Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@rosalline Joo, podle mě děláš moc dobře. Kdybych to bývala tušila že i po minimálce se to může stát nebo kdyby mi to aspoň dr. Doporučila, tak jsem se tomu mohla třeba vyhnout. Já už ani nevím co jsou těhotenské bolesti a co cysty a vaječníky. Celé břicho je bolavé, píchá mě v tom, tlačí a řeže. Ale potom když si vezmu utz do ruky a vidím tu naši malou tečku tak jsem happy 😍
Holky jen pro zajímavost (jelikož se nudím) 😀 dívali jste se do čínského kalendáře jake vám podle oplodnění vychází pohlaví dítěte? 😀
@venda25 já měla snad všechny příznaky. Od bolesti hlavy po to břicho. Právě jsem tu i několikrát psala, že mám dost intenzivní příznaky. Dr. Mi říkala že je to normální,kor u vyššího hcg 🙂 což já mám přes 2000 a říkala že vzhledem k době kdy mi mimi zavádění, tak je to ideální a odpovídající hcg. Ničeho se neboj. Navíc když jsem ve stresu tak mi přijdou bolesti větší.
@venda25 až za 14 dní na utz? No někdo to tak má. U nás v centru se chodí na krev a utz každý týden. Chápu že to čekání je na nic. Ale kdybys byla moc nervózní tak si zavolej do centra zda můžeš v pondeli znovu na krev ať jsi klidnější. Ale opravdu bych si nedělala starosti. Kdy jsi měla první den poslední MS?
Děvčátka má drahá, po kolika dnech jste měla odběr vajíček? Nejflexibilnější, co dělá i odběry i vyšetření, mi může dodat výsledky až 9.10. Já nemohu dohnat jiného internistu na předoperační vyšetření. Museli jste ho také mít?

@marryline ...to je dobře! Neboj, jestli nekrvácíš atd., tak je v děloze v bezpečí. 😘 Jinak, co činíš, dobře činíš :o))). Mně je bude dnes drahouš kupovat jako prevenci...