Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Holky jeste 6x se vyspim a budu videt toho koliska v brisku.. snad teda bude vse ok.. se nemuzu dockat a na nic jineho nemyslim..
@rosalline tááákže jsem dohledala moje druhé IVF, odběr byl 14.den od 1.dne MS. Lék jsem měla Puregon 300 a Puregon 900, Orgalutran 0,25, píchala jsem od druhého den MS, odebráno 8 oocytů, všechny napíchaný, vydržely čtyři, ET neúspěšný, KET neúspěšný, teď další Ket, ten už určitě vyjde a na mrazáčku 1xHB/2
Ahoj holky, tak jsem byla dnes na ultrazvuku, vše ok, příští týden začnu stimulovat .
Chystá se taky někdo příští týden ? 🙂
Akorát mě dnes začalo bolet v krku, má někdo nějaké babičkovské rady, jak to rychle poléčit? 🙂
@koudelka82 zapotit se 🙂
@rosalline dekuju, už na tom pracuju 🙂
@koudelka82 Ahooj,já taky začnu stimulovat pristi týden, podle toho jak ms dorazí.🙂 A v krku mě taky škrábe.😖Tak snad to vyléčíme, zkus zazvorovy caj🙂
@koudelka82 klasicky priessnitzuv obklad..
Dobré dopoledne děvčata, u mě pokračují šílené ms bolesti, v noci snad 18x na záchodě, 4 panadoly ve mně. Dnes jsem píchala po druhé 300 jednt. Piju a baštím protein.... zatím žádné pocity 🙂
Jak se máte vy dnes?
@jeanne_g Ahoooj 🙂 tak to jsem rada, ze tady budu mít nějakou spolubojovnici, můžeme se navzájem podporovat 🙂 je to tvé 1.ivf ? Moje druhé. Ten krk snad budeme mit do příštího týdne vyléčený. Me jak chytne krk, tak to je cele zle, většinou se mi to rozjede tak, ze až antibiotika pomůžou a ty prave teď vůbec nechci, tak doufám, ze zaberou bylinky, zabaly atak 🙂
@vkackah dekuju, vyzkousim 🙂
@koudelka82
Na krk mi zabira osvědčena tymianiva mast.
@rosalline
Mas takovouhle reakci na stimulaci jo? Ja jsem poprve ani nevedela, že neco píchám, až pred odberem jsem tahala břicho, ale bolesti nebyly.
Tak snad je to jen na tom startu a prejde to.😘
@koudelka82 @rosalline No já už jdu potřetí. Tak snad to tentokrát klapne. Jsem zvědavá, kdy přijde ms. Mám teď jiny protokol a nově Gonal, zmenili jsme centrum. Ale krk už dneska dobrý,asi zabralo to pěkné počasí 🙂 Jaký mate protokol, holkya čim budete stimulovat?

@vkackah jaktože to nedokázali odhadnout už na začátku, v