icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

venda25
5. říj 2017

@henitka tak to mě mrzí, nechceš si raději zajít k doktorovi, jestli to nemůže bát něco jiného? silnější krvácení asi není moc dobré :(

henitka
5. říj 2017

@rosalline nevím, jestli mám udělat test, nebo ne. Ještě je asi brzy. A to krvácení pořád trvá a silní. 😢

henitka
5. říj 2017

@rosalline jo až ve středu mám přijet.

henitka
5. říj 2017

@venda25 já jsem volala do Car a řekli mi, že normálně pokračovat v léčbě a mám brát 3×1 tabl ascorutin. My už počítáme s tím, že to nevyšlo. Krev není moc dobré znamení. ☹

amboseli
5. říj 2017

@fanunka Ahoj, je 37 let. Už jsem vyzkoušela všechno možné. Čaje jsou fajn, cvičení je fajn. Ale bohužel mě bylo řečeno, že na endometriozu nic není. A teď, když už vím, že mám špatné vajíčka, tak dárcoství je pro mě ta poslední cesta. Bohužel je finančně náročná

fanunka
5. říj 2017

@amboseli panejo...me je taky 37 a nam bylo řečeno že jsme oba v pořádku a stejne 3 roky nic ani 2 IVF nevyšla 3 oddaluji jak to jde

juliia
5. říj 2017

@henitka
Jsi 7.den po ET? Tak zkus test...uvidis.
Odpocivej a ten ascorutin by ti měl pomoct. Drzim palecky, nadeje umira posledni.😘

venda25
5. říj 2017

@henitka krev sice není dobré znamení, ale taky neznamená definitivní konec. Ascorutin by měl zabrat, odpočívej a zkus zaměstnat hlavu něčím jiným 🙂 držím pěstičky

henitka
5. říj 2017

@venda25 děkuji 😉. Snažím se dělat si práci z domova, ale myšlenky bloudí sem a tam. Ty se máš dobře?

henitka
5. říj 2017

@juliia děkuji za podporu 😘. Test ještě nechci dělat, bojím se vysledku a zklamání. Jojo, naděje je stále 🙂. Uvidíme, co a jak bude

juliia
5. říj 2017

@rosalline
@janaspo

Holky moc vam drzim palce, at to v pondeli vyjde a je co nejvic vajicek.🙏
Hezky vam to klaplo současně, tak se muzete vzajemne alespon podporovat, to je fajn.👍

juliia
5. říj 2017

@fanunka
@amboseli
Holky my se aktivne snazime od mych necelych 37, po roce vsechna mozna vyšetření a na nic se neprislo. AMH 2,5. Horm.profil v norme. 1nativ IVF se zamlklym a jedno nepovedene IVF bez transferu. Zmenili jsme CAR a doktor se tam strasne divil, že jsme v tech 37-38 nevyzkouseli vice možností. Ted mi bylo 39 a kvalita vajicek rapidne klesa.
Ale kdyz nam vsichni tvrdili, že jsme oba zdraví a ze to pujde samo. A hlavne my se ty 2 roky fakt hodně snazili...ovulacni testy, mereni BT, bylinky, vitaminy, masáže....a ted vam reknou, že kvalita vajicek prudce klesa...no jo, ale tak proc se nepovedlo uz dřív?

Proto na nic nečekejte a jdete do dalsiho IVF...my uz jsme samoplatci a je to mazec😲

venda25
5. říj 2017

@henitka jj to znám, myšlenky jsou potvory... já makám jako šroub, příští týden jdu na UTZ a doufám, že budeme mít srdíčko, měla jsem nižší hladinu HCG v krvi při prvním odběru, tak to snad nic neznamenalo a bude to v pořádku

janaspo
5. říj 2017

@juliia Jsi zlatá. Děkujeme 🙂

henitka
5. říj 2017

@venda25 moc držím 👍. Verim, že to dobře dopadne 🙂 dej pak vědět.

fanunka
5. říj 2017

@juliia no joo ye rekne jdi do dalsiho IVF jenze me ry hormony uplne meni osobnost jsem na nervy nespim mam zazivaci problemy a to vse z nervu... kdyz mam po IVF ikdyz nepovedenem jsme uplne jiny clovek nez pred ivf

venda25
5. říj 2017

@henitka děkuji 🙂 musí to dopadnout, s jinou variantou ani nepočítám, i když ty myšlenky.... jdu až ve středu, dám vědět 👍

koudelka82
5. říj 2017

Ahoj holky, tak dneškem jsem začala se stimulaci na me 2.ivf. Pevne věřím, ze to tentokrat vyjde. Musí 🙏 Všem co se také chystají na IVF, OPU, ET nebo už čekají na své vytouzene // přeji hodně štěstí a sil ❤

danask88
5. říj 2017

@juliia Mě by jen zajímalo jak přišli na to že "kvalita vajíček rapidně klesá" To dělali nějaký rozbor vašich vajíček? A v čem klesá? Vždyť vajíčko je jen jedna vaječná buňka, tam není moc jak měřit kvalitu...jo kdyby se vyloženě už neuvolňovaly z vaječníků vajíčka tak pak jo to by přišel přechod a už by to byl problém. Podle mě to vyhlásili od oka kvůli vašemu věku, což mi nepřijde fér vás takhle děsit. Moje prababička vesele rodila děti ještě v 55 letech (celkem 12 dětí) a všechny přirozeně a bez vad a problémů. Spíš klídek a ono to určitě přijde nebo se povede IVF, držím palce! Taky plánuju ještě další děti klidně po 40tce, však jsme ještě tak mladé 🙂

fanunka
5. říj 2017

@danask88 jj presne to me napadlo kdyz jsem cetla prispevek od jullie .... v Caru jsem se ptala jestli mam vajicka v poradku a oni mi rekli ze kvalitu oni nezjisti jen pohledovou kvalitu a jeste hormonalni profil vajecniku... mozna to rikam spatne ale dr koukala do vysledku z krve a rikala ze dle rozboru mam vajecniky jako 20ti leta

tcz
5. říj 2017

@juliia
Juli a co je to vic, co neprovedli v minulem car a v novem se tomu divi?

juliia
5. říj 2017

@fanunka
Zazivaci problemy jsdm zaregostrovala taky...snazim se ted jist zdraveji. Ale nadýmání bylo pri IVF výrazné.

Tak abych to uvedla na pravou míru. Oni mi neudelali zadny test, prave jak píšeš, kvalita se zjistit neda.
Ale bylo mi to receno statisticky. Proste s vekem se kvalita snizuje. Tak se divili, že kdyz jsme meli úspěch s tim nativem proc jsme ho neopakovali.

juliia
5. říj 2017

@tcz
Vice pokusů jsem myslela 😉

juliia
5. říj 2017

@danask88
Dekuju za podporu 😘
Jj, vycházeli prostě ze statistik, ale take to pry jeste nemame vzdávat. Neznamena to, že se mezi 6 vajicky nenaslo to prave, že se nenajde priste.
Musime bojovat!🙏

juliia
5. říj 2017

@fanunka
Jo, to mi řekl doktor taky , že výsledky mam lepsi nez kdejaká třicítka. Hezka informace, ale k nicemu, kdyz se nedari.
A ty dokonce dvacítka koukam 😍👍

fanunka
5. říj 2017

@juliia hmm jojo ja zacala menstruovat az v 16letech takze oproti jinym 37 jsem ve vyhode 🙂

hribek
5. říj 2017

Ahoj holky, dneska jsme byli v CAR asi 2,5 hod. s genetickou pak s dr, koukal se na vajecniky, na jednom mam 4 vajicka na druhym 5. Pristi tyden zacinam stimulovat a cca 26. punkce, prodlouzena kultivace a nekdy zacatkem prosince KET.
Jen me nastvali s penezma. kazdej dr rekne neco jinyho, jeden 26tis, dalsi 36tis, pak jeste prasky a pak mozna jeste doplatek za zmrazeni, to nemuzou doprcic rict tu horni sazbu aby na to byl clovek pripravenej... kdyz uz si to platim tak prece potrebuju vedet kolik to muze maximalne stat, a kdyz to bude min tim lip...

juliia
5. říj 2017

@fanunka
Ja na konci 15 🙂

chiara75
5. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Jasně, ale určitá šance je. Já mám pauzu, tak se snažím tak úplně na to nemyslet, neb bych se už musela zbláznit... Nejdřív v listopadu mě čeká další bitva 🙂 Ale občas to tu sleduju a držím vám všem moc palce!

luciebx
Odpověď byla odstraněná
Strana