Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@absintka19 tak tak, je super, když je něco k zamražení a nemusí se znovu stimulovat 🙂.
Nativ je buď bez hormonální stimulace nebo minimální. Dočetla jsem se, že někteří lékaři doporučují kvůli získání menšího počtu kvalitnějších vajíček.
@absintka19 no to jo. My jsme právě kromě ICSI už neměli co připlácet, protože jsme měli jediný oocyt, takže prodloužení kultivace nedoporučovali a k zamražení jsme nic neměli.
Ale teda ty máš super zásobu mrazáčků 🙂, kdybych mohla, taky bych neváhala s oplozením takového množství a zamražení.
@keeshka tak nech to do mna naperu aj kludne,len nech sa to mimi podari..😉
@cherinka11 tak tak, hlavně ať se zadaří!!
@keeshka tiez sme nevahali :* chceme miminka aspon 3 👶
@cherinka11 taky mame takove pomackane spermie....nemaji se v cem moc hybat, jsou zdegenerovane a asi 7%z nich je vcelku normalnich
@sussah ahoj,tak ako si dopadla,znizil sa ti prolaktin?snad ano..Tak dnes som sa dos tala k papierom Moje je AMH je 1,87 a tvoje?
@cherinka11 výsledky prolaktinu budem mať zajtra. Na gynde mi lekárka tvrdila, že ona odporúča brať krv na ten Prolaktin nie 2-5 deň cyklu ako som bola ale až na 21 deň cyklu. Tak idem ešte aj na 21den.Inak ma to hnevá lebo lekár z Brna chce výsledky prolaktinu a naši lekári napr na gynde a endokrinologii hovoria že im to poistovna nepreplatí. Asi keď budú dudrat tak ešte skúsim obvodného lekára. Moje AMH bolo naposledy 1,4
@sussah No teda sa nestacim cudovat,co tu citam o ochote robit odbery..ako v stredoveku si niekedy na tom Sk pripadam...je to smutne,no urcite to nevzdaj a chod za obvodnym ked bude treba,to cakanie je hrozne..,
Mozno niekde priamo v labaku by ti to za poplatok spravili ak uz nic nevyjde..
@cherinka11 no asi keď už nebudú ochotni,tak to budem riešiť tým labakom. Inak som už včera nevydržala a objednala sa do Brna na 24.4 ...Chcem už ísť aspoň na tú úvodnú konzultáciu a začať si vybavovať papiere pokym ten prolaktin neklesne. A ty sa kedy chystáš?
@sussah ides k Vranovi?ten bol volny 24.4 🙂
Mne sa to zdalo neskoro tak my ideme 6.4 k Otevrelovi..
Do vtedy uz vysledky snad budes mat,a presne aspon budes mudrejsia po konzultacii,dobre si urobila 😉
@cherinka11 Hej si mi nechala termín 😁 No chcela som ísť velmi na skorsiu konzultáciu ale Vrana už so mnou konzultuje mailom vsetky moje výsledky. Tak už by som to nemenila
@sussah no supwer tak ti drzim palce 😀i
@cherinka11 aj ja tebe 😉 Potom sa ozvi ako bolo 😉
Ahoj holky, přidávám se k Vám, v loni na podzim 1. IVF.. bez úspěchu, bez mrazáčků :( tak jsem si dala oraz a ted je na čase to zkusit znovu... čeká nás genetika a pak nová stimulace...
@sussah urcite sa ozvem 🙂
@vkackah ahoj,tento rok ma byt plodny tak to dame vsetky 😉
A aku si mala stimulaciu prvu?
@cherinka11 dlouhý protokol..
Taky se pomaloucku pridavam 🙂 1. IVF mam za sebou (ET - GEU, 2x KET - bez uspechu). Takze zaciname od znova a v jinem centru. Koncem unora jsme byli na 1.konzultaci, mame za sebou odbery na genetiku, imuno a hormonalni profil. Ted cekame na vysledky, 28. 3. mame konzultaci a pokud vse pujde jak ma, koncem dubna bych se mohla vrhnout do stimulace. Tak snad nas v tu dobu bude vic 🙂
@vkackah no mne ho chceli nasadit u nas na Sk,ale nedala som si ho,preto idem do Brna skusit Native alebo slabu stimulku,pisem si teraz s dievcatami,ktorym nevysli ani tri ivf s dlhym protokolom a Nativ vysiel.
Risknem to.
Holky už na me jde zase panika 5.4 mam mít ko zultaci me oplodnovat pul na pul a ja se bojim jak to zvladnu chlap to přijal snad lip než ja
Holky tak ja stale cekam na mesicky! Tak kdyz je nechceme mit, tak je mame a kdyz je potrebuju pro zacatek stimulace tak nikde nejsou 😀

@keeshka u nas vysetreni komplexni, leky, prodl.kultivace, oplodneni 21vajicek, mrazeni 7vajicek a icsi vyslo neco k 50tis 🙂 ale to proto ze jich bylo hodne, mesicni hotel pro mrazacky 230/mesic. Ale stoji to za to.