Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@sussah A nechcete zajst do CAR do Martina? Je to Helios. Je to blizsie z Kosic.
Ahoj holky, tak zítra jdu na krev (i když na 99,9% vím, že výsledek bude neg), a rovnou se objednám na 1. KET. Pokud ten by nevyšel, vyhlásím pauzu... trochu mě děsí, že mě pořád pobolívá pravý bok, snad tam nebude cysta...
@satinem jemine chudatko..mala smolu,mne lekarka povedala,ze z mojho hormonalneho profilu,ze sa mi tvori cca 11vajicok,co je dobre,tak uvidime aku stimulku mi nasadia v Brne,sama som zvedava,ci to to bude dlhy protokol,ja by som stradbe chcela Nativ,ale samozrejme ja o tom nerozhodnem😒😉
@nita1984 nevesaj hlavu,krv je dolezita,moc ti drzim palce aby bola pozitivna 😉
@cherinka11 vzhledem ke dvěma negativním testům a tomu, že od pátku krvácím, není asi moc důvod držet palce. Jsem smířená a připravená na KET
@nita1984 ach jaj tak to mi je luto..
Tak ti budem drzat palce az je Ket uspesny..
@cherinka11 no, uvidíme.... nechtěla jsem jít hned, docela mě to zdrblo, že ET nevyšel, všechno vypadalo dokonale.. ale nakonec jsme se s manželem dohodli, že jeden KET zkusíme...
@cherinka11 a aké máš AMH?
@cherinka11 prvé IVF mi robili v Košiciach v Splne.
@absintka19 Helios je už od januára aj v KE ...Áno rozmýšľala som aj nad Martinom . Ale povedala som si, že keď zmena tak poriadna a klinikam v Čechách dôverujem viac 😉
@nita1984 citam tu vela prispevkov,a vela dievcat podstupili KET a uspesne a vsetko bolo tak ako ma..ja by som to tiez skusila keby ivf nevysli..
@sussah tak tam ti sledovali ovulku aj folikuly vsak?
@sussah chapem 🙂 ja na Helios nedam dopustit. Mam od nich teraz v brusku malu certicu 🙂
@sussah myslim,ze robis dobre,Helios v Martine uz nieje to co byval...ja by som som am mala o mesiac podstupit ivf ,ale rozmyslela som si to a ideme do Brna.
@absintka19 gratulujem,tak si bola z tych stastnych..prajem krasne 🤰
@cherinka11 nevím, jestli si rozumíme. IVF je celý proces. ET je transfer čerstvého embrya hned po punkci, KET je pak případný transfer zmraženého embrya. ET mám za sebou, tak teď jdeme do KET...
@cherinka11 vies co je ket? Pri ivf su dve moznosti zavedenia embrya. Odoberu sa vajicka, oplodnia, kultivuju a teraz dve moznosti. ET-embryotransfer takze po kultivaci sa zavedie. Alebo KET-kryoembryotransfer-embrya sa v cykle nezavedu ale zamrazia a zavedu v inom cykle. Napr.ja som nemohla mat ET pretoze som mala silny OHSS-ovarialny hyperstimulacny syndrom-mala som 27 folikul a z toho 24 vajicok 🙂 to len na upresnenie 🙂 ET a KET su len metody zavedenia pri IVF.
@cherinka11 ja byvam v Brne, takze mam mimi z Brna 🙂
@nita1984 ja ti rozumiem ..viem co je ET a KET
Cerstve a zamrazene..
Dnes som tu nahodou na fore v jednej diskusii citala pribehy zien,ktorym sa to podarilo az s KET..hoci predtym vkladali cerstve..
@absintka19 Ak potom v Brne su sikovnejsi Heliosaci 👍😉
@cherinka11 ano, obecně je úspěšnost KET vyšší, než úspěšnost ET. Tělo není vyčerpané ze stimulace... no, prostě uvidíme. Aktuálně jsem totálně mimo z toho, že jsem zjistila, že sice máme 7 zmražených embryí, ale jen 4 pokusy, protože jsou mražená po dvou.... chce se mi už zas brečet
@absintka19 si mi to krasne vysvetlila,skoro ako na pohovore u koordinatorky,viem co je ET a KET
Jedna kocka co bola so mnou v terne sa mi zdoverila,ze idu na Ket,lebo im nevyslo cerstve..,a ze maju zamrazene len jedno,tak mala obavu..🙂
@absintka19 hahaha nie v terne 😀
V centre malo byt
@cherinka11 kazdopadne drzim palce !

Ahoj holky, smím se přidat? Nás čeká v dubnu 2.IVF, první jsme absolvovali v prosinci 2016 bohužel embrya se přestala vyvíjet takže nedošlo ani transfer. Jinak navštěvujeme Helios v Brně 🙂