icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

volfici
6. říj 2017

@janaspo možná je první IVF jen zkouška, ale mě vyšla 😉, tak mysli pozitivně, dobře to dopadne 🙏

volfici
6. říj 2017

@koudelka82 držím palce ať snášíš stimulaci bez komplikací a ať folikuly krásně rostou a zrají 🍀

janaspo
6. říj 2017

@volfici Moc děkuji. Jsi zlatá. Dnes mám velké bolesti :(... Tak snad bude vše v pořádku. U tebe ať je vše tak jak má 🙂 Ať se daří

tcz
6. říj 2017

Tak holky, u me dalsi neuspech. Krev negativni. Opet a zas. Mrazacky nemame, tak doufam, ze budu moct zacit hned stimulovat na dalsi, posledni pokus. Vam ostatnim preju hodne stesti.

henitka
6. říj 2017

@tcz mrzí mne to a vím, jak se teď asi můžeš cítit. Vím, že to je slabá utecha, ale smůla se raz musí unavit a i na nás sladne štěstí a dočkáme se vytouzenych dětských nozicek v pokojíku. Držím palce a napiš, jak to pokračuje

juliia
6. říj 2017

@tcz
Je mi to lito. Znam to zklamání. Ale ha se taky nehodlám smirit s nezdarem, tak ti fandím a preju hodne stesti do dalsiho pokusu.😘

chiara75
6. říj 2017
Uživatel chiara75 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od chiara75.

@rosalline Ahoj, jojo, už jsem v klidu, žádný stres (skoro). No, on je to takový nejistý podnik. Bohužel po 40 to mnoha z nás nevyjde (už špatná vajíčka), je dobře s tím nepočítat na 100 %. Poku Lucie Bílá IVF podstupovala v 41, bude to tak 10 let, tak myslím, že od té doby se minimálně jedna věc změnila - existuje genetické vyšetření embryjí. Dokáží ti dát to správné (pokud takové existuje), tak to je fajn. Jak jí to poškodilo zdraví, nevíš? A už víš, kdy budeš mít odběr?

juliia
6. říj 2017

@juliia
Holky jdu vas povzbudit, dnes jsem mluvila s pani 44let a pred 3 mesici rodila 1.dite. Vysel ji prvni pokus IVF.🙂
Vic takovych dobrych zprav!

luciebx
6. říj 2017

@tcz to mě vážně mrzí. 😢

luciebx
6. říj 2017

@juliia já to říkám furt ze věk je jenom číslo. Nikdy se holky nevzdavejte

rosalline
6. říj 2017

@chiara75 ty jsi skvělý uklidňovač! 😘 psala o té své štítné žláze. Jestli si dobře pamatuji, začaly jí v té době vylézat ty oči z důlku. Mám být v pondělí v 8:30 na klinice . Zítra píchám ovitrelle + pregnyl

rosalline
6. říj 2017

@juliia skvělá zpráva! Je to klikařka! 😉 nevyzvěděla jsi ještě další podrobnosti? 😀

koudelka82
6. říj 2017

@volfici moc děkuju, jsi hodná. Jsem napnutá jak kšandy, jak to všechno dopadne a jak porostou folíci 🙂 ve středu jedu na 1.utz 🙂

rosalline
6. říj 2017

@janaspo máš stále velké bolesti? Já jen takové, že v sobě nosím dva velké vaky plné vajec... sem taková vačice! 😀 ale ve své kůži nejsem a mám vysoký tlak, ačkoli jsem ho neměla. Taky mám obavy a zároveň se těším, že budu mít stimulaci za sebou. Bývala jsem tenhle týden v práci déle, přišlo to do závěrky, tak abych si mohla vzít pondělí a úterý dovolenou. Jak se připravuješ ty? 🙂

rosalline
6. říj 2017

@tcz taky mě to mrzí. Zůstaň tady s námi, já bych to bez holek tady snášela všechno daleko hůř

rosalline
6. říj 2017

@henitka je mi to moc líto. Ty naděje a zklamání moc bolí. Kdo nezažije, nepochopí. To máš doporučené? Začít zase až v lednu?

rosalline
6. říj 2017

@marryline dvě čárky neuvidím pěkně dlouho. Budu měsíc čekat na genetiku. 😔 to budou nervíky! Jak jste se vlastně dlouho snažili, než jsi se rozhodla car?

janaspo
6. říj 2017

@rosalline Já jsem dnes říkala že jsem takova kvočna :D. Noo dopoledne jsem měla opravdu velké bolesti... Manžel volal i doktorce, prý to může být tou mou endometriozou... Ale Aulin zabral. Jinak žádná příprava. Spíš jsem dnes taková bez nálady... Trošku smutná.

rosalline
6. říj 2017

@janaspo jsem taky tak. Neutrální až smutná... jako bych to už balila dopředu ....

janaspo
6. říj 2017

@rosalline Přesně... Ale nesmíme! Bude to dobré. Z celého srdce nám to přeji

rosalline
6. říj 2017

@janaspo Ok, díky za obě 🙂 Možná je to tím dlouhodobým zklamáváním se. .... bude to dlouhý víkend. Jak to s tebou partner prožívá?

janaspo
6. říj 2017

@rosalline Snaží se... Ale přeci jen to nevnímá jako já - logicky... Já se spíš tak nějak cítím sama... Asi ty hormony 🙂

rosalline
6. říj 2017

@janaspo proto se ptám. Protože mně taky přijde, že to se mnou nějak málo prožívá, že mě málo lituje a málo obdivuje za to, co všechno podstupuji 😀 jako bych si to dítě dělala sama, či co

janaspo
6. říj 2017

@rosalline teď mi mluvíš z duše 🙂

volfici
6. říj 2017

@rosalline @janaspo holky, klid 🙂za prvé s vámi mávají hormony a za druhé oni ti chlapi tohle moc nechápou, je to pro ně moc abstraktní..... Oni si to prožívají jinak 😉 ten můj mi akorát připomněl večer injekce a hlídal abych pila (je to můj velký nešvar). Jinak se vždy jen zeptal po kontrole, kdy jdeme zase.....

rosalline
6. říj 2017

@volfici snažím se být v klidu, ale je mi to občas líto... všechno 🙂 ty už taky chodíš zase ke svému gyndaři?

henitka
7. říj 2017

@rosalline ahoj. Nás to taky moc mrzí. Teda mně to mrzí hodně a ten můj je takovej nijakej. Podle něho, kdyz to má být, tak to bude. Ze nemám stresovat a mám si užívat to, co mám. Ne ne. Doma jsme se tak domluvili, dáme si pauzu na regeneraci od hormonů a budeme zase čekat na schválení žádosti. My nemáme nic na Ket, protože nám zůstalo jenom jedno 1embrio po PK a to se hned i použilo. Takže budu muset všechno absolvovat znova od začátku. Není to nic nepříjemného, jenom ty hormony že mně dělají hroznou mrchu 😂.

juliia
7. říj 2017

@henitka
Jj..rozumim, taky jsem uplne cítila na sobe zmenu, jak se po nevydarenem IVF začalo telo čistit a pomalu dostávat do normálu. Ted se zase citim fyzicky výborně, ale nebylo to hned. Nacerpejte sily na dalsi pokus a věřte, že se podari.😘

@rosalline
@janaspo

Holky vydržte, uz to tuka na dvere, pak se vam ulevi.😘

@rosalline
To cekani na PGD je dlouhé, preju ti, aby ti to utíkalo co nejrychleji. My se zrovna stěhovali, chce to se necim zabavit.🙂

juliia
7. říj 2017

Tak novinky od nas. Cekame na MS cca za 14 dní by mela dorazit a zkusime soft IVF s jednou tabletkou clostiku na 5 dni...budou pry max 2 vajicka, punkce bez narkozy a budeme věřit, že doroste prave to kvitni vajíčko. Protože na vyssi davky hormonu mi dorustaji i prázdné folikuly nebo nestaci vajicka pořádně uzrat. Jsem zase plna ocekavani...🙏

henitka
7. říj 2017

@juliia držím 👍, ať vám to vyjde. Hodně štěstí přeji ❤

Strana