Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky muzu se pridat? Dneska jsem se dozvedela ze jedina moznost jak donosit mimco je pres IVF, mame zdravou 6letou dceru a za sebou uz 5 zamlklych tehotenstvi, prestoze genetika, hematologie, imunologie, spermiogram vysly v poradku... dnes si vyzvedam nejaky leky a 5.10. jdu na kliniku
@koudulinka drzim palce at vse dopadne dobre..
@volfici @satinem holky moc dekuji.. jeste neni uplne vyhrano.. ale snad vse bude ok..
@vkackah dekuji
@rosalline chodim do sanusu jihlava 2x jsem pomoci nich otehotnela s pregnylem ale nevyslo to tak zkusime ivf mame 3mrazacky..jezis ja stimulovala pred mesicem a za boha si nemuzu vzpomenout .....diky moc za podporu...
Tak holky, hch 0,6.. ve stredu imunologie a trombofilni mutace. Pristi cyklus asi pul na pul se spermiema. Ptala jsem se, proc ty testy neudelali uz davno, proc me nechali vyplitvat tolik penez a pry pro to nebyla indikace, az ted je. Grrrrrr
Holky, tak ráno testnu... břicho bolí jak blázen, tak alespoň budu vědět, na čem jsem

@rosalline moc ti drzim pesticky aby si byla mezi temi stastnymi. Ja dobry, uz jsem s tim tak nejak pocitala. Cekam jeste na vysledky krve, ale nadeji tomu moc nedavam. Spis mi vrta hlavou myšlenka darovanych spermii😉