icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Tak to jsme na tom stejně 🙂 Už jsem volala na kliniku a ohlásila MS a objednala se na UZ po stimulaci 🙂 Zítra ráno začínám píchat 🙂

rosalline
26. zář 2017

@janaspo no vidíš, taky budu muset zavolat nebo napíšu. Tady v práci mají i uši stěny..:o). kolikátý den jdeš na UTZ, já vlastně 7.den stimulace

marryline
26. zář 2017

@tipry
@rosalline moc děkuji holky 😘 jste zlaté. Já byla z toho vystrašená protože jsem o hyperstimulaku nic nevěděla, myslela jsem si že to můj případ nebude, když jsem měla jen minimální stimulaci. To nechci vidět, co by se mnou udělala klasická stimulace😨 Břicho mám nafoukle jako ve 3.mesici tehu a vaječníky hodně bolí. Přítel mi šel koupit proteinové drinky, tak se budu modlit ať to ustoupí. Na ty cysty nic není že?

rosalline
26. zář 2017

@marryline k těm cystám já nemůžu nic říct...protože nevím, jaký je to druh...je víc druhů cyst....

marryline
26. zář 2017

@rosalline držím moc palceeee🙏 budeš mít krásná vajíčka.

sticker
fanunka
26. zář 2017

@rosalline a jak na tom teď jsi už si měla nějaké IVF a kolik? co se u vás teď plánuje? já 3. IVF odkládám a doufám v zázrak přirozenou cestou :( ale když čtu cos psala že si moje vajíčko s jeho spermiemi nemusí vonět je mi z toho smutno :(

rosalline
26. zář 2017

@fanunka nejsem vědma a zázraky se dějí. Užíváš nějaké podpůrné bylinky nebo vitamíny? Já jdu do ivf poprvé... měla jsem 2x biochemické a pak mám neprůchodný pravý vejcovod a nyní 4 měsíce po sobě mi dozrávají vajíčka právě napravo. Nemám čas čekat, kdy se zase uráčí pracovat levý vaječník. Nehledě na to, že v mém věku už může být o kvalitě taky pochybnost...o)

rosalline
26. zář 2017

@marryline děkuji drahá! Zatím jsem plná optimismu, ale tuším, že dostanu přes čumák, co se týče kvality...bože, ať ne :o). Tobě už je lépe nebo si myslíš, že se to teprve rozjíždí?

marryline
26. zář 2017

@rosalline to si piš že to budou kvalitky!!!! Konečně se něco děje vid?já se těšila i na to picháni :D. Divím se že po 20 dnech od transferu se mi ten stimulak takhle rozjíždí. Bolesti mám velké. Cítím ty cysty jak tlačí a je to dost nepříjemné, ale pro mimi cokoliv.

fanunka
26. zář 2017

@rosalline kolik ti je? 4 měsíce ti zraji vajíčka? Me se střídají každý mesic uzraje vajíčko v jinem vajecniku coz je pry jak ma byt. A partnera mas v cajku? Ano oba s manželem se rveme cim to jde nyní jsem mesic v rukách TČM

rosalline
26. zář 2017

@marryline je to hrozně časté...že se rozjede až po stimulaci. Taky jsem na to koukala, když jsem si to o tom četla. A opravdu hodně holek psalo, že jim pomohli ty nutridrinky...a hodně pít! Bereš něco na bolest? Jinak děkuji za podporu! :o) Jsi zlatá.

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Taky 7. den - takže příští týden v pondělí 🙂

rosalline
26. zář 2017

@fanunka ano, tak to má být, že se střídají. Já chodila 5 měsíců na folikulometrii a právě tam jsme to zjistili, že mi dozrávají nyní 4 měsíce po sobě jenom napravo.. Partner je ok! 75% schopných, hbitých atd. Co to je TČM. Bylo mi 43 :o(.

fanunka
26. zář 2017

@rosalline tradiční čínská medicína

rosalline
26. zář 2017

@janaspo já právě nyní u sebe nemám ty papíry. Takže nevím, jestli v pondělí nebo v úterý. Jestli 7. den ms nebo 7. den stimulace 😲

rosalline
26. zář 2017

@fanunka jak dlouho to nyní chcete zkoušet?

fanunka
26. zář 2017

@rosalline nevím :( vůbec ale vůbec se mi na ivf nechce maz z ni nervy a deprese ted jsem tak kraaasne v pohode

janaspo
26. zář 2017

@rosalline Já to mám 7DC....

vkackah
26. zář 2017

@rosalline no opimismus tak asi jen vypada. Nalada pod bodem mrazu.. porad spinim, dneska me i boli cely spodek zase jak na MS.. tak se porad bojim aby vse bylo ok..

rosalline
26. zář 2017

@fanunka a věkově máš ještě čas?

fanunka
26. zář 2017

@rosalline hmm uz davno ne 🙂 37 pryč

venda25
26. zář 2017

@vkackah hlavu vzhůru, já špinila skoro pořád, nejvíc teda první půlku těhotenství. Mám krásného zdravého chlapečka, který už bude mít čtyři roky. Naprosto přesně si pamatuju, jak to bylo nepříjemné, jaký jsem měla pořád strach. Co ti na to řekl doktor?

vkackah
26. zář 2017

@venda25 jen ze se to stava, hlavne pokud nemam krece a ze mam odpocivat.. ty jsi s tin chodila do prace?

marryline
26. zář 2017

@tipry možná blbá otázka ale ten hyperstimulak asi nemá na vliv plodu miminka že?

venda25
26. zář 2017

@vkackah pokud jsem špinila víc, tak jsem zustávala doma, ale jak t přešlo, tak jsem frčela zase do práce, na konci jsem zůstala ležet dva a půl měsíce doma, ale makala jsem z postele, ne každej si to tak ale může zařídit. Třeba teď by už to tak nešlo.

vkackah
26. zář 2017

@venda25 ja castecne muzu taky pracovdlat z domu, bohuzel nemame homeoffice takze bud nemocenska nebo dovolena.. uvidim po kontrole v utery..

venda25
26. zář 2017

@marryline kdy jdeš na další kontrolu?

venda25
26. zář 2017

@vkackah já už bych ted taky zůstala na nemocenské, nebylo by to asi jak vyřešit jinak, i když jsem tenkrát měla energie na rozdávání. Zítra jdu na krev, tak doufám, že to bude ok.

volfici
26. zář 2017

@rosalline já se tak bála hyperstimuláku, že jsem začala s bílkovinama a pitím ještě před stimulací 😂 hned jak jsem vyzvedla léky a pokyny, začala jsem se jimi řídit 🙂

marryline
26. zář 2017

@venda25 až příští úterý. V noci jsem skoro vůbec Nespala, bolesti břicha jsou fakt velké. Snad to brzy bude postupně ustupovat.

Strana