icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

nita1984
autor
17. zář 2017

@marryline
@satinem holky já vím.... přála bych si nějaký poooořádný příznak 🙂 No, uvidíme jak se budu cítit za pár dní, možná to nevydržím už zítra ráno... kdo ví.

satinem
17. zář 2017

@nita1984 uvidis 😍 budu drzet pesticky🍀

rosalline
17. zář 2017

@jul5 mně taky doktorka řekla, že navzdory věku budu mít hodně vajíček, neboť jsem určitě měla PCO, proto mi i AMH vyšlo 3,3 Ale právě to bude asi stejný scénář - hodně vajíček a málo kvalitních 😢

rosalline
17. zář 2017

@satinem vyjít musí Taky jsem četla na novinkách četla příběh, že se to jedné ženě podařilo na 15tý pokus v 48 letech 😔

rosalline
17. zář 2017

@marryline je to tak Kortikoidy jsou svinstvo, ale dokáží umírnit přehnanou imunitu organismu Já mám třeba autoimunitní zánět štítné žlázy, tzn imunita jde proti vlastním tkáním a protilátky na annexin znamenají, že mi embryjko vždycky zabijí Odtud možná ty dvě zamlklá těhotenství Takže za mě díkybohu za prednison

rosalline
17. zář 2017

@nita1984 taky ti moc přeji, ať ti vyjde

vkackah
18. zář 2017

Delala jsem si test nez pujdu na kontrolu.. od soboty carka zesilila..

rosalline
18. zář 2017

@vkackah ty hele, to jsou ale už jasné dálnice.... Ty jdeš dnes na kontrolu, že ano? A už nekrvácíš. Moc na tebe myslím....

vkackah
18. zář 2017

@rosalline porad spinim, kousky srazene krve..

satinem
18. zář 2017

@vkackah to mi rekni....takove cary...to uz ani nejsou carky. Hele tak treba jsi ten pripad, co bude mit jeste chvili menstruaci....moje mama me cekala a prisla na to az ve tretim mesici. Taky mela dva mesice plnohodnotnou menstruaci. Jezis moc ti drzim palecky moc. Ja dnes krev, na testu skoro neviditelnej duchacek.

rosalline
18. zář 2017

@vkackah
@satinem moje kolegyně tady taky. Při obou dětech měla plnohodnotnou menstruaci do 3. měsíce...

rosalline
18. zář 2017

@satinem tobě dělali třeba imuno vyšetření?

luciebx
18. zář 2017

@vkackah to mas krasnou dalnici...

sticker
marryline
18. zář 2017

@vkackah to je pořádná dálnice 😍 kolikátý den jsi dnes od transferu?

marryline
18. zář 2017

@vkackah podle mě jsi fakt asi jen ten případ co v tehu má MS.

vkackah
18. zář 2017

@marryline tak zatim by tam prcek mel byt.. mam nemocenskou a ucime co dal.. zvysili mi vsechny leky..

rosalline
18. zář 2017

😅 jsi se už vrátila od doktora?

vkackah
18. zář 2017

@rosalline jojo.. na utz nic moc nevidela.. jen nejake naznaky..

rosalline
18. zář 2017

@vkackah tak snad to dopadne!!! Co a jak ti všechno zvýšila?

juliia
18. zář 2017

@vkackah
Tak moc preji, aby se prcek udržel. 😘
Navýšila ti utrogestan? Na kolik prosim te?

juliia
18. zář 2017

@vkackah
Kolikátý den jsi po ket? Brala ti HCG?

vkackah
18. zář 2017

@juliia jsem dneska 14 den po Ket.. beru Utrogestan 4-2-4 + mi navysili estrimax 1-1-1-1

rosalline
18. zář 2017

@marryline a co ty dnes testík? .o)

juliia
18. zář 2017

@vkackah
Urcite to bude v pořádku 🍀

koudulinka
18. zář 2017

Ahoj holky prodavam se k vam zitra me,teda pokud po rozmrazeni bude vse ok,ceka 1.ket....

satinem
18. zář 2017

@rosalline myslim ze jo. Bylo to mraky veci ze startu. Ale myslim ze delali komplet vse

volfici
18. zář 2017

@vkackah super, to bude v pořádku, uvidíš, jsem ráda, že se fazolka drží 😉

satinem
18. zář 2017

@vkackah supeeer zprava uzasny 😘tak to uz vybojujes s prckem. Mam obrovskou radost za tebe❤

rosalline
18. zář 2017

@satinem jak jsem psala, mi říkala doktorka, že když mají genetiku, tak je úspěšnost 80%. Vůbec si nepřipouštím, že bych mohla být v těch 20 😕 Ale strach už cítím nyní.... Jak ty se cítíš??? Zvládáš to zklamání?

rosalline
18. zář 2017

@koudulinka ahooj, já jsem čekatel na první :o). Takže už zítra? Budeme očekávat online report :o))) . A budeme držet pěsti, palce, aby vše proběhlo snad a úspěšně.
Čím jsi stimulovala a kam chodíš?

Strana