icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

vkackah
25. zář 2017

@marryline
Tak to bylo uplne stejne.. kolem puk 2 budicek, pak jsem zkoukla film usnula, ve 4 opacko.. :D

Jinak ja mam aplikaci nutrimimi

marryline
25. zář 2017

@vkackah trošku mě znervoznuji bolesti v podbrisku, večer jsou celkem silne 🙄 děkuji za apku 🙂

janaspo
25. zář 2017

Holky čekám na MS (včera jsem lehce zakrvácela) a pak začnu svou první stimulaci ... Když tady čtu vaše příspěvky plné pozitivních zpráv věřím, že snad i na nás se konečně usměje štěstí 🙂

vkackah
25. zář 2017

@marryline me je dneska "divne".. byla jsem rada, ze jsem dojela do obchodu a zpatky.. neumim si predstavit ted byt v praci..

luciebx
25. zář 2017

@marryline jo jo taky

venda25
25. zář 2017

@marryline chjoooo, tak co ta krev? Všechno ok, vid. Me boli prsaa to fakt hodne, bolel i podbrisek, ale uz to neni tak hrozný. A nechut mívám večer, tak si to prcek určitě zabydluje 🙂

marryline
25. zář 2017

@venda25 pořád čekám. Až v 11.30 jdu na řadu. Už se nemůžu dockat🙏

marryline
25. zář 2017

@vkackah ty jsi kolikátý týden od transferu? Určitě už jsi to tady psala, ale mě už se to všechno plete :D

vkackah
25. zář 2017

@marryline 3 tydny po ket..

marryline
25. zář 2017

Holky byla za mnou sestra že mám moc vysoké hcg a že nemůžou pořád naměřit. Ty vogo😨

vkackah
25. zář 2017

@marryline a kolik ti vkladali embryek???

luciebx
25. zář 2017

@marryline to je divné. Třeba mas trojčata 😝

marryline
25. zář 2017

@vkackah jedno.
@luciebx to neee, chci jednoooo. Ach jo. Stále to měří :/mě jebne :D

luciebx
25. zář 2017

@marryline neboj. Oni náměri

rosalline
25. zář 2017

@janaspo ahoj, já taky čekám, až se mrcha rozjede....a začnu svou první stimulaci. Co si budeš píchat?

marryline
Odpověď byla odstraněná
nadrinka
25. zář 2017

@marryline vše bude v pořádku teď hlavně odpočívej a dbej na to co ti poradí Dr. 😘

venda25
25. zář 2017

@marryline hlavně odpočívej, HPS odezní a bude líp. Hlavně, že je mimoušek v pořáku.

janaspo
25. zář 2017

@rosalline Gonal 🙂... A ty?

luciebx
25. zář 2017

@marryline hodně pít. Bílkoviny atd. Odpočívejte

luciebx
25. zář 2017

@janaspo taky sem měla gonal

marryline
Odpověď byla odstraněná
luciebx
25. zář 2017

@marryline myslím ze prasknout. Nevím zda tak velká se vstřebá. Ale mužů se mýlit oni si té teď pohlídají uvidíš

hanimili
25. zář 2017

@marryline
Hlavně se uklidni a hodně odpočívej.
Podle mě se vstřebaji 😉
Držím palce🙂

luciebx
25. zář 2017

@marryline jinak k tomu hcg. Nějak obr vysoké ho nemáš. Dle moji sem 15 den po ket bylo 2217 a řekla ze je to pěkný. Tak nevím proč tebe takhle plaší.

rosalline
25. zář 2017

@janaspo já Menopur. A jaký máš problém?

rosalline
25. zář 2017

@marryline jak můžeš mít hyperst. syndrom, když jsi měla jen minimální stimulaci. Otázka je, jaké ty cysty jsou, neřekli ti druh těch cyst...jestli jsou hemoragické... atd...

marryline
25. zář 2017

@luciebx a myslíš že když praskne tak potratim? 😢

marryline
25. zář 2017

@rosalline nechápala to ani dr. Že po tak malé stimulaci mám hyperstimulacni syndrom :(

marryline
Odpověď byla odstraněná
Strana