Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudulinka o jihlavském sanusu jsem slýchávala, že má velkou úspěšnost. Já tam kdysi byla, ale pak jsme couvli, teď toho lituji. Neseděl mi doktor - Škurla- tuším
@rosalline díky. Mladá, už bohužel nejsem. 4 marné transfery jsou jedním z ukazatelů, že tak snadné to nebude, už se snažíme přes tři roky a zatím jen samá biochemická a jedno zamlklé. Teď nás čeká roční pauza, kdy se pokusíme našetřit na další cyklus... beru to nějak podezřele v klidu, asi jsem po těch všech pokusech už naladěná na to, že prostě jak to má být, tak to bude.
@rosalline ja mam kuceru a maximalni spokojenost
@nita1984 na tom spodnim neco vidiiim😉
@koudulinka jste hodné, já tam fakt nevidím nic. Další zkusím ve čtvrtek, uvidíme, jestli něco uvidíme 🙂
@koudulinka slyšela jsem, jestli náhodou neodejde k repromedě do brna. Co jsem tu četla recenze, tak si ho moc chválili.
@rosalline zatim o nicem neviiim a doufam ze ne😁

Tak u me bílo. Zatím ještě počkám, třeba je brzy. Ale vždycky jsem 7. Den měla čárku. No, nedá se nic dělat. Za rok to zkusíme znovu