icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

vkackah
17. zář 2017

@nita1984 silne se srazenou krvi..

nita1984
autor
17. zář 2017

@vkackah ach jo ☹ Tak to máš stejně jako já po minulém KET ☹ To je mi strašně líto.... máte ještě sněhuláčky?

vkackah
17. zář 2017

@nita1984 mame.. jento hrozne.. vcera jeste silnejsi carka a dneska toto..

nita1984
autor
17. zář 2017

@vkackah já mám poslední nejhorší morulku v sobě.. pak už je konec... minulý cyklus jsem to měla úplně stejně, čárka krásně sílila i HCG jako samoplátce pozitivní a ze dne na den nic.... takže ukázkové biochemické.... ☹ Je to děsné, že ani // nejsou zárukou ničeho ☹

nita1984
autor
17. zář 2017

@vkackah ja minulý pokus. Dole 10. den po KET, nahoře 11. den po KET a následovala MS ☹

satinem
17. zář 2017

@marryline krasne rano❤moc gratuluji, je tam krasnej dusik😘na sesty den luxusni👏

satinem
17. zář 2017

@vkackah jeste nebud smutna, zkus si zajit v pondeli na tu krev.....hlavne ber prasky, co mas predpsane. Ja teda taky nemam nejlepsi zpravu. Muj duch zeslabl natolik, ze uz nejde ani videt kdyz ho vyfotim. Takze se s nim pomalu taky loucim😔v pondeli si zajdu na krev, at mam stopro jistotu, ale uz pomalu vymyslim, kdy pujdu na dalsi ivf.

vkackah
17. zář 2017

@satinem volala jsem do car.. zvysili mi davku utrogestanu na 4-2-4 a zitra mam prijit na kontrolu..

nita1984
autor
17. zář 2017

@vkackah budu držet všechny palce !!!!m Kéž by to zas někomu vyšlo těch neúspěchů je hodně ☹

jul5
17. zář 2017

@rosalline ne, pco nemam. V průběhu MS sme sex nemeli..cele je to divné.
No nic. Počkám do středy na kontrolu v CAR, nechám si tam vzít hcg a uvidim co mi řekne dr.

rosalline
17. zář 2017

@marryline je tam!!!!!! Takže potichounku ... ti nechci psát, že gratuluji z důvodu pověrčivosti..... takže potichounku ti tleskám a přeji, ať sílí ....

satinem
17. zář 2017

@vkackah moc na tebe budu myslet❤dej pak vedet ❤

rosalline
17. zář 2017

@vkackah neeeeeee 😢😢😢😢 broučku , to snad nee... jak se to mohlo stát ?😢

satinem
17. zář 2017

Devcata pro ukazku, takto to zeslablo

jul5
17. zář 2017

@juliia nějakého takového scénáře jsem se bála, proto jsme do té nemocnice zajeli hned včera no a Dr. mi tam řekla, ze to mimoděložní určitě není..akorát nevím zda si muže být tak jistá..Vydržím do středy. Je mi dobre, bolesti nemám, budu se hlídat.

luciebx
17. zář 2017

@marryline krasna carka.. jen tak dal.. jen at roste.. a sili..

sticker
luciebx
17. zář 2017

@jul5 jooo ted sem to cetla.. noo uvidis co se z toho vyklube... tehotna asi jsi teda no.. ale vis jak.. telo si muze delat co chce.. mohlo se embryjko uvolnit a treba za 3 dny zase uchytit.. ale co my vime... Chodis na krev ob 3 dny? at vis jak hcg roste? treba to bude mit vse stastny konec.

tcz
17. zář 2017

@juliia
To nebude treba. Zitra se popram. Dekuju moc 🙂

luciebx
17. zář 2017

@vkackah to nee... to je mi lito... drz se

sticker
luciebx
17. zář 2017

@satinem ach jo.. to je mi lito zlato

satinem
17. zář 2017

@luciebx zitra dam krev, jen se modlim at to neni mimodelozko☹

luciebx
17. zář 2017

@satinem jojo dobry napad s tou krvi. mas nejaky mrazacky?

satinem
17. zář 2017

@luciebx nemam....toto byl druhy ket. Mela jsem nakonec jen dve. Obe prosla pres pgd, tak mi nejde do hlavy, proc se ani jedno neudrzelo

jul5
17. zář 2017

@satinem
Ahoj, je mi to moc líto...bohužel ani pgd není 100% zárukou, vlastně nic není...
Nám genetička pgd taky doporučila z důvodu věku, ale měli jsme z 27 vajíček jenom 3 embryjka a Dr. nám pgd na tak malém počtu ani nedoporucil, ze když tak si to necháme na příští pokus...Samozřejmě všechny doufáme, ze žádný další pokus nebude treba🙁

satinem
17. zář 2017

@jul5 me udelali pgd na dvouch. Mame tu morfologii na spermiich hodne spatnou. Nemam to prave skrze muj vek vis :(

marryline
17. zář 2017

@satinem moc děkuji ❤ale co to vidím u tebe? Strašně moc ti budu držet zítra palce. Musí to dobře dopadnout🙏🍀

marryline
17. zář 2017

@luciebx moc děkuji ❤❤

marryline
17. zář 2017

@vkackah to je mi strašně moc líto 😔😔 tohle je riziko u každé z nás 😔

jul5
17. zář 2017

@satinem ..aha, tak to my jsme oba staří+ máme taky blbou morfologii a málo pohyblivých, ale myslela jsem ze to řeší selekce spermií max a následná picsi, ale to je jedno. Skrátka i když se udělá všechno i tak NIC není zaručeno. Navíc my co podstupujeme ivf víme o každém byť biochem.tehu protože testujeme, sledujeme se, chodíme na odběry,kontroly a doufáme hned od začátku, kdežto v přírodě takhle skončí až 30 % těhotenství, ale nikdo o nich ani neví a žena se nemusí trápit.
A my se pokaždé ptáme proč...🙁🙁 proste neco nebylo jak má...

satinem
17. zář 2017

@marryline jsi zlata dekuji❤snad to bude dobre. Uvidime, hlavne at to neni mimodelozko

Strana