icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
27. zář 2017

@marryline ...to je dobře! Neboj, jestli nekrvácíš atd., tak je v děloze v bezpečí. 😘 Jinak, co činíš, dobře činíš :o))). Mně je bude dnes drahouš kupovat jako prevenci...

rosalline
27. zář 2017

@marryline hele, hned to přeposílám drahoušovi.....:o))) díky.

rosalline
27. zář 2017

@marryline ten protifar ti doporučili doktoři? to neznám :o)

marryline
27. zář 2017

@rosalline Joo, podle mě děláš moc dobře. Kdybych to bývala tušila že i po minimálce se to může stát nebo kdyby mi to aspoň dr. Doporučila, tak jsem se tomu mohla třeba vyhnout. Já už ani nevím co jsou těhotenské bolesti a co cysty a vaječníky. Celé břicho je bolavé, píchá mě v tom, tlačí a řeže. Ale potom když si vezmu utz do ruky a vidím tu naši malou tečku tak jsem happy 😍

marryline
27. zář 2017

@rosalline ano to mi přímo napsala dr v centru. Má 87.2 bílkovin což je Mega. Ty nutridrinky moc nemají. Cena balení 262kc

marryline
27. zář 2017

Holky jen pro zajímavost (jelikož se nudím) 😀 dívali jste se do čínského kalendáře jake vám podle oplodnění vychází pohlaví dítěte? 😀

marryline
27. zář 2017

@rosalline můj přítel včera kvůli nutridrinkum objel 6 lékáren 😀 všude se divili že ho nemají a objednávali ho. Jinak chuťově jsou výborné 🙂 mám čokoládové a lesní plody 🙂

vkackah
27. zář 2017

@marryline me hledala kamaradka.. pry kluk.. jak byla tehotna ona, tak ji to vyslo..

marryline
27. zář 2017

@vkackah jo? Mě vychází holčička. Tak jsem zvědavá 🙂

venda25
27. zář 2017

@marryline teda ale ten čas se dneska vleče pomalu. Taky ti bývá blbě, mě dost bolí hlava a dneska se mi motá i palice. A nevím jestli to je dobré nebo špatné znamení 🙂 Odpo napíšu.

luciebx
27. zář 2017

@marryline taky sem pila

vkackah
27. zář 2017

@venda25 ja mam to same..mota se mi hlava a den se vlece jak nevim comm

marryline
27. zář 2017

@venda25 já měla snad všechny příznaky. Od bolesti hlavy po to břicho. Právě jsem tu i několikrát psala, že mám dost intenzivní příznaky. Dr. Mi říkala že je to normální,kor u vyššího hcg 🙂 což já mám přes 2000 a říkala že vzhledem k době kdy mi mimi zavádění, tak je to ideální a odpovídající hcg. Ničeho se neboj. Navíc když jsem ve stresu tak mi přijdou bolesti větší.

venda25
27. zář 2017

@marryline právě mi přišlo na nějaké příznaky brzo, ale ať jsou jaké jsou, hlavně když to dobře dopadne.

venda25
27. zář 2017

@marryline tak krev je pozitivní 🙂 ale jen 223,3hcg, prý je to ale dostačující, mě to ale přijde málo :( má s tím někdo zkušenost? já se bojím, že je to málo

hanyas
27. zář 2017

@venda25 gratuluju, vypada to dobre 😉 dulezity je, aby se hCG za dva dny zdvojnasobilo 😉

venda25
27. zář 2017

@hanyas asi jsem v panice, ale oproti ostatním co mají všechny přes 1000 :( chjo, za 14 dní UTZ

hanyas
27. zář 2017

@venda25 kolikaty jsi den po transferu? Nekdo ma hCG 100 a dopadne to dobre, nekdo ma hCG 1000 a skonci to spatne. Fakt jde hlavne o ten spravnej narust 😉

marryline
27. zář 2017

@venda25 kolikaty si dnes týden? Já v pondělí byla 4+4 a 2100hcg. Ale každá to má úplně jinak. Podle mě je to v pořádku 🙂 máš někde napsáno kolik máš progesteronu a estradiolu?

venda25
27. zář 2017

@marryline tak ty dva poslední výrazy teda fakt napsané nemám, teď jsem si volala do Caru o výsledky a řekli mi jen toto

marryline
27. zář 2017

@venda25 až za 14 dní na utz? No někdo to tak má. U nás v centru se chodí na krev a utz každý týden. Chápu že to čekání je na nic. Ale kdybys byla moc nervózní tak si zavolej do centra zda můžeš v pondeli znovu na krev ať jsi klidnější. Ale opravdu bych si nedělala starosti. Kdy jsi měla první den poslední MS?

venda25
27. zář 2017

@hanyas KET přesně před 14 dny ve středu, říkali, že jak je to nad 100, tak je to dobré, ale potvrdí se až na UTZ, u prvního jsem měla přes 400

venda25
27. zář 2017

@marryline no právě, až za 14 dní, poslední MS 25.8.

hanyas
27. zář 2017

@venda25 jestli chces byt v klidu, zajdi si na krev, klidne jako samoplatce, jeste v patek. Kdyz bude kolem 400j. je to dobre znameni 😉

marryline
27. zář 2017

@venda25 pokud bylo KET před 14 dny tak jsi o týden min než já, takže buď v klidu. Četla jsem že po 14 dnech se začne hcg každý den zdvojnásobovat.

hanyas
27. zář 2017

@marryline kazdy den ne, jednou za 2dny. Pozdeji se ten narust jeste zpomaluje 😉

marryline
27. zář 2017

@venda25 aha takže dnes bys měla být 4+5,tak nějak jako já. Já jsem 4+4. První den MS jsem měla 26.8.

marryline
27. zář 2017

@hanyas aha, já četla že to prave roste rychle.

rosalline
27. zář 2017

Děvčátka má drahá, po kolika dnech jste měla odběr vajíček? Nejflexibilnější, co dělá i odběry i vyšetření, mi může dodat výsledky až 9.10. Já nemohu dohnat jiného internistu na předoperační vyšetření. Museli jste ho také mít?

hanyas
27. zář 2017

@rosalline ja predoperacni ani jednou nepotrebovala. Vzdy mi jen v CARu vzali krev 😉 ale zalezi na centru, na tvem zdrav.stavu a asi i na veku.

Strana