Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudulinka 🙂 to je prekérka 🙂 hlavně když se mrňous zabydluje, to je důležitější 🙂
@marryline
Ted ctu co se vcera prihodilo. Ja si OHSS po minimálce taky prosla, dokonce jsme volali zachranku, protože, jak se embryo chytlo, tak jsem zacala strasne zvracet a mela jsem velke bolesti. Mne nejvic pomohly nutridtinky s proteiny...a i my moc chutnaly. Skoro nic jiného jsem do sebe nemohla dostat. A pak porad pít a pit...byla jsem jak prutokac 😀.
A cysty se pomalinku urcite zmenší ...ted je to takové rozdivocene tim jak zed roste rychle HCG
Drz se! Bude to dobre a zbytecne necti nějaké pripady, zbytecne te to rozrusuje.😘
@volfici Ahoj, no těhotně se ted cítím hodně, protože je mi celý den na zvracení...tohle bych klidně oželila🙂 Jinak hyperstimulák už snad přešel, mám pořd trochu nafouklý břicho, ale už to aspon nebolí. A co UTZ? Byla jsi včera?A bylo srdíčko??
Já jdu příští týden v úterý. Už aby tam to srdíčko bylo, jsem z toho nervozni...
@marryline Já měla před 14 dny při hyperstimuláku vyječníky 8 a 9 cm....Ale o přetoční mi teda nic neříkala doktorka. Já dostala injekce, který si musím každý den píchat. Jsou to teda injekce na ředění krve, takže nevím, jak to s tím souvisí a pomáhá, ale pomohlo fakt hodně pít a bílkoviny. Břicho už mi trošku splasklo a neboí to...Tak se drž, vím, jak je to nepříjemné
@marryline ano, ano...buď v klidu marry...při tom syndromu jsou zvětšené vaječníky normální.... Docela jsem o tom hodně četla, musíš pít třeba 4 l vody denně, abys ty hormony vyplavila z těla...tím zároveň odplavuješ i bílkoviny...takže musíš doplňovat i je. Resp. ty nutridrinky (protein=bílkovina) Určitě to bude v pořádku brzy. Jak se dnes cítíš?
Drahé moje spolubojovnice, dnes hlásím 1DC a zítra začínám!!!!!! Na základě vašich rad...odkládám strach a pouštím se do toho s vervou bojovníka....!!!
Mam pred 3. IVF na který jsem mela jít v srpnu ale porad odkládám nějak na to další zklamani nemam silu
1ivf 5 vajíček 4 oplodnena a do 3. Dne postupně odpadla všechna. 2. Ivf jiné centrum 10 vajíček ale odběr 5vajicek pouze z jednoho vajecniku do 2. Se nemohli dostat nechápu... Oplodněni z 5 4vajicka a opět 3.den zastavila vývoj vsechna
@fanunka to šlo tenkrát jenom o test. Taky už nejsem nejmladší, spíš už mimo..:o). A mluvili jsme o darovaných vajíčkách....nechce se mi do toho...takže rozumím i tomu, že se ti nechce do dárcovských spermií. Já mám AMH 3,3, což je super číslo, ale nic to nevypovídá o kvalitě...to se ukáže až teprve nyní...

@juliia ano, měli jsme celkem čtyři, na vyšetření šla tři. Jedno mělo u jednoho chromozomu trichomii (?) a dalšího monochomii, druhé bylo komplexně špatné... Večer na to kouknu a napíšu přesně. No, můžu ti říct, že jsem měla dneska strašnou noc, začala jsem totiž přemýšlet, jestli je vlastně zdravé to transferované, a to pak byla noc.... hrůza. Ale tak se uklidňuju tím, že tam prostě hledají až najdou a normálně se donosí spousta embryí s nějakou vadou a ani se nemusí nic projevit, jestli chápeš, jak to myslím, při přirozeném početí se to nezkoumá .... No, nervy pracují