Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
No jenze podle velikosti to vypadalo ze se o prosperujici tehu jednalo. A hlevne mi v lekarne kdyz jsem jimchtela hodit nahlavu testy rekli ze vzacne krev muze ovlivnit chybejici zlute telisko coz je bezne ze po ivf neni zlute telisko.
@rosalline klobouk dolů jak to zvládáš brát s nadhledem. Obdivuji tě za tvoji bojovnost a vůbec za to jak se k celé věci stavíš poměrně pozitivně. Nevíš prosím tě jak dlouho se čeká na výsledky z hormonálního profilu? Až se uraci dorazit ms tak půjdu na odběry tak ať vím kdy budeme moudřejší. Moc ti držím palce aby potvora dorazila brzo a ty mohla začít se stymulaci a brzy se kochala // za to vše co pro to malé děláš si je prostě zasloužíš 🙂
ahojte chtěla jsem se zeptat, jsme po dvou neuspesnych ivf a ted v rijnu mame naplanovany KET. Jaka je sance ze ten KET vyjde kdyz nevyslo klasicke ivf?
@rosalline tady u nás u Olomouce tolik možností není... Teď chodíme do Centrum MEDIOL, ale tam dělají jen určitá vyšetření + spermiogram. Pokud půjdeme do iui nebo ivf tak nám bylo doporučeno navštívit Ivf Clinic v Olomouci. Mají skvělé recenze a spolupracují s centrem kde jsme teď, takže bychom se asi svěřili právě jim. Teď ale musím čekat na tu menstruaci a uvidím co bude dál....
@lenanicol já vím, že je ti líto jak to dopadlo a člověk chce najít něco kvůli čemu se to mohlo stát, nějak si to vysvětlit... Ale věř mi, hodnotit velikosti čehokoli co "z tebe vypadlo" v prvních týdnech těhotenství volným okem je naprostý nesmysl. To by se poznalo jenom kdyby se to vyšetřilo pod mikroskopem jesli tam bylo embryo nebo ne... Žluté tělísko produkuje progesteron a estrogeny a ty jsou důležité k udržení sliznice a normálního průběhu těhotenství, neprodukuje hcg. Hcg produkuje jenom tkáň vyvíjejícího se plodového vejce, pokud bylo hcg negativní, nebyla si těhotná ☹ Nevěš hlavu, vyjde to příště! Nikdo a nic za to nemůže, byla to prostě blbá náhoda, a bohuzel to tak občas bývá (viď třeba příběhy v této diskuzi)..
Holky,má někdo zkušenost s injekcí Decapeptyl ? Za jak dlouho po ni přišla MS ? V pondělí jdu na OPU,ale kvůli kvůli OHSS při prvním IVF mi teď hrozí znovu,tak na ET nepůjdu až rovnou na KET,tak mi jen zajímá jak cca dlouho budu čekat na MS

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Minulý týden ve středu jsem byla na KET a teď se snažím nějak zkrátit to čekání na testík. Koukám ale, že některé z vás už testují docela brzo. Nějak na to moc nemám odvahu testovat dřív, abych nebyla zklamaná.