icon

Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂

nita1984
27. pro 2016

Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?

janaspo
8. říj 2017

@rosalline Já noční košilku a papuče 🙂 Nic víc ... Teď jsme vyplňovali papíry. O nervozitě mi nemluv, já kráva zase studuji diskuze na netu atd. ... což mě neuklidňuje. A to jsem si říkala jak dnes budu mimo virtuální svět a budu co nejvíc v klidu. Jenže v noci se mi zdálo jak mi sestřička oznamovala že máme 0 oocytů (a já si to slovo hned hledala co vlastně pořádně znamená) :D Magor ...

rosalline
8. říj 2017

😂 já nic nestuduji Ale jdu se na to podívat Co jsi našla? Jak to v průměru vypadá ?

rosalline
8. říj 2017

@janaspo taky tam máš po zákroku 2 hodiny ležet?

janaspo
8. říj 2017

@rosalline Nehledej nic! Ale tak snad když máš kolem 10ti "foliků" tak prý není problém ... Jojo budu tam tak 2-3 hodiny.

venda25
8. říj 2017

@rosalline @janaspo holky držím pěsti a hlavně v klidu 🙂 kam chodíte do Caru?

jeanne_g
8. říj 2017

@rosalinne Jj, od půlnoci nejist nepit, vzít kosilku a papucky. Je to fakt v pohodě, chvíli si polezis na pokoji, pak te vezmou na sal, uspi a za chvíli je po všem a probudis se, já jsem se dnes probrala až v pokojíčku v posteli, ale předchozí jsem so normálně došla ze sálu. Pak se zas chvilku dospis na pokoji, dají ti piti a až se cítíš, tak te partner vyzvedne. Já jsem si odpo doma jeste trochu pospala a pak jsem normálně byla venku na prochajde 😊 Trochu cítím podbrisek, jinak nic. Je to i úleva, břicho troch splasklo.

janaspo
8. říj 2017

@venda25 já na IVF Clinic do Olomouce

rosalline
8. říj 2017

@jeanne_g no ty jsi vážně báječná Odpoledne už šla na prochajdu o) Doufám, že to budu mít taky takhle v klidu V kolik zítra budeš volat?

rosalline
8. říj 2017

@venda25 díky díky! Já IVF Cube Praha

janaspo
8. říj 2017

@venda25 a děkuji moc! 🙂

rosalline
8. říj 2017

@janaspo tak jsem si trochu početla a upadla do depky 😨 třeba i 8vf holky prošly Já mám v sobě zafixováno, že tohle je první a poslední

janaspo
8. říj 2017

@rosalline ani mi nemluv :(... Já ti psala nic nečíst! Určitě nám to výjde...

volfici
8. říj 2017

@rosalline držím palce na zítra, nic nečti, nestresuj se úspěchy či neúspěchy jiných! Tohle je tvoje chvíle a všechno dobře dopadne 😘🍀

volfici
8. říj 2017

@janaspo to samé, klid, žádný stres, všechno bude dobré! Moc držím palce!

janaspo
8. říj 2017

@volfici Moc moc děkuji

jeanne_g
8. říj 2017

@rosalline No je to moje treti opu. Bohužel teda, není čim se chlubit 😃 Nejhorší jsou ty nervy,jak to dopadne.😖🙏 Zitra rano mi pošlou maila ohledně oplození.

fanunka
8. říj 2017

@rosalline v kliduuu 🙂 ja mela kdyz jsem se probrala bolesti v podbrisku jednou me ihned napichli na kapacku a jednou mi dali cipek oboji behem 5min krasne zabralo!! Vubec se nestyd si rict ze te neco boli oni ti na to neco daj a budes v pohode 🙂 a ja hnedv2. Den sla do prace uplne normalne se po tom da fungovat neboj se niceho... pro me bylo horsi brat/ pichat hormony .... a to ty mas uz za sebou 🙂

rosalline
8. říj 2017

@volfici
@fanunka holky vy jste zlaté, jakou nám s @janaspo děláte oporu ❤ ok, je to moje chvíle a žádný neúspěch není očekáván Vzala jsem si dva dny dovolenou, kdyby náhodou, však ona se šikne, i kdybych byla v pohodě Podělám něco na zahrádce

rosalline
8. říj 2017

@jeanne_g to věřím, že to jsou nervy Jakou jsi měla úspěšnost s těmi předchozími?
Moc ti přeji, ať se to tentokráte povede Do třetice všeho dobrého🍀🌹

rosalline
8. říj 2017

@janaspo tak už jsem shodila podzimní porost, abych byla jako ze škatulky o)))))))))) Jsem ready na všechno

janaspo
8. říj 2017

@rosalline :D... Já až ráno :D

rosalline
8. říj 2017

@janaspo vyjíždíme v 6 30, to už bych nedala

janaspo
8. říj 2017

@rosalline Dáme to! Já mám slíbeny pak nějaký dobry oběd. Tak už se těším 😀

rosalline
8. říj 2017

@janaspo když tě bude bolet sedět , budeš mít po obídku Já si do auta beru deku a polštářek 😀

jeanne_g
8. říj 2017

@rosalline Praveze spis neuspesnost ☹ Mene vajicek, vždy zbylo jen jedno embryo k transferu, z druhého ivf jen biochemko. @janaspo @rosalline Budu vám držet palce, holky, ať vše proběhne hladce 😊 Haha, podzimni porost jsem taky shazovala na poslední chvíli 😀

jeanne_g
9. říj 2017

Ahoj holky, máme 7 oplodněných vajíček ❤,tolik jsme ještě nikdy neměli. Ale úplně se bojím nějak předčasně radovat po tom všem...

volfici
9. říj 2017

@jeanne_g supeeeeer! Tak ať se všechny pěkně vyvíjí 🙏

juliia
9. říj 2017

@jeanne_g
To jsou dobré zpravy 😍
Tak preju hodne stesti at se jim dal dobre daří a zvladne jich to do konce co nejvic. Hlavne to jedno jedine prave!🙏❤

janaspo
9. říj 2017

@jeanne_g To je krásná zpráva! Moc gratuluji a už jen samé dobré zprávy přeji 🙂

janaspo
9. říj 2017

@rosalline Ahoj 🙂 Jak se cítíš? Je vše v pořádku?

Strana