Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@vkackah jeste nebud smutna, zkus si zajit v pondeli na tu krev.....hlavne ber prasky, co mas predpsane. Ja teda taky nemam nejlepsi zpravu. Muj duch zeslabl natolik, ze uz nejde ani videt kdyz ho vyfotim. Takze se s nim pomalu taky loucim😔v pondeli si zajdu na krev, at mam stopro jistotu, ale uz pomalu vymyslim, kdy pujdu na dalsi ivf.
@jul5 jooo ted sem to cetla.. noo uvidis co se z toho vyklube... tehotna asi jsi teda no.. ale vis jak.. telo si muze delat co chce.. mohlo se embryjko uvolnit a treba za 3 dny zase uchytit.. ale co my vime... Chodis na krev ob 3 dny? at vis jak hcg roste? treba to bude mit vse stastny konec.
@satinem
Ahoj, je mi to moc líto...bohužel ani pgd není 100% zárukou, vlastně nic není...
Nám genetička pgd taky doporučila z důvodu věku, ale měli jsme z 27 vajíček jenom 3 embryjka a Dr. nám pgd na tak malém počtu ani nedoporucil, ze když tak si to necháme na příští pokus...Samozřejmě všechny doufáme, ze žádný další pokus nebude treba🙁
@satinem ..aha, tak to my jsme oba staří+ máme taky blbou morfologii a málo pohyblivých, ale myslela jsem ze to řeší selekce spermií max a následná picsi, ale to je jedno. Skrátka i když se udělá všechno i tak NIC není zaručeno. Navíc my co podstupujeme ivf víme o každém byť biochem.tehu protože testujeme, sledujeme se, chodíme na odběry,kontroly a doufáme hned od začátku, kdežto v přírodě takhle skončí až 30 % těhotenství, ale nikdo o nich ani neví a žena se nemusí trápit.
A my se pokaždé ptáme proč...🙁🙁 proste neco nebylo jak má...

@nita1984 silne se srazenou krvi..