Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Ahoj holky ... tak se k vám připojuji ... Jsem rok a půl po revizi po ZT ... Mám endometriozu a manžel spermiogram neměl ukázkový - zhoršená morfologie a "rychlost" ... Takže jsme se rozhodli pro IVF. Včera jsem si byla pro protokol a injekce. Budu stimulovat Gonalem - 150 jednotek. Máte někdo zkušenosti přímo s tímto? Všem nám držím pěsti!!
Holky prosim nevite co znamena Dysfunkční smíšená endometrioza? dostala jsem vysledky hysteroskopie...k dr jdu az za 14 dni
ahoj holky koupim gonal budu potrebovat hodne jednotek a jsem uz samoplatce tak pokud o nekom vite dejte me prosim vedet, potrebuju s trvanlivosti min do 02.2018
@fiedlermonika já mám jednu 900UI + zbytek (asi 300UI) s trvanlivostí do 8/2018..
@fiedlermonika ja mam gonal f300 orgalutran 1 injekci
@vkackah posli me prosim do sz kolik bys chtěla penizek a odkud jses
dekuji
@marryline krásný testík 👍
No, to se mi nestalo 😀, ale určitě to bude dobré 😉
Jinak já dneska odpoledne se cítím podezřele dobře. Včera jsem ležela celý den jak praštěná, pořád bych spala, měla jsem hlad, chutě a zároveň nechutě, dneska jsem sice obědvala nadvakrát, ale jinak mi nic není.... tak stresuju, jestli je všechno ok... No, blázinec. Určitě je to tím, že jdu zítra na ultrazvuk a jsem z toho nervózní....

@venda25
Misto pregnylu je ovitrelle.