervak. A kam chodis do caru? Ja mam z prvního ivf dve embrya. Jedno jsem mela zavedene, ale nevyslo to s ted mi dali druhe. Tak snad se chytne, jinak mi taky ceka dalsi ivfko
Nesmutni ja mam tosame na testiku co ty a to jsem 16den po transveru. Viz vyse uvedene foto. Staci abys mela vetsi pitny rezim nebo se embrijko zahnizdilo pozdeji.
@rosalline doktora Kuceru? To nevim teda, tam je doktor takovy mlady ale kucera to neni. Tak repromeda neni nejlevnejsi....ale dost si myslim si to clovek muze ovlivnit. Daji ti na vyber. Jinak ty ceny jsou celkem srovnatelne. Neda se srovnavat tak, ze treba Marusku to stalo jinde padesat a Jindrisku v repro to stalo osmdesat. Zalezi na metodach, ktere využijes, na poctu oplodnovanych vajicek a na poctu zamrazenych embryi. Je to hodne variabilni myslim
Dobrý den, děvčata!Skoro po dvou letech od nevydařeného IVF.Chceme zkusit další pokus.Jsem kvůli tomu možná víc nervózní a mám strach, že to opět nevyjde,ale to asi každá 😁
Jde některá z vás také také v nejbližší dobu na IVF?
@satinem jezdím do Reprofitu a Ty ? Kolik dni jsi po ET ? Moc držím pěsti, aby Ti to vyšlo 🙂
@satinem jo už to čtu, ze jsi v Repromede 🙂
@lijurena Ahoj, já bych měla začít začátkem října. Bude to me 2.ivf .
@koudelka82 já taky chodila do reprofitu
@rosalline @koudelka82 @ luciebx děkuji děvčata.Jdeme 17.10 k Apolinari.Myslim,že pokud bude vše ó.k,tak bych mohla začít stimulovat už v říjnu 🙂
Holky moc drzim palecky a preji, aby ten druhy pokus byl šťastnejsi! 🙏❤
Muzu se zeptat proc to poprve nevyslo. Kolik jste meli pokusů transferu a zda jste meli PGD embryi?

@rosalline presne tak, v tuhle dobu za mesic budes na mojem miste 😀 boze, to cekani je silene, zda se mi ze porad jen čekam 😀 no to se mi vlastne nezda, je to tak... tak moc si v pondeli preji // 🙏