Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Asi nejake znameni dostala jsem se k dr maxovi tak ze si koupim test a testnu uz zitra a oni nemeli ani jeden ze jim prijdou zitra😂nic nebude.....
Holkyyy, potřebuji radu Když odeberou vajíčka, oplodní je a pošlou na genetiku Za jak dlouho jsou výsledky???? prosím?
Holky jsem dnes 7.den po ket a rozjizdi se u me asi chripka boli me v krku a na hrudi asi prudusky vadi to kdybych byla tehotna???
Holky už dvě hodiny brečím. Ve zprávě jsem se dočetla že mám zvětšeny vaječník 6x4cm a hrozí přetočeni😢 nevíte prosím čím je to způsobeno? Jestli tím hyperstimulacnim Syndromem? Jsem psychicky úplně v háji. Děkuji.
@koudulinka nejlepsi to neni, ale taky jsem byla nachcipana.. muzes si vzit paralen caj s medem.. atd..
Jo a PGD našich embryí - ze 3 zůstalo jedno vhodné k transferu, tak snad z něj někdy bude brácha nebo ségra.....
@volfici ahojky, míč ti gratuluji k miminku :* hcg jsem měla 2100. Bohužel mám hyperstimulak a 2 velké cysty 6cm na každém vaječníku. Navíc mám zvětšeny vaječník, tak hrozí přetočeni 😢😢😢 musím jen ležet. Já hyperstimulak ani nestudovala protože jsem měla minimální stimulaci. V tom šoku jsem se zapomněla zeptat dr. Z jakého důvodu hrozí přetočeni vaječníku, nevíš zda je to tím hyperstimul. Syndromem? Miminko mám vyfoceno na utz. Má 0,38cm.
@marryline zlato s tím hcg se nestresuj. Úplně normální výška hcg. Ty cysty jsou blbě ale teď si té budou hlídat. Nebrec. Jen si ublížis. Pij oij pij. Protifar je bílkovina tu sem pila. Jogurty atd. Vše bude dobrý. Zkus tu Zadat otázku ba to téma. Nebo hned ráno Volej dr ať ti to vysvětli
@koudulinka tak co lékárna? už se dovybavila: 🙂
@venda25 nevim jsem z vesnice a do mesta pojedu az zitra...😂

@rosalline Před rokem a pár měsíci jsem musela podstoupit revizi po ZT ... a od té doby se nám nedaří. Navíc jsem měla spoustu komplikací po té revizi až dr pojala podezření na endometriozu. A taky spermiogram nám nevyšel ukázkově - špatná morfologie a "rychlost" ...