Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Tak krvacemi ZATIM prestalo, jen spinim.. uvidime co z toho bude.. dneska se nehnu z postele a zitra kontrola..
Holky, mám otázecku brali jste po ivf taky prednidon a vaspirion? Pokud ano, tak jak dlouho? Děkuji 🙂
@rosalline zralych bylo 17, 11 se oplodnilo PICSI a z nich zůstaly jenom 3🙁. Taky jsem z toho byla v šoku, myslela jsem si že budeme mít víc, bude pgd a vybereme ty vhodné pro transfer, bude dost na zamražení a vidíš...Ale jsem ráda za ty tři, snad to některé z nich dotáhne do finale😉
Holky, na všechny zítra myslím.... já mám první transfer, po kterém nemám vůbec touhu testovat.... asi tím, že je to definitivně poslední pokus... tak se negativního výsledku bojím.... nechci lovit duchy.. snad vydržím
@nita1984 já testovala už v pátek 4 den po transferu a byl tam úplně skoro neviditelný dusík, který po zaschnutí zmizel, tak jsem si řekla, že je fakt brzy a dnes 6 den od transferu už je krásně vidět. Vím, že se bojíš zklamání, taky jsem to tak měla 🙄 máš nějaké příznaky? Mě třeba 3 dny bolí bradavky na dotyk, hodně podbrisek jako před silnou MS a cítila jsem už 3 den po transferu takové simrani v bříšku které mám až do teď. Věřím že budeš mít // a budu moc držet palce 🙏🍀

@jul5 to mas pravdu, ale ja jsem si rikala, ze kdyz bude pgd, tak to zaruci ze embryo bude tutovka. A ono prd. Vyvoj neovlivnime no :(