Plánujete IVF v roce 2017? Přidejte se 🙂
Ahoj holky.. po cca 2,5 leté snaze o miminko, jedné laparoskopii, hysteroskopii, odstranění endometriozy a dvou neúspěšných IUI, jsem se nakonec smířila s myšlenkou, že naśe mimi počneme přes IVF.
V lednu jdu na první konzultaci přímo ohledně toho co vše to konkrétně pro nás bude znamenat a nejpozději v létě do toho chceme s manželem jít .... je tu na tom někdo podobně? Plánujete IVF v příśtím roce?
😂 já nic nestuduji Ale jdu se na to podívat Co jsi našla? Jak to v průměru vypadá ?
@rosalinne Jj, od půlnoci nejist nepit, vzít kosilku a papucky. Je to fakt v pohodě, chvíli si polezis na pokoji, pak te vezmou na sal, uspi a za chvíli je po všem a probudis se, já jsem se dnes probrala až v pokojíčku v posteli, ale předchozí jsem so normálně došla ze sálu. Pak se zas chvilku dospis na pokoji, dají ti piti a až se cítíš, tak te partner vyzvedne. Já jsem si odpo doma jeste trochu pospala a pak jsem normálně byla venku na prochajde 😊 Trochu cítím podbrisek, jinak nic. Je to i úleva, břicho troch splasklo.
@rosalline v kliduuu 🙂 ja mela kdyz jsem se probrala bolesti v podbrisku jednou me ihned napichli na kapacku a jednou mi dali cipek oboji behem 5min krasne zabralo!! Vubec se nestyd si rict ze te neco boli oni ti na to neco daj a budes v pohode 🙂 a ja hnedv2. Den sla do prace uplne normalne se po tom da fungovat neboj se niceho... pro me bylo horsi brat/ pichat hormony .... a to ty mas uz za sebou 🙂
Ahoj holky, máme 7 oplodněných vajíček ❤,tolik jsme ještě nikdy neměli. Ale úplně se bojím nějak předčasně radovat po tom všem...

@rosalline Já noční košilku a papuče 🙂 Nic víc ... Teď jsme vyplňovali papíry. O nervozitě mi nemluv, já kráva zase studuji diskuze na netu atd. ... což mě neuklidňuje. A to jsem si říkala jak dnes budu mimo virtuální svět a budu co nejvíc v klidu. Jenže v noci se mi zdálo jak mi sestřička oznamovala že máme 0 oocytů (a já si to slovo hned hledala co vlastně pořádně znamená) :D Magor ...