Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky chci se zeptat jsem po ivf nedopadlo to. Z moci vypadalo zs jo slabi duch nakonec krev negativni po vysazeni hormonu dosla ms ale je silnejsi a bolestiva a ja nemam bolstive. Ms. Je to normalni?
Holky.. dva dny tady nejsem a takove spatne zpravy... moc me to mrzi.. myslim na Vas holky.. 😘
@jul5
To vis, ze uz me to napadlo. Konzultovala jsem to po tel. i s doktorkou...cena 95000
Manzel ma na to zatim takový nazor, že by darkyni nechtěl.
A moje doktorka rekla, že by to problem nebyl, ale AMH mam 2,5 a zadnou diagnost.genetickou vadu, tak bych si musela vsechno hradit a ceka se cca 4 mesice.
Holky tak uz nevim cemu verit kdyz uz ani krvy to nejde. Klinyka udela krev ktera byla negativni. Pred dvema dny jsem byla u sveho lekare. Jestli to teda nebyla cysta kdyz z moci je pozitivni test. Dnes jsem myslela ze mi zacina Ms.Protoze predevcirem jsem vysadila hormony. A k veceru jsem se rozkrvacela ale nejak hodne. A pak zeme vypadl obrovsky cucek. Takze sanita a jednalo se o kompletni potrat.
Coz samozrejme zapricinilo vysazeni progesteronu protoze po ivf neni zlute telisko. A podle velikosti se zrejme jednalo o prosperujici tehotenstvi.
@juliia po vyplnění a odeslání dotazníku 7.8. mě objednali na 8.9., takže měsíc. Dostala jsem Menopur na stimulaci. Vybrala jsem si tuhle kliniku jednak z recenzí a jednak, že známá byla snad na 7 neúspěšných implementacích a pak přišla sem a zadařilo se....teď si ale nejsem jistá, myslím na podruhé....byla touhle klinikou nadšená..
ahoj jul, tak hcg stále roste...roste, ale hrozně pomalu? Nebo je jaký je mezi výsledky rozestup ve dnech?
@nadrinka tohle, co mám teď v září, je nejdelší cyklus, co jsem za 1,5 roku měla. Je to jako naschvál, protože mám začít stimulovat a čekám na ms. Ten pokles 5. den, je u mě normální, těhotná netěhotná. Co u mě není normální tahle klidová a vyrovnaná křivka :o)))). Řekla bych, jak jsem nyní zase nabrala (brala jsem vitamíny B, ¨které podporují chuť k jídlu :o) ), tak se u mě PCO syndrom zase rozjel nebo co. U mě je ještě problém, že mám pravý vejcovod neprůchodný a vajíčka mi 4. měsíc dozrávají napravo! Taky jako naschvál. A pak mám ještě problém s autoimunitou, takže nyní beru kortikoidy, aby moje tělo po ivf hned to embryjko neubezdušilo....
@rosalline
Tak jsem se nadechla a jdu vyplnit dotazník 🙂
Dekuju za podporu!!!😘😘😘
Moc si toho vážím!🙂
@marryline
Nádhera! Krásně sili!👍🍀
@lenanicol
To je nepříjemné co se ti stalo. Brala bych to tak, vis, ze to jde a jelikoz nebylo HCG, tak se zřejmě stejbe jednalo o neprosperující tehotenstvi.
Drž se a posílám 🍀, at se zadari příště!

@jul5 jejda :(ma nějaké příznaky? Kolikátý den po et(KET) jsi měla pozitivní tt?