icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

marryline
21. zář 2017

@jul5 jejda :(ma nějaké příznaky? Kolikátý den po et(KET) jsi měla pozitivní tt?

jul5
21. zář 2017

@marryline no u mne to je cele strašně zamotané..ja jsem 13.den po KET měla hcg pouze 20 a dostala MS, takže se to bralo jako vyřešena věc. Asi 2 týdny poté jsem náhodně zjistila ze mám pozit TT a tak nějak začala tušit ze není důvod k radosti..

marryline
21. zář 2017

@jul5 jejda to je mi moc líto :(jak jste se domluvili s dr co bude dál?

jul5
21. zář 2017

@marryline jinak příznaky nemam žádné, břicho mě nebolí, kdyby začlo mám jit hned do nemocnice.. Fyzicky jsem v pohodě, psychicky nic moc. Tolik let člověk čeká na // a když tam jsou tak je to problém..

jul5
21. zář 2017

@marryline kontrola v pondělí, pak se uvidí...

marryline
21. zář 2017

@jul5 držím ti moc palce. V pondělí dej vědět jak jsi dopadla🍀❤

juliia
21. zář 2017

@marryline
Dekuju moc za podporu😘
Neboj, vam to urcite vyjde.🙏

Jak seberu nove sily a vyberu jine CAR, tak asi zkusíme tu minimalni stimulaci.
Klasicke IVF by nas v Pronatalu stalo 70000.😲

marryline
21. zář 2017

@juliia ty jo to je palka. Děkuji taky za podporu. Snad bude vše ok 😘

juliia
21. zář 2017

@jul5
Tak to je skoda, ze to nevyslo, snad to bude v poradku. Ja si timhle prosla loni v září, HCG 12.den po ET 36...bohuzel v 8.tt revize

lenanicol
21. zář 2017

Holky chci se zeptat jsem po ivf nedopadlo to. Z moci vypadalo zs jo slabi duch nakonec krev negativni po vysazeni hormonu dosla ms ale je silnejsi a bolestiva a ja nemam bolstive. Ms. Je to normalni?

jul5
21. zář 2017

@lenanicol ahoj. Podle mne jo, děloha se čistí, aby všechno odešlo jak má a nebyl pak z toho nějaký problém a nutnost revize třeba.

jul5
21. zář 2017

@juliia jj, u mne je možnost revize taky...a byla by to určitě lepší varianta než mimodelozni...
Mrzí mne jak ti to dopadlo..😕 Mám možná hodně citlivý dotaz, promiň, ale vzhledem k výsledku pdg a věku neuvažovala jsi o darkyni?

vkackah
21. zář 2017

Holky.. dva dny tady nejsem a takove spatne zpravy... moc me to mrzi.. myslim na Vas holky.. 😘

juliia
21. zář 2017

@jul5
To vis, ze uz me to napadlo. Konzultovala jsem to po tel. i s doktorkou...cena 95000
Manzel ma na to zatim takový nazor, že by darkyni nechtěl.

A moje doktorka rekla, že by to problem nebyl, ale AMH mam 2,5 a zadnou diagnost.genetickou vadu, tak bych si musela vsechno hradit a ceka se cca 4 mesice.

lenanicol
21. zář 2017

Holky tak uz nevim cemu verit kdyz uz ani krvy to nejde. Klinyka udela krev ktera byla negativni. Pred dvema dny jsem byla u sveho lekare. Jestli to teda nebyla cysta kdyz z moci je pozitivni test. Dnes jsem myslela ze mi zacina Ms.Protoze predevcirem jsem vysadila hormony. A k veceru jsem se rozkrvacela ale nejak hodne. A pak zeme vypadl obrovsky cucek. Takze sanita a jednalo se o kompletni potrat.
Coz samozrejme zapricinilo vysazeni progesteronu protoze po ivf neni zlute telisko. A podle velikosti se zrejme jednalo o prosperujici tehotenstvi.

jul5
22. zář 2017

@lenanicol to je mi líto, ale když jsi měla negativní krev, tak to jistě nebylo prosperující těhotenství...a ze ti to tvrdili v nemocnici nepovažuji za šťastné, to nemůžou takhle poznat😕
Neboj zkusíš znova, držím palce!

jul5
22. zář 2017

@juliia chápu..nicméně hodnota AMH vypovídá, pokud vím, jen o zásobě vajíček ne o jejich kvalitě, ta se s věkem bohužel prudce snižuje...🙁 jestli si to mate všechno dal platit...každopádně ti moc přeju ať vam to vyjde🍀

marryline
22. zář 2017

Dobře ráno holky, co myslíte? Poslední je dnešní. Po zaschnutí čárky vždy zeslabnou 😔

gabcat
22. zář 2017

@marryline proč ten smutný smajlík? Neblázni, normálně pozitivní testy, krásně zesilující navíc 😊 gratuluju a přeju, ať to jde takhle dobře i dál 😉

jul5
22. zář 2017

@marryline to vypadá moc dobře👍🏻

marryline
22. zář 2017

@gabcat
@jul5 dekujiiii😘😍

tcz
22. zář 2017

@marryline
Krasne. Drzim pesti at sili a potichu gratuluju 💃

linusha
22. zář 2017

@marryline po zaschnutí každý test maličko zeslábne. Toto jsou krásně sílící pozitivní testy 🙂 Co by za to mnohé daly, to mít tak jako ty 🙂 Potichu gratuluji 🙂

rosalline
22. zář 2017

@marryline Paráda!!!! Sílí to jak má. Žádný smutný smajlík. Takhle to má vypadat :o). Začni si užívat, že máš v sobě miminko...:o))).

rosalline
22. zář 2017

@juliia po vyplnění a odeslání dotazníku 7.8. mě objednali na 8.9., takže měsíc. Dostala jsem Menopur na stimulaci. Vybrala jsem si tuhle kliniku jednak z recenzí a jednak, že známá byla snad na 7 neúspěšných implementacích a pak přišla sem a zadařilo se....teď si ale nejsem jistá, myslím na podruhé....byla touhle klinikou nadšená..

rosalline
22. zář 2017

ahoj jul, tak hcg stále roste...roste, ale hrozně pomalu? Nebo je jaký je mezi výsledky rozestup ve dnech?

rosalline
22. zář 2017

@nadrinka tohle, co mám teď v září, je nejdelší cyklus, co jsem za 1,5 roku měla. Je to jako naschvál, protože mám začít stimulovat a čekám na ms. Ten pokles 5. den, je u mě normální, těhotná netěhotná. Co u mě není normální tahle klidová a vyrovnaná křivka :o)))). Řekla bych, jak jsem nyní zase nabrala (brala jsem vitamíny B, ¨které podporují chuť k jídlu :o) ), tak se u mě PCO syndrom zase rozjel nebo co. U mě je ještě problém, že mám pravý vejcovod neprůchodný a vajíčka mi 4. měsíc dozrávají napravo! Taky jako naschvál. A pak mám ještě problém s autoimunitou, takže nyní beru kortikoidy, aby moje tělo po ivf hned to embryjko neubezdušilo....

luciebx
22. zář 2017

@marryline neblbni zlato. Testik krásné sílí. Na 11 den je to krásný.

juliia
22. zář 2017

@rosalline
Tak jsem se nadechla a jdu vyplnit dotazník 🙂
Dekuju za podporu!!!😘😘😘
Moc si toho vážím!🙂

@marryline
Nádhera! Krásně sili!👍🍀

@lenanicol
To je nepříjemné co se ti stalo. Brala bych to tak, vis, ze to jde a jelikoz nebylo HCG, tak se zřejmě stejbe jednalo o neprosperující tehotenstvi.
Drž se a posílám 🍀, at se zadari příště!

juliia
22. zář 2017

@rosalline
Preju ti at uz ta mrska dorazi a muzes se vrhnout do stimulace! 👏
Prave o menopuru jsem hodne nacetla a doufam, že mi ho taky zvoli. Gonal uz nechci!

Strana