Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fanunka také jsem přemýšlela jestli jít do 3 ivf. Je to velice náročné na psychiku. Když jsem o tom mluvila s doktorem, tak mě řekl, ať do toho jdeme už jenom proto, že to hradí pojišťovna. Tak jsme do toho šly. Jsem zase tam kde jsem byla, ale zase si říkám, že jsem pro to udělala vše co jsem mohla. Ale teď už vím,že do dalšího nejdu. Proto se začínám zajímat o dárcoství vajíček. Ale bohužel co se zatím dozvídám je to moc peněz.
Holky, ztracim nadeji.. prestavaji mi tehotenske priznaky.. prsa neboli, maso mi nevadi, podbrisek je taky v pohode... nejak vnitrne citim ze to nevyslo.. ☹ 😢
@vkackah
Ono zo nepoznáš...příznaky mohou kolisat. Ja treba mela nauzeu a nadýmání cely den, prsa bolela jako cert, test silil a bylo to zamlkle.
At ti to cekani rychle utece a je to v pořádku. Příznaky nic nevypovidaji ...uvidis treba to bude dobré....ta ztrata nebyla žádná propastna.😘
Dobrý večer. Mohu se k vám přidat? 27.9 byl náš první Et. Měli sme jenom 1embrio po Pk. A dnes jsem začala málo krvácet. Bojím se, že je to ztracené.
Ahojte, nema tu niekto prosím prosím V BRNE Ovitrelle injekciu? Mala som si ju pichnut dnes vecer, ale nepodarilo sa mi ju dnes kupit tak ju mam objednanu na rano..nie je tu niekto, kto by mi ju este dnes vedel poskytnut a zajtra by som vratila tu objednanu?pridem kamkolvek v brne, dakujem
@henitka Vítám tě.. slabé zašpinění nebo růžový výtok je OK.. může to být zahnizdění nebo v době, kdy jsi čekala MS... zkus si udělat test.. já jsem 13 den po KET zakrvácela fakt hodně (kusy sliznice atd), zavolala jsem na non stop linku, navýšili mi utrogestan a prcek je zatím tam kde má být (snad už i se srdíčkem).. ještě neztrácej hlavu, na to je času dost..
@rosalline Ahoj 🙂... Prohlídka dopadla dobře.... Dle Dr. vše tak jak chtěla. Optimální počet foliku, rostou všechny tak nějak stejně. Dostala jsem další injekce a příští týden punkce. Spíš jen od včerejška slyším jak je první ivf spíš taková zkouška.... Že to nevychází... Tak se musím nějak hodit do pozitivna 🙂. Jinak břicho větší a je mi jak na houpačce. Chvíli dobře a pak zle. Co ty?
@janaspo já tEš sedím v čekárně. Folikulů je hodně, ale nemůže říct, kolik bude odběr. Tipuje kolem 15-16. Folikuly měří kolem 15. teď dva dny léky. V sobotu ovitrelle a v pondělí odběr. Tlaky mám na obou stranách a občas taková slabost, jako bych měla cihly na hlavě. V po je hned oplodní a pak do konce týdne kultivace, odběr na genetiku a měsíc čekání na výskedky ☹
😢 to mě moc mrzí. Máš přijet až k MUDr. až ve středu. To tě nechají tak trápit. Test si dělat nebudeš?

@linusha Ahoj, děkuji za zprávičku. 100tis. je hodně peněz a ještě je prý jenom 15-20% úspěšnost. Já už mám jenom jeden pokus a už se mě do toho nechce. Mám těžkou endrometriozu, na levém vaječníku opakované cysty. Už se snažíme 6 let. Proto přemýšlím nad dárcostvím.