Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky, panika... zapomněla jsem polední utroš ☹ Nikdy s emi to nestalo, ale dneska jsem měla celodenní akci a prostě mi to vůbec nedoteklo ☹
@nita1984 tak uplne v klidecku, nestresuj.....jsou holky co berou treba 2-0-2 nebo 2-1-2.....to davkovani co mas, je tusim nejvyssi co CARy davaji. Taky ho mam jak ty....dej si vecerni davku a vse je ok. Dej si na mobil budika v cas kdy beres utros, js to taky tak mam.....protoze jsem vzdy zapomnela esi jsem si dala nebo ne😂
@rosalline
tak jsem to prepocitala jeste jednou..zacla jsem testovat od MS po KETu, která prisla 30.8. tedy od 11.DC, a byly pozitivni 5 dnu tedy 11-15 DC, dal uz jsem netestovala a pockala az na ten TT, ktery jsem si delala dnes po navratu z dovolene..
pokusim se pridat i foto tech testu..
@satinem ja brala 4-0-4
@nita1984 ja si myslim ze jedno vynechani by nemelo mit takovy vliv. a jak rikas.. pokud se to ma udrzet tak se udrzi. ja musela ke konci snizit davku na minimu pac se mi ztratil balicek z cr a nez dosla dalsi davka tak sem brala 1x denne a pak sup zase na svoje co sem mela brat. a vyslo to.
@jul5 ještě jednou jsem si to přečetla. tobě tedy od 30.8. , kdy jsi měla 20 hcg, v současné době malš 204 . Po 17 dnech. Kdybys odovulovala 12dc , tak dnes bys určitě neměla tak silný výsledek. Mohla jsi mít biochemické a teď to jsou dozvuky. To je dle mohl jediné vysvětlení. Že bys otěhotněla v průbehu m/s...to se mi nezdá, měli jste sex? Při. mimoděložním hodnoty hcg mohou kolísat ... jakmile budeš mít bolesti, rovnou k doktorovi. To je vědy případ.
@jul5
Tak to je moc brzy na spontánní poceti v tomto cyklu, navic ty silně pozitivní ovu testy fakt znaci, že HCG stale rostla z tech původních 20 dal...
No my mame v rodine pripad mimodelozniho, které bylo odhaleno prave az ob dalsi cyklus. Normálně odmenstruovala, pak zacala spinit po par dnech a dr.ji nasadila hormony, že to je nizka horm.hladina. uzivala, vysadila, znovu odmenstruovala s bolestivou MS a nasledujici den akutni bolesti, vyjezd do nemocnice, akutni operace. Vejcovod pryc, ale nastesti se to povedlo bez dalsich komplikaci. Ty bolesti ji pry nastoupily z hodiny na hodinu a byly neunosny.
Takze radeji to hlidat a pokud budes mit za 2 dny HCG zase malinko vyssi, tak bych hned jela k dr. Pokud je to biochemické, tak uz by hodnota mela klesat.
Tak jsem zacala krvacet...

@vkackah Gratuluji ke krásné čárce! Jasně sílí....tfuj tfuj tfuj....já už chci taky, aby mě smrdělo kuře :o)))))))