Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@fonamor ahojky. Je to jak pises. Beh na dlouhou trat. Ale! Nekde tam na nas to miminko ceka, takze to musime vydrzet 😉 ja bych teda byt vama sla nejdriv do embryjka od manzela a potom hupky dupky do darovanych, ale je to na kazdym, jak to citi. Hlavne se nevzdavat. Zkus to brat tak, ze kazdy nezdar je jen dalsi krucek k vytouzenemu cili. Je to potom o trosku snesitelnejsi... drzim prsti, at je vse OK a muzes bojovat uz v tomto cyklu 😉
Tak jsem si dneska na základě středečního slabě pozitivního HCG z krve udělala test a opět sněhobílý. Fakt nerozumím ☹ Tak snad bude v pondělí vše v pořádku, abychom mohli jít rovnou do KET.
@fonamor Ahoj, ja mám tiež pred KETom, máme jediného mrazáčka po 1.IVF. Et ani nebolo kvoli hroziacemu hyperstimuláku. Psychika robí svoje, bojím sa že tým to pokazím...ale ako vravíš, treba veriť že jedného dňa sa to podarí. Budem ti držať palce, nech to tento krát vyjde 🙂
@bambulka247 dekuji. Taky ti moc drzim palecky,at se hezky zavrta a zanedlouho mas krasny pizitivni test.🙂
Ta psychika je opravdu dulezita,jenze jak si porucit porad na to nemyslet,vid?
Ja pujdu po ketu rovnou do prace,aspon tak clovek na chvili vypne. Predtim jsem se doma uzirala a stejne to bylo k nicemu.
@fonamor Tiež plánujem ísť do práce, aj v práci sa mi tie dni keď stále na niečo čakám strašne vlečú. Doma by som to asi nedala. Ja sa stále snažím myslieť pozitívne, ale keď je to naše 1.ivf a 1.ket, a keď vidím kolko cesty tu niektoré museli prejsť kým sa dočkali, tak neviem...
My se doma ted ještě domlouvame žádá nezmenime car ze když to dvakrát v heliosu nedopadlo a skončilo to jak to skončilo zda nezkusime štěstí jinde
@satinem taky jsem měla zato že genetika se před ivf dělá vždy 🙂
@vkackah hodně štěstí 🙂 my to máme úplně stejně jako vy 🙂 v jakém centru to celé podstupujete?
@hanyas v heliosu jsou všichni fajn, držím pěsti ať Vám to vyjde lépe než nám 🙂
@wendissek Vendi, můžu ti říct že to chápu, taky jsme to s mužem po prvním neúspěchu doma řešili zda nezkusíme štěstí jinde, nakonec jsme se rozhodli že dáme Heliosu ještě jednu šanci a když to tentokrát nedopadne, tak půjdeme jinam 🙂 Takže přeji správné rozhodnutí 🙂
Holky.... nějak se nemůžu dát fyzicky dohromady.. technicky mám odmenstruováno, přesto břicho bolí jak na MS, píchání v boku, až zádech... vše od břicha. Cítím se jak vymačkaný citron. A to jsem se do ET cítila fakt dobře. Trochu jsem doufala, že je to mimi,a le to už vím, že není, tak se jen modlím, aby to nebyla cysta, případně něco dalšího, co by komplikovalo plánovaný KET
@vkackah
@wendissek
Holky, já už jsem asi vyléčená ze střídání CARU. Taky jsem to tak dělala, z Prahy do Brna, pak zase Praha, ale jiná klinika atd.. Už jsem se zařekla, že i kdyby se zase nezdařilo, kliniku už měnit nebudu. Přece jen, už tady v té poslední mají naši historii, záznamy atd a popravdě přecházet zase jinam, kde jste zase noví a nemají od vás kromě genetiky, imuno atd nic, je naprd. Pořád si myslím, že je to štěstí, a když se to má zadařit, je defacto jedno, v jakém CAru to bude🙂

Ahoj holky, jdu se k vám přidat, s většinou z vás se znám z různých CARU. U nás poslední IVF hrazené z části pojišťovnou, první ET nevyšel, máme ještě 3 mrazáčky. V pondělí jdu na UTZ a hned bych šla do KETU..
Taky si občas říkáte, když čtete z různých diskuzí, že někdo otěhotní až při 9 pokusu, že to bude jistě váš případ, že přece takové štěstí mít nemůžete, aby se to povedlo na poprvé, podruhé, max potřetí? Počítám teda i KETy🙂...
Po posledním ET, který nevyšel,si pořád dávám za vinu, že je to moje chyba, ikdyž vím, že není.. Strašně se bojím a zároveň těším příštího Ketu, že to zase nevyjde a já už to asi nedám psychicky.. Navíc máme 2x embryo od dárcem jednou manžela. Manžel chce, abych teď šla do dárce, ale moc se mi tato myšlenka nezamlouvá..
Holky, všem vám držím palce, jsme bojovnice, to dáme😉