icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

rosalline
27. zář 2017

@vkackah jaktože to nedokázali odhadnout už na začátku, v

rosalline
27. zář 2017

@vkackah viď?

marryline
27. zář 2017

@hribek mě byl sport vyslivne zakázán při stimulaci. Chodila jsem do fitka 4x až 5x týdne, ale bohužel kvůli stimulaci jsem musela sport úplně vynechat.

hribek
27. zář 2017

@marryline aha no budu se muset zeptat dr

vkackah
27. zář 2017

@rosalline pry nejdrive zkousi jak moje telo bude reagovat.. ale to amh mi mohli udelat hned a ne az pri druhem a jeste : noo ale za to se plati.. tak jim rikam: tech 600 uz je nic oproti celkove cene a pokud to pomuze..

vkackah
27. zář 2017

Holky jeste 6x se vyspim a budu videt toho koliska v brisku.. snad teda bude vse ok.. se nemuzu dockat a na nic jineho nemyslim..

venda25
27. zář 2017

@rosalline tááákže jsem dohledala moje druhé IVF, odběr byl 14.den od 1.dne MS. Lék jsem měla Puregon 300 a Puregon 900, Orgalutran 0,25, píchala jsem od druhého den MS, odebráno 8 oocytů, všechny napíchaný, vydržely čtyři, ET neúspěšný, KET neúspěšný, teď další Ket, ten už určitě vyjde a na mrazáčku 1xHB/2

rosalline
27. zář 2017

@vkackah to je hezké! To bude slziček... půjdete tam s partnerem?

marryline
27. zář 2017

@vkackah juuuu😍já taky počítám dny. V úterý jdu na kontrolu zda hyperstimulak ustoupil a uvidím zase mimi. Taky se nemůžu dočkat😍

koudelka82
27. zář 2017

Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ultrazvuku, vše ok, příští týden začnu stimulovat .
Chystá se taky někdo příští týden ? 🙂
Akorát mě dnes začalo bolet v krku, má někdo nějaké babičkovské rady, jak to rychle poléčit? 🙂

rosalline
27. zář 2017

@koudelka82 zapotit se 🙂

koudelka82
27. zář 2017

@rosalline dekuju, už na tom pracuju 🙂

jeanne_g
27. zář 2017

@koudelka82 Ahooj,já taky začnu stimulovat pristi týden, podle toho jak ms dorazí.🙂 A v krku mě taky škrábe.😖Tak snad to vyléčíme, zkus zazvorovy caj🙂

vkackah
28. zář 2017

@koudelka82 klasicky priessnitzuv obklad..

vkackah
28. zář 2017

@rosalline rikal ze se mnou bude chodit na vsechy kontroly, tak jsem zvedava jsk dlouho mu to vydrzi.. :D

rosalline
28. zář 2017

Dobré dopoledne děvčata, u mě pokračují šílené ms bolesti, v noci snad 18x na záchodě, 4 panadoly ve mně. Dnes jsem píchala po druhé 300 jednt. Piju a baštím protein.... zatím žádné pocity 🙂

rosalline
28. zář 2017

Jak se máte vy dnes?

rosalline
28. zář 2017

@jeanne_g ahoj, jdeš do toho také poprvé?

koudelka82
28. zář 2017

@jeanne_g Ahoooj 🙂 tak to jsem rada, ze tady budu mít nějakou spolubojovnici, můžeme se navzájem podporovat 🙂 je to tvé 1.ivf ? Moje druhé. Ten krk snad budeme mit do příštího týdne vyléčený. Me jak chytne krk, tak to je cele zle, většinou se mi to rozjede tak, ze až antibiotika pomůžou a ty prave teď vůbec nechci, tak doufám, ze zaberou bylinky, zabaly atak 🙂

koudelka82
28. zář 2017

@vkackah dekuju, vyzkousim 🙂

janaspo
28. zář 2017

@rosalline Ahoj 🙂 tak s těmi bolesti to máme stejné... V noci jsem se budila a zapijela Aulin... Ráno druhá injekce.

rosalline
28. zář 2017

@janaspo já se dřív dopovala ibalginem po hrstech. Ale teď zkouším mírnější panadol. Trochu ty bolesti utlumí, ale jsou pořád. Dnes jsem to dala sama, nechtěla jsem partnera budit. Musela jsem si představovat, že ten špek není můj 😎

janaspo
28. zář 2017

@rosalline U mě jsou ty bolesti o to horší kvůli endo .... Ale zatím neomdlívám tak je to dobrý :D Tak to máš můj obdiv ... manžel si natočil budík :D

rosalline
28. zář 2017

@janaspo tak ten je zlatý. Máš těžkou endometriozu?

janaspo
28. zář 2017

@rosalline Mám cystu... Ale poslední měsíce to bylo peklo :(. Proto i to rozhodnutí na IVF

juliia
28. zář 2017

@koudelka82
Na krk mi zabira osvědčena tymianiva mast.

@rosalline
Mas takovouhle reakci na stimulaci jo? Ja jsem poprve ani nevedela, že neco píchám, až pred odberem jsem tahala břicho, ale bolesti nebyly.
Tak snad je to jen na tom startu a prejde to.😘

jeanne_g
28. zář 2017

@koudelka82 @rosalline No já už jdu potřetí. Tak snad to tentokrát klapne. Jsem zvědavá, kdy přijde ms. Mám teď jiny protokol a nově Gonal, zmenili jsme centrum. Ale krk už dneska dobrý,asi zabralo to pěkné počasí 🙂 Jaký mate protokol, holkya čim budete stimulovat?

linusha
28. zář 2017

@jeanne_g to to teda neskutečně letí že už jdes na 3. není to tak dávno co jsi šla na první.
Koukám že to máme dost podobné - Helios, 3.IVF jinde s Gonalem🙂 Pamatuji si dobře že jste přešli do Reprofitu či Reprogenesis?

jeanne_g
28. zář 2017

@linusha Jee,ahoj 🙂 co lázně, jsi tam teď, nebo už i zpět? Jj, dobře si to pamatuješ, jdeme do Rg 🙂 Gonal už mám doma v lednici,tak jsem fakt zvědavá, jak na me zafunguje.

linusha
28. zář 2017

@jeanne_g do lázní jsem nastoupila teď v neděli a je to tu fajn, jen na začátku byly drobné trable, ale to už je pryč :- )

Strana