icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
18. zář 2017

@rosalline moc ti drzim pesticky aby si byla mezi temi stastnymi. Ja dobry, uz jsem s tim tak nejak pocitala. Cekam jeste na vysledky krve, ale nadeji tomu moc nedavam. Spis mi vrta hlavou myšlenka darovanych spermii😉

rosalline
18. zář 2017

@satinem co máte s vlastními?

satinem
18. zář 2017

@rosalline jsou hoooodne spatne....morfologie u 96% spatna

hribek
18. zář 2017

Ahoj holky muzu se pridat? Dneska jsem se dozvedela ze jedina moznost jak donosit mimco je pres IVF, mame zdravou 6letou dceru a za sebou uz 5 zamlklych tehotenstvi, prestoze genetika, hematologie, imunologie, spermiogram vysly v poradku... dnes si vyzvedam nejaky leky a 5.10. jdu na kliniku

volfici
18. zář 2017

@hribek ahoj, vítej v klubu, držím palce, ať se hned povede. My jsme taky úplně v pořádku a pomohlo až IVF.... tak snad dospějeme do zdárného konce všechny tady...🙏

vkackah
18. zář 2017

@koudulinka drzim palce at vse dopadne dobre..
@volfici @satinem holky moc dekuji.. jeste neni uplne vyhrano.. ale snad vse bude ok..

marryline
18. zář 2017

@rosalline ahojky, na testiku mám o kapánek většího dusíka 🙂 znovu budu testovat až ve středu, snad už bude ještě silnější 🙂 štve mě práce, dělám sice v kanceláři ale mám za úkol nosit i těžké věci, teď stěhujeme kancelář :( už nevím co si mám vymyslet :(

satinem
18. zář 2017

@marryline ty joooo nic netahej, at stehuji jini. Uka ducha❤

rosalline
18. zář 2017

@marryline ano, jasné, uka ducha 😉

koudulinka
18. zář 2017

@vkackah dekuji

koudulinka
18. zář 2017

@rosalline chodim do sanusu jihlava 2x jsem pomoci nich otehotnela s pregnylem ale nevyslo to tak zkusime ivf mame 3mrazacky..jezis ja stimulovala pred mesicem a za boha si nemuzu vzpomenout .....diky moc za podporu...

satinem
18. zář 2017

Tak holky, hch 0,6.. ve stredu imunologie a trombofilni mutace. Pristi cyklus asi pul na pul se spermiema. Ptala jsem se, proc ty testy neudelali uz davno, proc me nechali vyplitvat tolik penez a pry pro to nebyla indikace, az ted je. Grrrrrr

vkackah
18. zář 2017

@marryline ukaz testik... at sili..

volfici
18. zář 2017

@satinem to je fakt síla. Nám udělali všechny testy hned a bez doprošování... tak snad najdou příčinu a příště to už vyjde 🍀

marryline
18. zář 2017

@rosalline
@vkackah oba jsou dnešní 7 den od transferu. Další testnu asi až ve středu. Nebo je lepší každý den?

hribek
18. zář 2017

@volfici dekuju drzim pesti at to vyjde!

Taky vam pred stimulaci nasadili antikoncepci? Mam Marvelon a pry je to kvuli lepsimu sledovani cyklu ci co. spousta holek pri nem spini ☹

rosalline
18. zář 2017

@marryline ty už jsou silné!!! Mary, nebudu jásat kvůli zakřiknutí.... ale myslím, že už to na sobě taky musíš cítit ❤

rosalline
18. zář 2017

@marryline určitě je lepší obden. Kdyby ze dne na den nezesílily, aby tě to nestresovalo

marryline
18. zář 2017

@rosalline moc děkuji 😘 jsem šťastná ale mám i obavy. Trošku mě trápí že mě bolí jen levá strana vaječníků, práva skoro vůbec ne🙄

vkackah
18. zář 2017

@marryline urcite ob den at vidis rozdil.. me taky boli chvili prava strana pak leva, pak nic a porad dokola

tcz
18. zář 2017

@hribek
Ja mela taky na mesic marvelon a k tomu kortykoidy medrol.

hribek
18. zář 2017

@tcz a jak jsi to snasela?

tcz
18. zář 2017

@hribek
Jako co? Antinu? Normalne. Ani jsem nepocitovala, ze neco zobu. Po dobrani prisly za 4 dny slabe menzes a slo se stimulovat. Zadne potize.

raelyn
18. zář 2017

@hribek ahojky, já měla taky vždy marvelon a v pohodě nikdy jsem při něm nespinila, ale každá to snasime jinak. Kam chodíš do CAR? Já od dalším měsíčku taky nasazuji.

juliia
18. zář 2017

@satinem
Mrzi me, že to nakonec nevyšlo.
Alespon, že zacnou delat potrebna vysetreni.
Ikdyz ta nam sice delala a presto hlavni příčinu neuspechu stejne nevime.

luciebx
18. zář 2017

@hribek já taky brala marvelon před. Asi 2 měsíce aby se mi srovnal cyklus. Hrooozne sem furt jedla.

luciebx
18. zář 2017

@hribek já brala prednison k tomu

luciebx
18. zář 2017

@hribek nebo až v cyklu kdy byl ket ten prednison. Už v tom mambordel

nita1984
autor
18. zář 2017

Holky, tak ráno testnu... břicho bolí jak blázen, tak alespoň budu vědět, na čem jsem

luciebx
18. zář 2017

@nita1984 budu držet vše co mam zlato

Strana