Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@janaspo tak se dívám do plánu, taky to mám 7DC
já se už školím, jak to píchat o))
@rosalline vstup byl 800kc a pak si se mnou hodne povidala o menstruaci o tom jestli mam trapeni o rodicich o jidle o snidani no cca 1.5h povidani a muzu rict ze jsem od te doby fakt v klidu a tak nějak plna nadeje. Predepsala mi caj jeden od menstruace do ovulace a jiny po ovulaci do menstruace a merim bazalni teplotu
Ahoj chci se zeptat ..Má někdo zkušenost s IVF bez ET,kvůli riziku OHSS nebo jiného zdr.důvodu a proběhl až KET ?

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Dnes jsme se po uvodnich testovanich rozhodli, ze jdeme do ivf a se stimulaci zacnu uz v říjnu. Snazime se uz tri roky, ja mam jen 1 vejcovod a asi ani neovuluji v kazdem cyklu, tak neni na co cekat.