Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
@koudelka82 držím palce ať snášíš stimulaci bez komplikací a ať folikuly krásně rostou a zrají 🍀
Tak holky, u me dalsi neuspech. Krev negativni. Opet a zas. Mrazacky nemame, tak doufam, ze budu moct zacit hned stimulovat na dalsi, posledni pokus. Vam ostatnim preju hodne stesti.
@rosalline Ahoj, jojo, už jsem v klidu, žádný stres (skoro). No, on je to takový nejistý podnik. Bohužel po 40 to mnoha z nás nevyjde (už špatná vajíčka), je dobře s tím nepočítat na 100 %. Poku Lucie Bílá IVF podstupovala v 41, bude to tak 10 let, tak myslím, že od té doby se minimálně jedna věc změnila - existuje genetické vyšetření embryjí. Dokáží ti dát to správné (pokud takové existuje), tak to je fajn. Jak jí to poškodilo zdraví, nevíš? A už víš, kdy budeš mít odběr?
@volfici moc děkuju, jsi hodná. Jsem napnutá jak kšandy, jak to všechno dopadne a jak porostou folíci 🙂 ve středu jedu na 1.utz 🙂
@janaspo máš stále velké bolesti? Já jen takové, že v sobě nosím dva velké vaky plné vajec... sem taková vačice! 😀 ale ve své kůži nejsem a mám vysoký tlak, ačkoli jsem ho neměla. Taky mám obavy a zároveň se těším, že budu mít stimulaci za sebou. Bývala jsem tenhle týden v práci déle, přišlo to do závěrky, tak abych si mohla vzít pondělí a úterý dovolenou. Jak se připravuješ ty? 🙂
@rosalline @janaspo holky, klid 🙂za prvé s vámi mávají hormony a za druhé oni ti chlapi tohle moc nechápou, je to pro ně moc abstraktní..... Oni si to prožívají jinak 😉 ten můj mi akorát připomněl večer injekce a hlídal abych pila (je to můj velký nešvar). Jinak se vždy jen zeptal po kontrole, kdy jdeme zase.....
@rosalline ahoj. Nás to taky moc mrzí. Teda mně to mrzí hodně a ten můj je takovej nijakej. Podle něho, kdyz to má být, tak to bude. Ze nemám stresovat a mám si užívat to, co mám. Ne ne. Doma jsme se tak domluvili, dáme si pauzu na regeneraci od hormonů a budeme zase čekat na schválení žádosti. My nemáme nic na Ket, protože nám zůstalo jenom jedno 1embrio po PK a to se hned i použilo. Takže budu muset všechno absolvovat znova od začátku. Není to nic nepříjemného, jenom ty hormony že mně dělají hroznou mrchu 😂.
@henitka
Jj..rozumim, taky jsem uplne cítila na sobe zmenu, jak se po nevydarenem IVF začalo telo čistit a pomalu dostávat do normálu. Ted se zase citim fyzicky výborně, ale nebylo to hned. Nacerpejte sily na dalsi pokus a věřte, že se podari.😘
Holky vydržte, uz to tuka na dvere, pak se vam ulevi.😘
@rosalline
To cekani na PGD je dlouhé, preju ti, aby ti to utíkalo co nejrychleji. My se zrovna stěhovali, chce to se necim zabavit.🙂
Tak novinky od nas. Cekame na MS cca za 14 dní by mela dorazit a zkusime soft IVF s jednou tabletkou clostiku na 5 dni...budou pry max 2 vajicka, punkce bez narkozy a budeme věřit, že doroste prave to kvitni vajíčko. Protože na vyssi davky hormonu mi dorustaji i prázdné folikuly nebo nestaci vajicka pořádně uzrat. Jsem zase plna ocekavani...🙏

@janaspo možná je první IVF jen zkouška, ale mě vyšla 😉, tak mysli pozitivně, dobře to dopadne 🙏