icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
20. zář 2017

@nita1984 😢 taky s tebou soucítím... spoustu let se člověk modlí za ty dvě čárky...když se ukážou, míní se zbláznit radostí (mně 2x během 13 let)...a pak se za pár dní stejně ukáže....že dvě čárky neznamená vyhráno. Nepřála bych svému nepříteli každý měsíc modlení, přání si a doufáním a pak ta zklamání .... Určitě se ti to podaří a vaše rodinka bude brzy úplná .....

rosalline
20. zář 2017

@marryline jsou krásně silné...není to žádný duch ale sílící čárka...každopádně se opatruj..:o)

marryline
20. zář 2017

@rosalline dekujii moc 😘

luciebx
20. zář 2017

Holky já včera konečně sehnala komodu na mimi hadry a v neděli pro ni jedeme. Natru si ji certvou bílou barvou a pak za měsíc začnu prát. Pokojíček je plnej kabel Atd tak ať se to tam trosku úklidi

rosalline
20. zář 2017

@luciebx to ti závidím....já už bych taky zařizovala až bych brečela...o). Však už to máš za pár..:o)

luciebx
20. zář 2017

@rosalline ono to tak utíká ze to není možný.

marryline
20. zář 2017

@luciebx juuu ty se máš, že už zařizuje takhle věci. Ty čekáš mimi z ET? Na první pokus?

luciebx
20. zář 2017

@marryline ET nevyšel. Až ket.

marryline
20. zář 2017

@luciebx tak to gratuluji 🙂 já teď nervózně čekám na krev po ET. Snad bude taky všechno ok.

lisu
20. zář 2017

Ahoj holky.

Ja byla patek 15.9 na Ket vlozena 2 embryjka krasna, jsme jiz po 2 nepodarenych ivf a 1 ketu, dnes je to.5 den vubec nic nepocituji, nic mi neni mam zase strach ze to nevyjde. Pri.2 ket vlozena 2 embryjka neprisla mi.ani mensrtuace a kdyz jsem prisla do car na krev tak to bylo negativni. je mi uz 38'a nemame ani jedno dite, ja i partner v poradku, nevim kde je chyba. Beru utrogestan. Nevim zda si udelat drive tehotensky test nez pujdu na krev, jsem z toho celkem zoufala dekuji za odpovědi

rosalline
20. zář 2017

@lisu budu držet pěsti, aby ti to tentokrát vyšlo!!!!!!!! Kam chodíš?

lisu
20. zář 2017

@rosalline Do Podolí jsem uz uplne nestastna, v praci stres a celkově nic moc

rosalline
20. zář 2017

@lisu tak on stres je opravdu špatná a to opravdu hrozně špatná a špatná věc. A v práci ..to se musíš prostě odosobnit, co se ti může stát, když se nad ní povzneseš.......mimčo na prvním místě.... Věřím, že jsi z toho nešťastná, ale co když jsi těhotná?....možná si ten test udělej za dva dny, abys věděla, jestli se přepnout ze stavu nešťastné nejistoty do stavu Jsem happy .....:o)

rosalline
20. zář 2017

@luciebx věřím, že to utíká.....budeš si tohle mimčo víc užívat než první?

rosalline
20. zář 2017

@luciebx první klučík byl přirozeně?

luciebx
20. zář 2017

@rosalline ano první byl přirozené

luciebx
20. zář 2017

@rosalline to nevim zda užívat víc mezi první. To se uvidí až tu malá bude

marryline
21. zář 2017

@lisu ahojky, to že nemáš příznaky vůbec nevadí. Kamarádka taky po ET žádné neměla. Za dva dny zkus testik 🙂 budu držet palce 🙂

rosalline
21. zář 2017

@marryline dobré ranko, a ty máš už nějaké? :o)

marryline
21. zář 2017

@rosalline NN je mi 26 let a pokud bude vše ok tak to bude první 🙂 a ty máš už nějaké?

rosalline
21. zář 2017

@marryline já myslela příznaky :o). Já jsem v 18 porodila dceru.... lehce, snadno, čistě :o). Takže po 24 letech jsem se znovu zbláznila..... no resp. já už se snažím s přestávkami od 30 let....

marryline
21. zář 2017

@rosalline jo tak :D ano příznaky mám už od 6 dne. Pořád pocit prázdného žaludku, ale zároveň nechuť k jídlu, hodně mě bolí podbrisek jako před MS, bradavek mám citlivé už 5 den od transferu, občas jsem hodně nafoukla, Jinak se cítím ok 🙂 ty prsa a podbrisku cítím asi nejvíc 🙂

hanimili
21. zář 2017

@lisu
Ahoj úplně Ti rozumím nám s přítelem je 36let.
Děti nemáme a v říjnu nas čeká první IVF.Vůbec se mi tam nechce nevím kolik budu mít vajíček a to vše kolem toho no mám stoho hrůzu.Každopádně držím palecky😉

volfici
21. zář 2017

@marryline já nejvíc bojuju s tím hladem a nechutí 😒

volfici
21. zář 2017

@hanimili já mám za dva týdny 39 a byla jsem teď na prvním IVF. Zvládala jsem úplně v pohodě všechno od začátku do konce. Měla jsem i kvalitní embrya. S věkem to souvisí, pravda, ale nejde paušalizovat, třeba to budeš mít taky tak.

hanimili
21. zář 2017

@volfici
Pane jo to Ti to teda vyšlo moc držím palecky😉👍

juliia
21. zář 2017

@lisu
Drzim ti palce, aby to ted vyslo 🍀

Ja mám bohužel špatné zpravy. Ale nase dvě embryjka nejsou vhodna k transferu. Sice nemaji žádnou genetickou vadu, ale obe maji blize nezjistitelnou chromozalni vadu, u jednoho jeden nejaky chromozom chybi a u druheho je snad jeden zase navic. Pry to vzniká pri tom vývoji embrya a neda se to.jinak zjistit nen tim PGD, ale na transfer to neni, skoncilo by to pry zamlklym....bohužel 😢
Vzhledem k veku, ted mi bylo 39, uz nam pojistovna nikde nic neuhradi...
Včera jsem byla uplne na dne, dnes uz je to malinko lepsi....

No porad si říkám, že kdyby PGD nebylo, tak by transferovaly krasnou blastocystu dle jejich slov a revizi bych se nevyhnula.😲

Všem vam preji vice stesticka.🍀

hanimili
21. zář 2017

@juliia
Chjo to mě mooc mrzí nedokážu si ani představit jak se citis😢
Posílám hodně sil a to aby se stal zázrak a zázraky se dějí 😘❤

tcz
21. zář 2017

@juliia
Co to ctu Juli? Je mi to hrozne moc lito 😢 Preju spoustu sil, drz se holka ❤

marryline
21. zář 2017

@volfici já taky. A nejvíc mám obavy z mimodelozniho :(naštěstí krvi to asi ještě poznat nepůjde že? Jsem člověk který hned přemýšlí i nad negativní zprávou místo toho abych si to užívala. Ale když já se tak bojiiiiim :(

Strana