Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudulinka Ach jo. To je mi líto. Člověk se těší na // pak srdíčko. A pak muže furt ještě přijít rána. Drz se
@rosalline Ahoj, držím palce, to vypadá dobře!
@koudulinka
To je mi lito. A co ted, planujete dalsi pokus? Nebo zvazujete i darcovstvi?
Ja mela zamlkle jedno. Drz se!😘
Tak ve zprave mam ze jsem 6+4 dle tech kalendaru na vypocet bych mela byt 6+6 tak at mi nerika, ze mimi je opozdene.. to resi 2 dny?? A dle tech kalendaru by melo byt videt srdicko az pristi tyden.. tak snad to bude ok..
@venda25 genetika v poradku pry nahoda
@koudulinka tak neváhej a jdi do toho, kam chodíš do caru?
@juliia darcovstvi urco ne vajicka mam v poradku zkusime 2.ket...
@venda25 do sanusu jojo zkusime 2.ket...zitra budu 1.dc takze ovesnou
@luciebx jo no to je to nejhorsi clovek si vytrpi nez otehotni a kdyz uz tak zase rana...
@vkackah neboj, moje kamarádka slyšela srdíčko az 6+5. Jak holky píšou záleží na správném změření. Nestresuj se a odpočívej. Miminko je v pořádku😘 pro tvůj klid nechceš zajít ke svoji gyn? Já chodím do centra ale jak mi našly cysty tak jsem byla psychicky mimo a šla ke svoji gyn a ta mi řekla na to zase svůj názor a pěkně mě uklidnila.

@luciebx jééé tak to je krásný, je vidět, že se mrňuskovi daří, už aby jsme to taky tam měli.