Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky já včera konečně sehnala komodu na mimi hadry a v neděli pro ni jedeme. Natru si ji certvou bílou barvou a pak za měsíc začnu prát. Pokojíček je plnej kabel Atd tak ať se to tam trosku úklidi
Ahoj holky.
Ja byla patek 15.9 na Ket vlozena 2 embryjka krasna, jsme jiz po 2 nepodarenych ivf a 1 ketu, dnes je to.5 den vubec nic nepocituji, nic mi neni mam zase strach ze to nevyjde. Pri.2 ket vlozena 2 embryjka neprisla mi.ani mensrtuace a kdyz jsem prisla do car na krev tak to bylo negativni. je mi uz 38'a nemame ani jedno dite, ja i partner v poradku, nevim kde je chyba. Beru utrogestan. Nevim zda si udelat drive tehotensky test nez pujdu na krev, jsem z toho celkem zoufala dekuji za odpovědi
@lisu tak on stres je opravdu špatná a to opravdu hrozně špatná a špatná věc. A v práci ..to se musíš prostě odosobnit, co se ti může stát, když se nad ní povzneseš.......mimčo na prvním místě.... Věřím, že jsi z toho nešťastná, ale co když jsi těhotná?....možná si ten test udělej za dva dny, abys věděla, jestli se přepnout ze stavu nešťastné nejistoty do stavu Jsem happy .....:o)
@lisu
Drzim ti palce, aby to ted vyslo 🍀
Ja mám bohužel špatné zpravy. Ale nase dvě embryjka nejsou vhodna k transferu. Sice nemaji žádnou genetickou vadu, ale obe maji blize nezjistitelnou chromozalni vadu, u jednoho jeden nejaky chromozom chybi a u druheho je snad jeden zase navic. Pry to vzniká pri tom vývoji embrya a neda se to.jinak zjistit nen tim PGD, ale na transfer to neni, skoncilo by to pry zamlklym....bohužel 😢
Vzhledem k veku, ted mi bylo 39, uz nam pojistovna nikde nic neuhradi...
Včera jsem byla uplne na dne, dnes uz je to malinko lepsi....
No porad si říkám, že kdyby PGD nebylo, tak by transferovaly krasnou blastocystu dle jejich slov a revizi bych se nevyhnula.😲
Všem vam preji vice stesticka.🍀

@nita1984 😢 taky s tebou soucítím... spoustu let se člověk modlí za ty dvě čárky...když se ukážou, míní se zbláznit radostí (mně 2x během 13 let)...a pak se za pár dní stejně ukáže....že dvě čárky neznamená vyhráno. Nepřála bych svému nepříteli každý měsíc modlení, přání si a doufáním a pak ta zklamání .... Určitě se ti to podaří a vaše rodinka bude brzy úplná .....