icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
25. zář 2017

@rosalline Před rokem a pár měsíci jsem musela podstoupit revizi po ZT ... a od té doby se nám nedaří. Navíc jsem měla spoustu komplikací po té revizi až dr pojala podezření na endometriozu. A taky spermiogram nám nevyšel ukázkově - špatná morfologie a "rychlost" ...

vkackah
25. zář 2017

@marryline pekna fotecka.. to u me 14 dni po ket nic nebylo videt.. porad mam strach aby bylo na spravnem miste..

luciebx
25. zář 2017

@marryline neeeee cysty praskaji. Neboj. Vše jde jak má

koudulinka
25. zář 2017

Asi nejake znameni dostala jsem se k dr maxovi tak ze si koupim test a testnu uz zitra a oni nemeli ani jeden ze jim prijdou zitra😂nic nebude.....

rosalline
25. zář 2017

@marryline jéééééééé už tu máme fotečku miminka To musí být top pocit 🙂😍❤

rosalline
25. zář 2017

Holkyyy, potřebuji radu Když odeberou vajíčka, oplodní je a pošlou na genetiku Za jak dlouho jsou výsledky???? prosím?

koudulinka
25. zář 2017

Holky jsem dnes 7.den po ket a rozjizdi se u me asi chripka boli me v krku a na hrudi asi prudusky vadi to kdybych byla tehotna???

tcz
25. zář 2017

@rosalline
Cca 5 tydnu.

marryline
25. zář 2017

Holky už dvě hodiny brečím. Ve zprávě jsem se dočetla že mám zvětšeny vaječník 6x4cm a hrozí přetočeni😢 nevíte prosím čím je to způsobeno? Jestli tím hyperstimulacnim Syndromem? Jsem psychicky úplně v háji. Děkuji.

venda25
25. zář 2017

@marryline beru hlavně žádnou paniku, doktoří ví co dělají a ty je poslechni ju. Mysli na toho mrňouska a dobře to dopadne, brečením mu neprospěješ, buď silná. To zvětšení si myslím je určitě ty hyperstimulákem. Držím pěsti, myslím na Tebe❤

marryline
25. zář 2017

@venda25 děkuji za podporu. Vím že brečenim nepomůžu. Ale když čtu co všechno může způsobit tak se bojím 😢

vkackah
25. zář 2017

@koudulinka nejlepsi to neni, ale taky jsem byla nachcipana.. muzes si vzit paralen caj s medem.. atd..

vkackah
25. zář 2017

@marryline ja jsem mela taky zvetsene a i prazdne folikuly po hyperstimulaku.. je treba odpocivat, lezet a dodat do sebe maximun bilkovin, hodne pit..

marryline
25. zář 2017

@vkackah a taky ti hrozilo otočení vaječníku? Já teď hledám na netuším a netuším zda je to způsobeno tím hyperstimulak nebo cystama že hrozí pretoceni, to asi nevis že? :(mám moc otázek ale když každý píše neco jiného.

volfici
25. zář 2017

@marryline já jsem asi blázen, ale nevidím tvůj příspěvek, jak jsi dopadla, ani fotku, jen komentáře ostatních.... Ale pochopila jsem, že těhotenství potvrzeno, HCG moc vysoké - kolik? A co ti má / nemá prasknout?

volfici
25. zář 2017

Holky, jinak já podle MS dnes 7+0, podle UTZ 7+3, srdíčko tluče, ukápla nám slzička 😍, už jsem objednaná na screening ve 12tt, pořád tomu nevěřím 🙏

volfici
25. zář 2017

Jo a PGD našich embryí - ze 3 zůstalo jedno vhodné k transferu, tak snad z něj někdy bude brácha nebo ségra.....

tcz
25. zář 2017

@volfici
To je parada, mam z vas ohromnou radost ❤

marryline
25. zář 2017

@volfici ahojky, míč ti gratuluji k miminku :* hcg jsem měla 2100. Bohužel mám hyperstimulak a 2 velké cysty 6cm na každém vaječníku. Navíc mám zvětšeny vaječník, tak hrozí přetočeni 😢😢😢 musím jen ležet. Já hyperstimulak ani nestudovala protože jsem měla minimální stimulaci. V tom šoku jsem se zapomněla zeptat dr. Z jakého důvodu hrozí přetočeni vaječníku, nevíš zda je to tím hyperstimul. Syndromem? Miminko mám vyfoceno na utz. Má 0,38cm.

marryline
25. zář 2017

@volfici mám snad všechny negativní příznaky :(horší už to snad nemohlo být. Mimodelozni tehu to asi nebude, tím že má mimi vysoké hcg a Vacek už jde vidět, ale zbytek stojí za nic 😢 ani nevím co s těma cystama. Už chápu to velké bolení břicha :(

volfici
25. zář 2017

@marryline neboj, to se všechno srovná. Hlavně odpočívej, hodně pij a jez hodně bílkovin. To přetočení vaječníků netuším, ale asi to s hyperstimulákem souvisí. Držím ti palce, bude to dobrý, uvidíš 🙏😍

vkackah
25. zář 2017

@marryline o pretoceni mi nikdo nic nerikal.. takze ti v tomto nic neporadim..

juliia
25. zář 2017

@volfici
❤❤
Moc ti gratuluji!!!
Krasna fotecka!
A ty 2 meli jake nedostatky? Ja jen, že uz asi verim tomu co mi rikala doktorka, že kdyby bylo vice embryí, tak se urcite zdrave najde. T y jsi mela celkem 4 vid?
No asi se nadechnu a zkusime to ještě jednou. Clovek musí bojovat!🙏

luciebx
25. zář 2017

@marryline zlato s tím hcg se nestresuj. Úplně normální výška hcg. Ty cysty jsou blbě ale teď si té budou hlídat. Nebrec. Jen si ublížis. Pij oij pij. Protifar je bílkovina tu sem pila. Jogurty atd. Vše bude dobrý. Zkus tu Zadat otázku ba to téma. Nebo hned ráno Volej dr ať ti to vysvětli

marryline
25. zář 2017

@luciebx děkuji moc. Z hcg si hlavu už nedělám. Nejvíc mě trápí ten velký vaječník aby se nepretocil a taky těch cyst :( příští úterý kontrola. Snad to bude dobré, :(

luciebx
25. zář 2017

@marryline zkus se dr optat nebo Google snad najdeš odpověď. Zase ale kdyby to bylo tak hodně vážný nechali by si té v nemocnici ze jo. Hlavu vzhůru.

venda25
26. zář 2017

@volfici tak to je krásná fotečka, moc gratuluji maminko 🙂 uteče to jako voda a screening bude tu, tak už bude prcek veliký 🙂

venda25
26. zář 2017

@marryline tak jak je beru? Blbá otázka vid? Určitě to bude dobré, kdyby to bylo krizové, tak si Tě nechají v nemocnici. Myslím, že se to určitě spraví. Taky jsem měla cysty, sice jen 3cm a úplně se vytratily samy. Hlavně pij a hodně bílkovin.

venda25
26. zář 2017

@koudulinka tak co lékárna? už se dovybavila: 🙂

koudulinka
26. zář 2017

@venda25 nevim jsem z vesnice a do mesta pojedu az zitra...😂

Strana