icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

satinem
17. zář 2017

@jul5 to mas pravdu, ale ja jsem si rikala, ze kdyz bude pgd, tak to zaruci ze embryo bude tutovka. A ono prd. Vyvoj neovlivnime no :(

volfici
17. zář 2017

@vkackah krásně sílí, bude to dobrý 😉 🍀

volfici
17. zář 2017

@vkackah tak teď čtu na další stránce, že krvácíš 😢😔, achjo to je mi líto.....

volfici
17. zář 2017

@satinem achjo 😢, holky mě to tak mrzí, že to nevyšlo

vkackah
17. zář 2017

Tak krvacemi ZATIM prestalo, jen spinim.. uvidime co z toho bude.. dneska se nehnu z postele a zitra kontrola..

volfici
17. zář 2017

@vkackah super, snad to bude dobré 🙏🍀

satinem
17. zář 2017

@vkackah drzim pesti brouku😘

luciebx
17. zář 2017

@vkackah kolik mas utrogestanu.. ja brala 4-0-4 klidne si navys davku zlato..

marryline
17. zář 2017

Holky, mám otázecku brali jste po ivf taky prednidon a vaspirion? Pokud ano, tak jak dlouho? Děkuji 🙂

vkackah
17. zář 2017

@luciebx volala jsem do car mam 4-2-4,navysili mi to o utros v poledne..

juliia
17. zář 2017

@satinem
Ty jsi byla takova mohe motivace, taky mam 2 embryjka na PGD a o to vic v to verim. Moc me teda mrzi, že ta druha carka slábne. 😢

@vkackah
Drz se!!! Doufam, že ti to nakonec dobře dopadne...takova krasna carka byla...odpocivej a drzim palecky 😘🙏

satinem
17. zář 2017

@juliia no jo spatny cas pro ket asi. Ale nezoufejme, jednou to vyjde. Drzim ti pesti, at mas vetsi stesticko nez ja😘

rosalline
17. zář 2017

@jul5 měla jsi 27 vajíček a jenom 3 embrya. Jak je tohle možné? Nebyla dozrálá nebo jak?

rosalline
17. zář 2017

@marryline já už prednison zobu nyní. Mám protilátky na annexin a ještě něco

rosalline
17. zář 2017

@vkackah myslím na tebe 🙏

marryline
17. zář 2017

@rosalline dekuji za odpoved, ja bych ho nejradeji uz vysadila, kdyz vim jake je to svinstvo, ale do krve jeste vydrzim 🙂

rosalline
17. zář 2017

@marryline dělá ti to něco? A tobě zjistili taky protilátky nebo je to jen pro jistotu?

rosalline
17. zář 2017

@satinem ty už nad sebou taky lámeš hůl 😢

jul5
17. zář 2017

@rosalline zralych bylo 17, 11 se oplodnilo PICSI a z nich zůstaly jenom 3🙁. Taky jsem z toho byla v šoku, myslela jsem si že budeme mít víc, bude pgd a vybereme ty vhodné pro transfer, bude dost na zamražení a vidíš...Ale jsem ráda za ty tři, snad to některé z nich dotáhne do finale😉

nita1984
autor
17. zář 2017

Holky, na všechny zítra myslím.... já mám první transfer, po kterém nemám vůbec touhu testovat.... asi tím, že je to definitivně poslední pokus... tak se negativního výsledku bojím.... nechci lovit duchy.. snad vydržím

satinem
17. zář 2017

@rosalline ale tak to zase ne, jen je to proste debilni kdyz to nevychazi....Zase bude lip a jednou to snad vyjít musi❤

marryline
17. zář 2017

@rosalline dali mi to jen tak. Dávali mi to i po iui ale to jsem odmítla, teď ho beru. Nepocituji že by mi něco dělal, ale dost jsem si o tom četla a celkově kortikoidy nejsou dobre, ale u ivf je to asi potřeba kvůli alergii na sperma, tak to ten týden ještě vydržím 🙂.

volfici
17. zář 2017

@nita1984 držím ti moc palce, určitě to klapne 🍀 🙏

marryline
17. zář 2017

@nita1984 ahojky, a kolikátý jsi dnes den po transferu?

marryline
17. zář 2017

@satinem
@vkackah zítra na vás budu myslet❤

nita1984
autor
17. zář 2017

@volfici díky, díky

@marryline dneska jsem 5. den po transferu... vždycky jsem měla ducha už 6. den, 7. den pěknou čárku... ale teď se pekelně bojím

marryline
17. zář 2017

@nita1984 já testovala už v pátek 4 den po transferu a byl tam úplně skoro neviditelný dusík, který po zaschnutí zmizel, tak jsem si řekla, že je fakt brzy a dnes 6 den od transferu už je krásně vidět. Vím, že se bojíš zklamání, taky jsem to tak měla 🙄 máš nějaké příznaky? Mě třeba 3 dny bolí bradavky na dotyk, hodně podbrisek jako před silnou MS a cítila jsem už 3 den po transferu takové simrani v bříšku které mám až do teď. Věřím že budeš mít // a budu moc držet palce 🙏🍀

nita1984
autor
17. zář 2017

@marryline já mám od 3. dne píchání v podbřišku, bradavky taky citlivější, ale nepřikládám tomu moc význam. může to být z léků. Navíc chci mít jistotu, že už to není ovitrelle. A hlavně se fakt bojím... uvidím, jak dlouho vydržím

marryline
17. zář 2017

@nita1984 tak to zní dobře ty příznaky. Vydrž tedy ještě pár dní a uvidíš že tam ty // budou🍀

satinem
17. zář 2017

@nita1984 neztracej nadeji, jedne z nas uz to musi vyjit, treba to bude tvuj stastny mesic😘

Strana