icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

tcz
22. zář 2017

@venda25
Misto pregnylu je ovitrelle.

venda25
22. zář 2017

@tcz jj to je přesně ono, a nemůže to mít na ten test nějaký vliv?

tcz
22. zář 2017

@venda25
Po takove dobe urcite ne. Tyto pripravky sice umi udelat falesneho ducha, ale ne po takove dobe. Tak 3 dny max. Takze ver, ze to bude za par dni dalnice jak byk 🤰

venda25
22. zář 2017

@tcz budu v to doufat😉

janaspo
22. zář 2017

Ahoj holky ... tak se k vám připojuji ... Jsem rok a půl po revizi po ZT ... Mám endometriozu a manžel spermiogram neměl ukázkový - zhoršená morfologie a "rychlost" ... Takže jsme se rozhodli pro IVF. Včera jsem si byla pro protokol a injekce. Budu stimulovat Gonalem - 150 jednotek. Máte někdo zkušenosti přímo s tímto? Všem nám držím pěsti!!

volfici
22. zář 2017

@venda25 myslela jsem vyprchaný 😀

venda25
22. zář 2017

@volfici :D tak to mě nenapadlo 🙂

volfici
22. zář 2017

@venda25 no jo, automatické opravy 😄

tcz
22. zář 2017

@volfici
Je vyprodany i vyprchany. V obojim mas pravdu 😀

venda25
22. zář 2017

@tcz @volfici díky 😉

hribek
22. zář 2017

Holky prosim nevite co znamena Dysfunkční smíšená endometrioza? dostala jsem vysledky hysteroskopie...k dr jdu az za 14 dni

tcz
22. zář 2017

@hribek
V pohode. V pripade snazeni nic, co by neslo napravit hormonem.

hribek
22. zář 2017

@tcz diky🙂

luciebx
22. zář 2017

@janaspo ahoj. Já měla Gonal a dobrý. Kdyby něco mam nenacate pero 300 doma které levné prodán. Byla sem samoplatce takže ceny masakr.

fiedlermonika
23. zář 2017

ahoj holky koupim gonal budu potrebovat hodne jednotek a jsem uz samoplatce tak pokud o nekom vite dejte me prosim vedet, potrebuju s trvanlivosti min do 02.2018

vkackah
23. zář 2017

@fiedlermonika já mám jednu 900UI + zbytek (asi 300UI) s trvanlivostí do 8/2018..

luciebx
23. zář 2017

@fiedlermonika ja mam gonal f300 orgalutran 1 injekci

volfici
24. zář 2017

@tipry ahoj, tak jak se cítíš? Už je to lepší, hyperstimulák přešel? A jinak se cítíš těhotně? 😉 já bojuju s věčným hladem a chutí k ničemu, a s únavou. Zítra jdu na ultrazvuk, tak jsem zvědavá, co tam bude vidět....

volfici
24. zář 2017

@marryline ahojky, jak je? Testovala jsi ještě nebo už čekáš na krev? Kdy jdeš? A jak se cítíš? 😍

vkackah
24. zář 2017

@volfici tak to mame stejne.. ja mam furt na neco chut, jsem unavena..

fiedlermonika
24. zář 2017

@vkackah posli me prosim do sz kolik bys chtěla penizek a odkud jses
dekuji

marryline
24. zář 2017

@volfici ano, ano testovala jsem ráno 13 den 🙂 jak jsi na tom ty? 🙂 včera jsem měla trošku větší stress. Měla jsem samovolny orgasmus 🙈 pak jsem si přečetla jak je to nebezpečné. Nestalo se ti to?

volfici
24. zář 2017

@marryline krásný testík 👍
No, to se mi nestalo 😀, ale určitě to bude dobré 😉
Jinak já dneska odpoledne se cítím podezřele dobře. Včera jsem ležela celý den jak praštěná, pořád bych spala, měla jsem hlad, chutě a zároveň nechutě, dneska jsem sice obědvala nadvakrát, ale jinak mi nic není.... tak stresuju, jestli je všechno ok... No, blázinec. Určitě je to tím, že jdu zítra na ultrazvuk a jsem z toho nervózní....

marryline
24. zář 2017

@volfici neboj, to je normální. Mě zase jeden den bolí břicho a jsem úplne k. O. A druhý den úplný opak. Ty jdeš na utz 3 týden od transferu?

luciebx
24. zář 2017

@marryline ty samovolny orgasmy sem mívala často. Hlavně ve spaní. Taky sem se hodně bála. Ale prý orgasmus vy neměl mít na tohle vliv. Kolikrát sem se musela zastavit až mě to probudilo.

volfici
24. zář 2017

@marryline nene, zítra už to bude 5 týdnů od transferu. Po dvou týdnech jsem byla na krvi a teď po dalších třech na ultrazvuk. Docela to utíká 😊

vkackah
24. zář 2017

@volfici tak pak dej vedet co vse bylo videt.. ja jdu pristi tyden.. mesic po transferu..

marryline
25. zář 2017

@luciebx fakt? No já četla že to může miminko vypudit, takže jsem měla celý víkend strašný strach, ale když jsem viděla jak tt sílí tak asi to bude ok. Dnes jdu na krev tak jsem zvědavá kolik budu mít hcg.

marryline
25. zář 2017

@volfici držím moc palce, pak dej vědět 🙂

venda25
25. zář 2017

@volfici tak holky co myslíte, dnes 12 den od KET, mohlo by to klapnout? Horní test je z dneška.

Strana