Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
Já byla normálně funkční druhy den. Den opu bylo trosku bolestivé ale dalo se to. Záleží jak ti bude.
Ahoj holky prosim je tady nektera komu vysel treba az 2.ket?byla jsem ted na 1. A nic potrebuju uklidnit
@koudulinka neboj... IVF je opravdu o stesti a o poctu transferu. Nekdy si miminko dava na cas, ale (pevne verim, ze) az prijde spravny cas, docka se kazda z nas 😘
@koudulinka neboj, málokomu to vyjde na poprvé....Záleží na mrňousovi, jak je silný a jestli chce bojovat. Dočkáš se, věřím tomu.
@marryline
Ahoj, nee, jeste je na testovani brzy. Dnes je to tyden od transferu 3 denniho embrya, podle chytrych clanku by se teprve ted melo zavrtavat. A nebo mam zacit testovat?
Kazdopadne priznaky mam typicke pms. Bolest v podbrisku, bolest kycli, plynatost. Jako kazdy mesic par dni pred menzes.
@rosalline Ahoj 🙂. Tak jak jsi dopadla? Já musím stimulovat dál a ve středu další UTZ ... Levý vaječník prý reaguje líp, pravý kvůli cystě hůř ... Dr. napočítala tak 10 folikulů. Neřekla jestli je to dobře nebo špatně, takže jsem odcházela taková rozpačitá. Jinak včera večer teda pekelná bolest hlavy a můj stav je tak nějak celkově na nic - prý to musím vydržet.
Ahoj 🙂, jsem tu nová. Mám za sebou třeti ivf. Prvni 7 emryi, ale bohužel po čtvrtém dni se přestávali postupně vyvijet. Pri druhém dva oocyty a nic. Třeti 2 embrya, jedno se druhý den přestávalo vyvijet u druheho čekáme.
Chtěla bych se zeptat jestli máte nějaká zkušenst s dárcostvím oocytu?
A na kolik to cca vyjde finančně.
Moc děkuji
@amboseli
Ahoj...ja mam za sebou 1 nativ s jednim oocytem, transfer 3.den , bohuzel v 8.tt revize, pak jsme nativ zkusili znovu, bohuzel folikul byl bez zisku oocytu, po pregnylu jsem spinila, pp se vajicko uvolnilo pred punkci. A ted v srpnu jsem mela sve 1.klasicke IVF, 11 folikulu, 6 zralych oocytu, z toho pouze 2 jednickove blastocysty, posilali jsme na PGD a nebyla vhodna k transferu...takze obrovske zklamani...
Novy nádech a ted cekam na 1.konzultaci v jinem CAR...prave dárcovství zvazujeme, ale manzel se na to zatim moc netvari. Uvidíme co nam reknou. Ted mi bylo 39.
Jinak v předešlém CAR mi rekli darcovstvi at počítám 100 tisíc, uz jsem samoplatce a normální IVF 70000. Tak počítám rozdil 30 tisíc s darovanymi vajicky.😲
@janaspo ahoj, já jsem dopadla obdobně :o)))))))))))))))))). V pravém vaječníku je 8 vajíček a levý nenašla..:o). Prý až dorostou více, bude ho i lépe vidět. Taky budu dál stimulovat Menopur 300 a nějaký Certeintude :o)), napíšu ten název později.... Na ultrazvuk jdu ve čtvrtek. Odběr vajíček vidí na sobotu, spíše pondělí. Jinak se cítím ok...až na ty tlaky...vidina ještě celého týdne je pro mě dost děsivá....
@rosalline
On klesne pod tíhou rostoucích folikulu, uvidis, že příště uz bude vidět. Mela jsem to podobne.😉
Cetrotide je na blokovani predcasneho prasknuti folikulu. Me ta injekce palila, jinak vse probihalo v pohodě.
Ja se nakonec napsala do dvou CAR a driv mi dali termin jinam nez do Cube, takze jdu tam. Dostala jsem kontakt od zname. Byla jsem tam dnes.
Holky,tak uz zitra.. 1.utz.. jsem nervozni.. jinak moje priznaky - nemuzu ani citit zadne maso, hlavne kureci..prakricky jsem posledni dny na mlecnych vyrobcich, jen pomysleni na neco jineho a mam po hladu.. a pak nocni chozeni na wc a neschopnost znovu usnout..
Holky poradite dnes jedu na krev po ket podle testu vim ze nic a dostala jsem to dnes1.dc mame jeste2 mrazacky mam a muzu jit hned do 2.pokusu????
@koudulinka to mě mrzí :( , určitě můžeš jít hned na další, já šla bych do toho šla taky hned, radil mi to tak i můj doktor, říkal, že je to lepší a není na co čekat

@evik19 ahojky, já šla hned další den po odsati do práce. Záleží co děláš? Já v kanceláři a bylo mi fajn.