icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

venda25
3. říj 2017

@luciebx jééé tak to je krásný, je vidět, že se mrňuskovi daří, už aby jsme to taky tam měli.

luciebx
3. říj 2017

@koudulinka Ach jo. To je mi líto. Člověk se těší na // pak srdíčko. A pak muže furt ještě přijít rána. Drz se

hanimili
3. říj 2017

@luciebx
Však to ja chápu taky ale když to nejde tak to proč to nezkusit.😉

luciebx
3. říj 2017

@venda25 uvidíš. Vše bude. Já už tomu přestala věřit. Začala jinou práci atd a bum. Ket vyšel.

luciebx
3. říj 2017

@hanimili přesně. Zkusit se má vše

venda25
3. říj 2017

@vkackah určitě to dožene!!!

marryline
3. říj 2017

@venda25 ahoooj, akorát jdu z kontroly 🙂 mimi v pořádku. Už má i srdeční reakci 🙂 hyperstimulak ustupuje a cysty mají o 1cm méně, takže super. Ale musím zůstat ještě doma, takze do práce už asi ani nepůjdu :/co typy? 🙂

chiara75
3. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Ahoj, držím palce, to vypadá dobře!

juliia
3. říj 2017

@marryline
To je krasna zprava! 👍😍
Tak si to uzivej a odpocivej!🙂

juliia
3. říj 2017

@koudulinka
To je mi lito. A co ted, planujete dalsi pokus? Nebo zvazujete i darcovstvi?
Ja mela zamlkle jedno. Drz se!😘

venda25
3. říj 2017

@marryline no tak to je krásná zpráva, vše je tedy jak má být, jen pěkně odpočívej, nic ti neuteče... já už chci taky vidět srdíčko ❤

vkackah
3. říj 2017

@marryline to je super... v jskem jsi tydnu presne??

vkackah
3. říj 2017

Tak ve zprave mam ze jsem 6+4 dle tech kalendaru na vypocet bych mela byt 6+6 tak at mi nerika, ze mimi je opozdene.. to resi 2 dny?? A dle tech kalendaru by melo byt videt srdicko az pristi tyden.. tak snad to bude ok..

hanyas
3. říj 2017

@vkackah no vidis. Takze zadny stres 😉 dva dny jsou jako nic 🙂

venda25
3. říj 2017

@vkackah přesně, dva dny jsou naprosto nic, buďte oba v klidu 🙂

koudulinka
3. říj 2017

@venda25 genetika v poradku pry nahoda

venda25
3. říj 2017

@koudulinka tak neváhej a jdi do toho, kam chodíš do caru?

koudulinka
3. říj 2017

@juliia darcovstvi urco ne vajicka mam v poradku zkusime 2.ket...

koudulinka
3. říj 2017

@venda25 do sanusu jojo zkusime 2.ket...zitra budu 1.dc takze ovesnou

marryline
3. říj 2017

@vkackah měla bych být 5+3,ale jsem podle dr. 5+5tt.Mimi má 0,24mm. Opožděně? To si nemyslím, každá to máme jinak. Kolik jsi měla mm miminka?

marryline
3. říj 2017

@venda25
@juliia dekuji❤😘

vkackah
3. říj 2017

@marryline to mi nerekl, ani ve zprave to neni.. tam mam: uz v deloze plod 6+4, AS nevidim, YS+, okoli bpn. Dgn: hrozici potrat

marryline
3. říj 2017

@vkackah já to mám vypsané. A kdy máš další kontrolu? Odpočívej a bude to dobré uvidíš :*. Já mám zase ty blbě cysty :/

vkackah
3. říj 2017

@marryline pristi tyden ve stredu, to budu 8+0 dle PM.

gabcat
3. říj 2017

@vkackah My jsme měli malou opožděnou ještě víc a za chvíli jde ven 😉 a co se týče srdíčka - taky hodně záleží na kvalitě ultrazvuku takhle na začátku. Tak budu držet palce na další kontrolu

vkackah
3. říj 2017

@gabcat dekuji za povzbuzeni.. dneska je mi na nic.. zitra snad bude lepe.. a kdy u tebe bylo videt srdicko??

koudulinka
3. říj 2017

@luciebx jo no to je to nejhorsi clovek si vytrpi nez otehotni a kdyz uz tak zase rana...

gabcat
3. říj 2017

@vkackah Srdíčko jsme vidět měli už na tom prvním ultrazvuku, ale sama doktorka v caru říkala, že je to maličké. Že třeba u jiného doktora by ještě ani nebylo vidět. Ono každé embryjko se vyvíjí svým tempem. Takže dopředu určitě neztrácet hlavu

volfici
3. říj 2017

@vkackah nestresuj se, bude to dobrý, opravdu stačí o milimetr víc nebo míň změřit a jsi hned několik dní pozadu nebo dopředu. A srdíčko naskočí! 🙏

marryline
3. říj 2017

@vkackah neboj, moje kamarádka slyšela srdíčko az 6+5. Jak holky píšou záleží na správném změření. Nestresuj se a odpočívej. Miminko je v pořádku😘 pro tvůj klid nechceš zajít ke svoji gyn? Já chodím do centra ale jak mi našly cysty tak jsem byla psychicky mimo a šla ke svoji gyn a ta mi řekla na to zase svůj názor a pěkně mě uklidnila.

Strana